Bebek Beslenmesi Danone Basın duyurusu !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
evet bi ara böle bi sölenti çıktı.markete gittiğimizde kızımın aldığı ve yediği tek şeyyy.nasıl almı yeme derimmm...valla aldıda yedideee..

ateş olmayan yerden duman cıkmaz bence fırma tabıkı reddeder kabul edermı yavrucakları bılınclı olarak zehırledıklerını yoksa bı prof cıkıp yalan soylemez bence sahsı fıkrım ben ticari şirketlere değil dr lara inanıyorum ve mümkün olduğunca doğal besınlerı verıyorum ogluma yoğurdumu kendım yapıyorum gunluk sütten ve onu verıyorum

Nasıl içiniz el veriyor da böyle şeyleri küçücük bebeklerinize, çocuklarınıza yediriyosunuz.ne danino ne de sütaş.hiç biri sağlıklı değil. çocuklarınız meyveli yoğurda bayılıyorsa erinmeyin, kendi yaptığınız yoğurtla reçeli karıştırın öyle yedirin.çok zor bişey değil.yapmayın allah aşkına.

Nasıl içiniz el veriyor da böyle şeyleri küçücük bebeklerinize, çocuklarınıza yediriyosunuz.ne danino ne de sütaş.hiç biri sağlıklı değil. çocuklarınız meyveli yoğurda bayılıyorsa erinmeyin, kendi yaptığınız yoğurtla reçeli karıştırın öyle yedirin.çok zor bişey değil.yapmayın allah aşkına.

sana katılıyorum

kesinlikle haklısın.bende kızıma mayalarım yogurdunu 2 gün onu yediririm içinide muz bazen çilek koyarım maşallah meyveli yogurdu yer kızım :nazar:

yani illaki koruyucu bir madde katiliyordur o kadar seri uretimde ve o kadar cok uretilen biseyde tamamen dogallik beklenemez ustelik gunlerce rafta duruyor.evde illaki recel vardir.hazir yogurda dahi recel katip verilebilir bence mayalama imkani olmayanlar icin.

Arkadaşlar Sayın prof. dr. Turan Karadenizin açıklama yazısında sadece dolaşan e-posta ile kendisinin ilgisi olmadığı konusunda bir açıklama yapmış yani ürünlerin sağlıklı olduğunu ve güvenle verilebileceğine dair bir cümle bulamadım.
genel olarak bu tip ürünlere karşıyım ama çocuk işte ne kadar engel olabiliriz bilmiyorum. ayrıca yedirdiğimiz besinlerin hangisi sağlıklı ve doğal ki..

alistirmayla ilgili ama biraz o tarz urunleri denettiginiz zaman cocuk ev yogurdunu ve de evde yapilmis meyveli yogutdu begenmiyor

ben tanıdığım birinin ineğinden süt alıp yoğurt yapıyorum kızlarıma.. hergün 1 su bardağı kadar yoğurt yiyorlar.. çokta seviyorlar.. çok zorda kalmadığım sürece hazır hiç bişey yedirmedim... en güzeli anne eli değeni :))

ben almamayı tercih ediyorum ilk bır yıl ev yogurdu yedırdım ama sımdı pınarın köy yogurdu yada doğal yogurt olarak gecen yogurtlardan verıyorum...aslında vermek ıstemıyorum ama calısan bır bayanım yetısemıyorum...ellımden geldıgınce aromalı seylerden uzak duruyorum

Keşke marka savunmasını yaparken ürünün içeriğinden de bahsetseymiş böylece daha inandırıcı olurdu :34:
Ben bunu yemedim şahsen,
yedirmem de..:20:

yaa bırakın sevgili anneler...yok açıklama yapılıyormuş..kısa zaman önce o zaman haklarındaki yazılanlara inandınız...siz her yazılanlara inanarak mı yaşıyacaksınız???bırakın şu hazır gıdaları..bunlar hayatımıza girdiğinden beri anne karnında ki bebek bile kansere yakalıyor..bilinçlenin artık..bas bas bağırıyor dr.lar prof.lar hazır gıda yemeyin yedirmeyin diye...hazır süt içmeyin hazır yoğurt yemeyin ,eski annelerimizin usulüyle büyütün çocklarınızı diyor dr.lar..babamızın hayrına söylemiyorlar...gittikçe sağlıksız bir nesil olduk...kendi elimizle sonumuzu hazırlıyoruz...üşenmeyin girin mutfağa kendi mayaladığınız yoğurdun içine iki tane çilek atın al sana meyveli yoğurt...hadi anneler bilinçlenin...herşey doğal yaşam için...sanayi sektörünün oyunlarına gelmeyin..biz çocuklarımızın sağlığını ,onlar ise ceplerini dolduracağı parayı düşünüyor...

