DANIŞMAK İSTİYORUM

snglfth84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
97
38
38
41
Mrb arkadaşlar eşimle dün akşam kavga ettik iş yeri yemek düzenlemiş. Eşim hbri öplen verdi tüm beyaz yakalılar gidecekmiş yer içkili sazlı sözlü ve eşler katılmıycakmış. Sonradan benim sorumla bayanlarda olduğunu öğrendim gidersen buğuz yapacağımı aklıma karışık şekilde içkili sazlı sözlü yemeğe mantıklı bakmadığımı söyledim. Misafr var diyip eve geldi. Çok önemli iş yemeği olsa nasıl izin alabilir rakı balık eğlence mekanında eşsiz yemek doğru mu? Bu birinci sorum.ve kavga ettik annem bende kalıyor uzun zamandır duydu kavga ettiğimizi ve bize karışmadı alt katta oturan kaynanam çıkyı yukarı geldi söylendi resmen bağırdı çağırdı kızdı utanmıyormuymuşuz falan filan bizde karışılmaz aile kavgasına her seferinde aynı şey oluyor napıcam bilmiyorum

Aman kaynanaların hepsi aynı boşverin en güzeli.
Eşinde gitmemiş işte daha ne olsun tartışmayın siz en iyisi.

Eşinize güvenmeniz Lazımdı şu saatten sonra ne yapsanız boş.

Kv he de geç.

Yemege gitmemis tamam guzel.
Kayinvalideye de bu kadar yuz vermeyin herseyin icine girmesin bi zahmet. Kari kocanin arasina girilmeyecegini uygun bir dille soyleyin bence

Toplu bir eğlence olabilir. Bu kadar büyütülecek bir şey yok. Bence isteyen eşini de getiriyordur, eşin sana söylememiştir.

Annen sizin misafiriniz. Tabiki araya girmez. Ama kaynana alt katta gelip kızdıysa belki sesiniz binaya yayılıyor diye yapmıştır. Bilemiyorum gidip bi kızayım günlük kotamı doldurayım diye yapmamıştır.

O gelince bana buğuz yaptı ondan
o kadarda yapsın tüm arkadaşları gitmiş o gidememiş.
Benim eşimin çalıştığı yer değişik biraz patronun canı sıkılır parti yaparlar bişey olur kutlama olur çalışanlarda bi anda öğrenir. bi ararım öğleden sonra müzikler alkoller yemekler :) öyle olsa napacaksınız

bence haksızsınız
adam sizin için yalan söylemiş ve hala kavga çıkarmışsınız
ben kv olsam ben de karışlırım sesler yükseldiyse
karışmasını istemiyorsanız dibinde oturmayın

Erkek erkeğe meyhaneye gidicez deseydi anlardım da çalışan bayanların da geldiği yemeğe eşler neden gelemiyor orda ya tutarsa diye şansını denemiş bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…