Dans Edemiyorum/Oynayamıyorum

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.476
32.646
Göbek atamıyorum diye dert mi olur bilmiyorum ama düğün mevsimi gelince beni alıyor bir sıkıntı. Hadi düğünlerde falan kaytarabiliyorum "ayy şimdi tanımadığım heriflerin önünde oynayamam" diye de kına geceleri tam bir eziyet. Teyzelerin kol koparırcasına "kalk kıııııız" demeleri beni deli ediyor. Bir de bilmiyorum diyorum "amaaan biz bilip mi oynuyoruz ayol" diye bildiğin Mezdeke'ye bağlamazlar mı? Bilmediği hali buysa...

İnanın öyle böyle değil ritmsiz bir odunum. Durduğum yerde sallanırken bile müziğe uyamıyorum. Etrafımı artık sallamıyorum zaten düğün müğün gitmem pek ama bazen benim de ortama uyasım, eğlenesim geliyor ama gülünç duruma düşüyorum. Hani konserde dahi insan iki zıplayamaz ayak hareketi yapamaz mı? Ya da çok yakının oluyor oynamak icab ediyor ama sen orada tuzluk gibi oturuyorsun, olmuyor.

İnsanlar oynamayan birine neden küçümseyici bakışlar atar anlamıyorum, bildiğin toplum beni kıvırmaya zorluyor şu an:KK53: Ne yapayım, bu yaştan sonra kursa falan mı gideyim yoksa bu zamana kadar yaşadım bundan sonra da yaşarım mı diyeyim?

Kenarda el çırp teyzelere, peçete at başlarından aşağı.
Onların amacı piste çıkarmak.
kendileri bir başlayınca oynamaya seni görmezler bile..

aklıma Recep İvedik geldi. ;
"resmen naylon çorap kokuyoo yeaaa burda " cidden öyle oluyor. :KK70::KK70: iğrenç...
apış arasımı dıyor du yoksa ?

bunun mizaç ile alakalı oldugunu düşnüüyorum.
İçinde olmayabilir ,
İçimde yok ama bazen de oynayasım, dans edesim geliyor ama bilmediğim için duruyorum mecburen:KK70:
Kenarda el çırp teyzelere, peçete at başlarından aşağı.
Onların amacı piste çıkarmak.
kendileri bir başlayınca oynamaya seni görmezler bile..

aklıma Recep İvedik geldi. ;
"resmen naylon çorap kokuyoo yeaaa burda " cidden öyle oluyor. :KK70::KK70: iğrenç...
Kendi öz teyzem çeke çeke çıkardı bir keresinde. Kenarda el çırparken oynaya oynaya karşıma geldi, mecburen eşlik etmeye çalıştım bana yaklaşıp "ıııh yok ayakların gitmiyor, git otur" dedi ve yavaşça çekildi:KK70:
Ayna karşısında deneme yap:KK53:
Kınamdan önce arkadaşlarım annemlere gelip beni kınaya hazırlamışlardı. Kendi kınanda bari doğru düzgün oyna diye:KK53:
Yalnız değilsin
Oynayabilmiş miydin peki? Bende olmadı o ayna olayı da :KK70:

youtube'da oryantal dersleri diye arasanız çıkar mı acaba.

Yani kursa gitmek istiyorsanız gidin tabi ama ama sadece bu konudaki endişeniz gitsin, elalemin ağzı kapansın diye zorla kursa gitmek olmaz.

Bir de şu var, kimse iyi oynayana madalya takmıyor, kötü oynayanın da cezası yok. Oraya eğlenmek için gidiyoruz, eğlenmek için oynuyoruz. Etrafta kimsenin olmadığını düşünerek oynayın. Sonuçta herkesin bir tarzı var di mi :KK28: Beğenmeyen kendi bildiği gibi oynasın.