yaa bırakın sevgili anneler...yok açıklama yapılıyormuş..kısa zaman önce o zaman haklarındaki yazılanlara inandınız...siz her yazılanlara inanarak mı yaşıyacaksınız???bırakın şu hazır gıdaları..bunlar hayatımıza girdiğinden beri anne karnında ki bebek bile kansere yakalıyor..bilinçlenin artık..bas bas bağırıyor dr.lar prof.lar hazır gıda yemeyin yedirmeyin diye...hazır süt içmeyin hazır yoğurt yemeyin ,eski annelerimizin usulüyle büyütün çocklarınızı diyor dr.lar..babamızın hayrına söylemiyorlar...gittikçe sağlıksız bir nesil olduk...kendi elimizle sonumuzu hazırlıyoruz...üşenmeyin girin mutfağa kendi mayaladığınız yoğurdun içine iki tane çilek atın al sana meyveli yoğurt...hadi anneler bilinçlenin...herşey doğal yaşam için...sanayi sektörünün oyunlarına gelmeyin..biz çocuklarımızın sağlığını ,onlar ise ceplerini dolduracağı parayı düşünüyor...

aynen canım. harfiyen katılıyorum.. ambalaja giren her ürün zararlı..süt bile.. hatırlarsınız zamanında mahalle aralarında satılan sütün zararlı, mikrop barındırdığı, istediğin kadar kaynatsan da o mikropların ölmediğinden bahsediliyordu..bu tamamen ambalajlı süt tüketimini artırmak için yapılmıştır...aksine en iyisi mahalle arasında satılan süttür. hatta onunla birlikte yapılan yoğurt.. tabi işe fesat karıştıran yok mu, illaki vardır..süte su karıştırabilirler, yağını da alabilirler..ama güvendiğiniz biri varsa mutlaka ondan alın derim ben..

o kadar reklam yapılıyor bebek mamaları, yoğurtları adına..bi kere onlarda koruyucu var en basitinden..daha neler var neler..

arkadaşlar bir insan 150 yıl yaşayabilir, yediklerine, yaşamsal düzenine dikkat ederse.. bizler ambalajlı ürünleri alalı niye kanserler çoğaldı, bir düşünün bakalım..kanser artık çağımızın hastalığı oldu.. ve bunun yanında çağımızın tüketim çılgınlığına bakın.. neden ve sonucu anlamak o kadar da zor değil..

ambalajlı ürünü mümkün mertebe almamaya çalışın hatta almayın..eğer sağlıklı bir yaşam istiyorsanız kendi sütünüzü, yoğurdunuzu kendiniz yapın..

bir de unutmadan, sütün içindeki bazı bakterilerin insan yaşamına yararı vardır.. kör bağırsak denilen yerde bazı bakteriler yaşar ve bu bakteriler vücudumuzla simbiyotik yaşam halindedirler..bu bakterilerin görevi süt, yoğurt gibi prebiyotik ürünlerin içindeki besinleri parçalamak, hazmetmektir. bu bakteriler olmazsa vücudumuzda ne süt ne de yoğurt gibi mayalı ürünleri hazmederiz.. bu da ölümle sonuçlanır..bilginize olsun..

ben de simdiye kadar buyuk ogluma hic sade yogurt disinda bisey vermedim kucuk oglumda onu da vermicem hep kendim yapicam. bu marka meselesi degilki ilk oglumu bilincsizligimden hep hazir mamalarla besledim oysa evde taze sebze puresi yapmak ne kadar kolaymis simdi 2. ogluma herseyi evde yapicam. o ya da bu marka ambalaja giren hersey islemden geciyor. bozulmasini geciktirmek icin mutlaka mudahele ediliyor. ne varsa dogalda var ;)

danone vermek benimde hiç içimden gelmiyor alıp denemedim bile..
kendim sağılmış inek sütü bulup mayalayıp meyve karıştırıp yediriyorum..içim rahat..:31:

Benim aldığım duyumlara Göre Danone , yalnızca müslüman ülkelerine satılıp gelişim geriliği yaratan bir ürün olup İSRAİLİN üretimi altındadır..

ASLA ÇOCUĞUMA YEDİRMEM ..HEM HAZIR GIDA İÇERİĞİ BELLİ DEĞİLL HEMDE İSRAİL ÜRETİMİ

GÜVENEMEM..!!:20:

Back
X