Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

Teşekkürler tatlim
Kiloları yeni aldım zaten normal olmam gereken kılodaydim
Seker zaten kullanmıyorum uzun yıllardır yok şekerimde kahvemde ama tatlılar icin aynı şeyi aoyleyemicem seviyorum
Bugun 1 saat oynucam oynaya oyna gitcek kilolar ohhh

:d güzel soru canım bayramda napıcaz bilmiyorum vala . hadi baklavayla işim yok baklava sevmem ben şahsende sekerlere nasıl dayancaz bakalım . haftaya bugüne yine bildirim yapıcazya kilo vermeyi bırak almayan olursa bıravo ona DD

900 e üzülüyomusun canımya benden 600 gtmiş ben napim 52.7 ydim . bu sabahta 52.1 çıktım . gene ii ya o yediğim bi dünya seye göre mutluyummm. sende mutlu ol ;D

ama kilon ne kadar fazlaysa o oranda kolay gidiyo ya canım o da var .. tebrik ediyorum
ben tabloyu hazırlayayım o zaman :124:

videoyu izledim simdi bende canım süperyaa hareketleride basit duruyo aslında öğrenip yapılabilcek gibi yani öğrensek cok faydası olur

Doktor degil ben bile kontrol edemiyorum kendimi tatlim
Düğün olucak diye gittim diyetisyene kisiye oZel diyet uyguluyor tahliller falan itiraf ediyorum mutlaka dayanamadigim bı Sey çıkıyordu bazen kendimi tutamıyordum
Yinede 12 kilo verdim bıraktıktan sonrada kilo vermeye devam ettim taki düğünüme kadar

Son düzenleme:

Bende kilo verebilen arkadaslarımı tebrik edicem
O harika çikolatalar aaah ahhh
Ama oynamaya devam
Dans dans dans :118:

pardon canım görmemişim bi kacgündr girmiyodum öncki bildirimleri felan okudum cvp yazdım derke kacmış gözümden seninki . fazla bi kilon yok tatlım 80 - 90 kilo olanlar var sen cok cok iisin verilmicek bi kilo diil.

Evet Canim öyle
Senin boyun kilon kac Canim ?

kızlar siz kilo bildirimlerinizi tamamlayın böyle bi liste yapıyorum. ismini listeye yazdırmak isteyen ve listedeki isimlerde bilgileri bulunmayan
arkadaşlar bildirim yaparlarsa mutlu olurum

kızlar sizle bikaç video paylaşıcam doktorum programından hareketler çok kolay müzikte coşturuyo ben bu aksam bunları uygulıcam cok eğlenceliye benziyo ;D
doktorum.kanald.com.tr/.../kilolarinizdan-zumba-dansiyla-kurtulun ( kızlar bide bu videoda baya bi kilolu olan sarısın bayan doktor var bundan sonraki videolarda o bayana dikkat edin nasıl zayıflamıs dans etmek baya bi yaramış anlıyacagınız . pes etmeyelm bizde kopalım incecik olalım ;D )
Zumba with Didem - Zumba Toning - Doktorum 03.10.11 - YouTube Zumba With Didem - Doktorum 26.09.11 - YouTube Zumba With Didem - Doktorum 09.09.11 - YouTube

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…