İçimde yok ama bazen de oynayasım, dans edesim geliyor ama bilmediğim için duruyorum mecburen:KK70:

Kendi öz teyzem çeke çeke çıkardı bir keresinde. Kenarda el çırparken oynaya oynaya karşıma geldi, mecburen eşlik etmeye çalıştım bana yaklaşıp "ıııh yok ayakların gitmiyor, git otur" dedi ve yavaşça çekildi:KK70:

Oynayabilmiş miydin peki? Bende olmadı o ayna olayı da :KK70:
Bana kalırsa tarih yazdım:KK53:
Arkadaşlarımıda tembihleidm ama siz çevremde oynayın baride çok göze batmayım. Rezil olacaksam size olayım diye:KK70:

Göbek atamıyorum diye dert mi olur bilmiyorum ama düğün mevsimi gelince beni alıyor bir sıkıntı. Hadi düğünlerde falan kaytarabiliyorum "ayy şimdi tanımadığım heriflerin önünde oynayamam" diye de kına geceleri tam bir eziyet. Teyzelerin kol koparırcasına "kalk kıııııız" demeleri beni deli ediyor. Bir de bilmiyorum diyorum "amaaan biz bilip mi oynuyoruz ayol" diye bildiğin Mezdeke'ye bağlamazlar mı? Bilmediği hali buysa...

İnanın öyle böyle değil ritmsiz bir odunum. Durduğum yerde sallanırken bile müziğe uyamıyorum. Etrafımı artık sallamıyorum zaten düğün müğün gitmem pek ama bazen benim de ortama uyasım, eğlenesim geliyor ama gülünç duruma düşüyorum. Hani konserde dahi insan iki zıplayamaz ayak hareketi yapamaz mı? Ya da çok yakının oluyor oynamak icab ediyor ama sen orada tuzluk gibi oturuyorsun, olmuyor.

İnsanlar oynamayan birine neden küçümseyici bakışlar atar anlamıyorum, bildiğin toplum beni kıvırmaya zorluyor şu an:KK53: Ne yapayım, bu yaştan sonra kursa falan mı gideyim yoksa bu zamana kadar yaşadım bundan sonra da yaşarım mı diyeyim?
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ayy sabah sabah bu iyi geldii enemmmm ben nasıl oynarım valla kapı gıcırtısınada farkında değilim bir bakmışım oram buram oynuyor.. kursa git bacımm göbek atmak stresede çok iyi geliyor..

Bende hem sevmem hem anlamam
Çok ısrar edilirse , yakınımca kalkar el çırparım
İlle ortaya atlayan oluyo zaten oynamayı sevenler, çember oluşturup el çırpar benim gibilerde
Aman çok ta önemli değil bence

Ben de hiç bilmem oyun falan. Israr edenleri de hiç anlamam. Kendin biliyorsan çık oyna milleti ne çekiştiriyorsun :KK30:
Hiç...Bir de oynamayınca küsenler var ki ayrı bir dert. ben gelmiş teşrif etmişim senin özel gününe, ayy geldi ama hiç kalkmadı ben de onunkinde oynamam demezler mi...

youtube'da oryantal dersleri diye arasanız çıkar mı acaba.

Yani kursa gitmek istiyorsanız gidin tabi ama ama sadece bu konudaki endişeniz gitsin, elalemin ağzı kapansın diye zorla kursa gitmek olmaz.

Bir de şu var, kimse iyi oynayana madalya takmıyor, kötü oynayanın da cezası yok. Oraya eğlenmek için gidiyoruz, eğlenmek için oynuyoruz. Etrafta kimsenin olmadığını düşünerek oynayın. Sonuçta herkesin bir tarzı var di mi :KK28: Beğenmeyen kendi bildiği gibi oynasın.
Elalemin ağzından ziyade topluma karışmak da istiyorum :KK70: Hadi buraya gidelim de oynayalım, hadi şuraya gidelim de eğlenelim denince sap gibi kalıyorum:KK43:

Bana kalırsa tarih yazdım:KK53:
Arkadaşlarımıda tembihleidm ama siz çevremde oynayın baride çok göze batmayım. Rezil olacaksam size olayım diye:KK70:
Ben videolara baktığımda imha etmek istiyorum o derece:KK62:

Bende hem sevmem hem anlamam
Çok ısrar edilirse , yakınımca kalkar el çırparım
İlle ortaya atlayan oluyo zaten oynamayı sevenler, çember oluşturup el çırpar benim gibilerde
Aman çok ta önemli değil bence
Uzak biri olunca sıkıntı olmuyor da çok yakının olunca sanki oynamak zorundaymışsın gibi oluyor. Bir de sülalede herkes bilir oynamadığımı hala her düğünde inatla kaldırırlar beni o daha da ilginç

Hadi sen yine citi pitisin cok kotu durmuyodur.Ben kazulet gibiyim.Pistte duruyorum oyle sallanip.Offf kepazelikkkkk :KK53:
Ben muhtemelen görünmüyorumdur zaten o kalabalık içinde ama elim kolum kalkınca sanki herkes bana bakıyor gibi oluyor:KK70:

Ben de pek anlamam,hic oynamazdim. Ama dugunumde oynadim valla. Amaaan herkes cok mu guzel oynuyor. Amac eglenmek. El cirp , gulumse, sevdiklerinle foto cek , sarkiya eşlik et.

Bir de eleştiren her şekilde elestiriyor. Benim dans etmedigimi
bilenler ikiye ayrildi. " Bu kiz da hic oynamiyo."diye kafaya takanlar. "Aferin hic dans etmez. "diyen hacı tanıdıklarım . :KK53:Ee her kafadan bi ses cikiyor. Amaan kimse umrumda degil. Ister oynarim ister oynamam. :KK30:

Uzak biri olunca sıkıntı olmuyor da çok yakının olunca sanki oynamak zorundaymışsın gibi oluyor. Bir de sülalede herkes bilir oynamadığımı hala her düğünde inatla kaldırırlar beni o daha da ilginç
Bende mini mini bir kızken bile oynamazmışım
Ablamsa çok oynaktır her video - cd de görürüz bunu
Beni de zorlarlar çoğunda kalkmam
Yakınsa kalkarım el çırparım, ortadaki eleman bana doğru oyanasa bile ben yine el çırparım
Tepki göremeyince gider :KK53: başkasına karşı oynar
Şimdi eşimde sevmez oynamayı, bi beraber dans ederiz bi de rutin çifte tellide gelinle damada el çırparız tamam düğünü atlatırız :KK53:

Ben de güzel oynayana çok imrenirim ya.
Ama bende de yok...koordine sıfır.
Kulakla mi alakalı acaba.
Birgün bir düğünde eşimle söyle bir doktureyim dedim hersey iyi de gidiyordu yani güzel oynadigimi düşünüyordum :KK76::KK76::KK76:ohoooo kendime güvenim de geldi şıkkıdı şıkkıdı oynarken eşim dedi hadi oturalim istersen.bir de bıyık altından bir gülüs yaptı. :KK48::KK48:

Sonra oturdum :KK64::KK64: olmadi mi yine acaba.

çok kasma bende pek bılmem oynamayı sevmem de helekı dugun dernekte hıc haz etmem, kendı kınamda kacacak yer aradım ıkı oynadım kactım pıstten falan dugunde mecbursun sen oynamazsan kımse oynamıyor bende bır o yana bır bu yana oynadım durdum bıldıgımden mı yooo , ıçımden geldıgı gıbı takıldım...
zaten oyun havaları fıks fındık kır yeter, dısko da barda ıc ıkı kadeh senden ıyısı yok, kıvıramadıgın oyunsa da el cırp gulumse bol bol tamamdır :KK70:

Dans vıdeoları var.. Acıp oradaki hareketlerı yavaş yavaş tekrar edın.. Bakın zamanla fark eder.. Yada dans derslerine katılın..

Evde açarım müziği ,aynanın önünde asena misali süzülürüm ...ama kalabalıkta yolunu kaybetmiş garibanım:)
herkes bakarken yapamıyorum napimmm :)

X