- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi LimonluBahce
-
Harikasın gerçekten. .. bende 64 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. .. Bu kadar olurKarışık çoğunlukla 3 parça oryantal 2 parça horon gibi oynak tarz lar :) 64 kiloydum başlarken suan 55 kiloyum 55 günde verdim göbek kismimdan 10 cm kalcadan 10 cm belden 5 cm inceldim
Doktorumda yürüyüşü fazla önermedi dans ederek hem eğlenir hem daha çok kilo verirsin dedi .... ben sadece haftada 3 gün dans ettim oda yarım saat 10 dk falanda dans ettikten sonra Hayır vücud ısınmışken düz mekik yan mekik çektim 10 ar adet ...Harikasın gerçekten. .. bende 64 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. .. Bu kadar olursenden gaza geldim canım. .. peki hergün mü dans ediyorsun...ve 1 saat mi canım. Benim hedefim hergün 1 saat yürüme ama havalar soğuk olduğu için dans etmeyi tercih ettim. Daha yeni başladım. Yuruyusten daha etkili olur heralde. ...
süpermiş yaa ben de kalçamı eritebilmeyi çok istiyorum bu süreçte diyet yaptınız mı ve dans ettiğiniz videoları söyleyebilir misinizz çok sevinirimmDoktorumda yürüyüşü fazla önermedi dans ederek hem eğlenir hem daha çok kilo verirsin dedi .... ben sadece haftada 3 gün dans ettim oda yarım saat 10 dk falanda dans ettikten sonra Hayır vücud ısınmışken düz mekik yan mekik çektim 10 ar adet ...
süpermiş yaa ben de kalçamı eritebilmeyi çok istiyorum bu süreçte diyet yaptınız mı ve dans ettiğiniz videoları söyleyebilir misinizz çok sevinirimm
Tabiki diyetisyen eşliğinde diyet yaptım dans ettiğim videolar horon mezdeke ve roman havalarıydı.süpermiş yaa ben de kalçamı eritebilmeyi çok istiyorum bu süreçte diyet yaptınız mı ve dans ettiğiniz videoları söyleyebilir misinizz çok sevinirimm
Ben de baslamak istiyorum. 66 kiloyum ben de.benimle başlamak isteyen var mı 66 yim 52 olmak istiyorum İNŞALLAH 82 idim verdim 4 kilocuk daha kaldi benimle vermek isteyenler olursa mesaj atsin lutfen :))
Nasıl verdin peki kiloyu ? Bende vermek istiyorum daabenimle başlamak isteyen var mı 66 yim 52 olmak istiyorum İNŞALLAH 82 idim verdim 4 kilocuk daha kaldi benimle vermek isteyenler olursa mesaj atsin lutfen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?