Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aman negerek var benim cok sevdiğim öğretmenleriö vardı onlara bile gitmiyorum ve ya aramıyorum 24 kasımda. Hatta 24 kasımın oğretmenler günü olduğu bile aklıma gelmiyor ogün.
kusura bakmasın ögretmenlik cok önemli bir meslek emegide vardır ancak bukadar aklınızda kalan hasarlar bıraktıysa ziyarete hiç gerek yok. benimde ilkokulda iki ögretmenin oldu ikisininde bir kaç sevmediğim anıları var o yasgaki çocuga davranıs sekilleri cok acımasızca oyuzden yolda görsem selam vermm
Benim hocamda böyle bir tipti maalesef.
Hatta 8. sınıfın sonunda tiyatro gösterimize gelmişti hiç öpmemiştim.
Geçenlerde bir AVM de gördüm içim bir kötü oldu ama konuşmadım.
En son dayanamayıp mesaj attım facebooktan bak alıntılayıp koyucam buraya
5 Şubat 2014
Hocam merhaba ben x hatırlamışsınızdır eski mezunlardan size bir şey sormak istiyorum
Görüldü, cevap yok.
Ben dayanamamışım tekrar yazmışım
14 Şubat 2014
Görmüş cevap vermemişsiniz lakin ben yine de söylemek isterim
Yaptığınız haksızlıkları unutmadım ve sizi Allah'a havale ediyorum
İyi günler
Bir öğrencinin yaşantısını nasıl etkilediğinizi bilmiyorsunuz o yüzden mesaj atmıştım
Saygısızlık yapmakta istemem o yüzden bu kadarını bilseniz yeter.
Tekrar görüldü, dediğim gibi Allah'a havale ediyorum onu. Çok hakkımı yedi ve ahımı aldı.