• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dans etmek sonradan ogrenilebilir mi???

ayy simdi kocalara giydirme moduna gectiysek, hayatta dayanamam. 😂

bizim dugun cd’mizi hayatimiz boyunca 1 kere izleyebildik. sebebi de, kocamin kendini oynarken gormesinden mutevellit sonsuza kadar yok etmesi. 😂

ben yine gelinlikten dolayi iyi kamufle olmusum ama adam bildigin, hani kokoreccilerin, benzincilerin onunde ruzgarla titreyen, sadece kollari oynayan “gel gel” isareti yapan balon figurler var ya, ayni oyleydi ajdhsjsjsjs.

ay suan gulme krizine girdim. 😂😂😂
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

iyi geceler oncelikle tum kk’ye

sorum baslikta da anlasildigi gibi,

kastettigim dans ise gece kulubune gidersin ve ritme kaptirip dans edersin ya, ya da arkadaslarinla kendi aranda parti vermissindir kucukken orda dans edersin, hadi bu da olmadi dugunlerde gobek atarsin,

bende bunlarin hicbiri yok. cocuklugumdan beri dans edemiyorum. ritme kaptiramiyorum kendimi vucudumu nasi hareket ettirmem lazim anlamiyorum...

boyle bir ortamda bulunma ihtimalim var ve ben artik dans edemedigim icin boyle ortamlardan kacmaktan sikildim. sizce sonradan dans etmek ogrenilir mi? ogrenen var mi aranizda?
Tabiki kursa gidin hic birsey icin gec değil. 35 yasindayim ilk is basimdaki beladan kurtulmak sonraki hedeflerim diksiyon kursu ve masa tenisi oynamak çocukluğumdan beri masa tenisi oynamak istiyorum. Umarim bende kendime gore masa tenisi kursu bulurum dans kolay:halay:

Ay benim kocam Yildiz Tilbe gibiymis demek su an aydinlandim, adamda muzik kulağı var gitar falan calar, ama iş dansa geldi mi ritmi tutturamayan yamyam kabilesi şefine dönüyo adam, garip garip hareketler, bi tuhaf sallanmalar, direkt tanımıyorum moduna geçiyorum ben hdhd
Aha ben kulaksa kulak ritimse ritim ama kivraklik nooo 😂

simdi herkesin mesajina tek tek donucem kizlar tesekkur ederim. yalniz dun gece bu konuyu hatirlamama sebep olan sahis evli cikti bi sure daha dans edecek ortam olmayacak rahatim yani.....,,!.!.

Annemizin karnında öğrenmiyoruz ki. Tabi ki sonradan öğrenilir. Ben de bilmezdim mesela ve pek sevmem de toplumda oynamayı. Ama evde kendi kendime tepine tepine dansöz olmuşum haberim yok. Geçen annemin yanında öylesine oynarken şaşırdı kadın o hareketi nasıl yapıyorsun, oranı nasıl öyle titretiyorsun vs.. :) siz de öğrenirsiniz
videolarla deneyecegim :)
Anahtar burada, müzik dinlemeyi sever misiniz peki?
Takın kulaklığı bol bol müzik dinleyin, müziği hissederek dinlerseniz ritmine uygun hareket etmeye başlarsınız, oynarken başta biraz komik görünebilirsiniz ama aldırış etmeden devam edin, keyif aldıkça daha iyi dans edersiniz😉
cook severim. saatlerce dinlerim. bazen kendi kendime odada donup cok dansa benzemese de bazi hareketler yapiyorum :D
Dans etmeyi çok severim , ama nasıl öğrendim bilmiyorum insanın içinden gelen bı duygu bence :)
bana da oyle geliyor...
Ders alabilirsiniz ki oynama özürlüsü ben bile bu şekilde harika vals yaptım birde normal oyunlar için internette videolar var yavaşlatarak tek tek gösterenler var onları yavaş yavaş yapmaya çalış sonra zaten hızlanıyorsun denedikçe denedikçe onlarada çok bakmıştım faydasını gördüm
ay denicem valla
Ay bende oynayamiyorum 🙈
bı değişik oynuyorum bana bile garip geliyor 😂
ben internetten açıyorum bı taraftan izliyorum bı yaraftan kivirtiyorum ama evde yanlizken bol bol deneyin bence.
hiç bilmiyor değilim ama böyle dans edenleri,düğünde oynayanları hele birde halay başı anlara boyle ağzım açık izliyorum 🤤
bence başarabiliriz yapabiliriz inanıyorum 😊
deneyecegim :D
Ben de mesela kulaklıkla müzik dinlerken ya da ev ortamındayken gayet dans eden bir insanım ama gece kulüplerinde dans etmeyi pek sevmiyorum. Çok fazla insan olunca çekindiğim için sanırım ve biraz da cringe geliyor, özellikle techno müzik çalan yerlerde insanlar kendilerini nasıl kaptırıyor ona da anlam veremiyorum :KK70:

Ritme kendimi kaptıramıyorum diyorsanız da öncesinde biraz alkol almanızı tavsiye ederim. Sarhoş olacak kadar olmasın ama sadece hafif gevşetsin. Dans etmeniz gereken ortamlarda daha rahat olursunuz en azından.
işte ben ya... herkesin ortasında geriliyorum, hatta o kadar dans edemeyeceğimi düşünüyorum ki içip de denemedim. şimdiden ilerde düğünümde oynamam gerekirse napcam diye düşünüyorum 🤦🏻‍♀️
Hangi dans türüne ilgilisiniz? Bu çok önemli. Ben mesela kizomba dans türüne bayılırım. Türkiye’de çok yaygın değil ama İzmir’de dans hocası arkadasım egitimini veriyor. Ruhuna uygun müzik ritminizi bulup ona yönelmek gerek.
Daha cok rock, hip hop, salsa vs
Yapabilirsiniz.
videolarına baktım ordaki kadınlar gibi vücudum olacaksa başlıyorum :D ben bir dans türü öğrenmekten ziyade mesela bara gittim orda müziğe uygun dans etmek istiyorum

dans edebılmek ıcın muzık kulagınızın olması gerek bazı seyler yetenektır
bır ıkı fıgur tabıı ogrenebılırsınız ama kulagınız yoksa ne kadar estetık durur bılemem
ilkokulda gitar hocam ritme uygun söyleyebiliyor muyum diye bişey çaldırıp söyletmişti olmuştu. dans daha ayrı bir şey galiba
Bence öğrenilemiyor. Yani ben hiç dans edemem olmuyor sopa yutmuş gibiyim ama 3 yaşındaki kızım çok ilginç kimseden görmediği halde içinden geliyor ve danslar ediyor.
benim de kız kardeşim öyle. küçüklükten beri göbek atar ben de kazulet gibi dururum :D
Dans etmek için utangaç olmamak lazım.
Ben her ortamda oynaşırım.
Evde kızıma sergiliyorum en fazla dans yeteneğimi. Kendi kendine aç bi şarkı başla dans etmeye :KK70:
utangaçlık da var şimdi
istigram keşfetindekiler gibi edemiyoruz tabi ama kapıyoruz birşeyler.
illa öyle olmasına gerek yok canım
Sonradan öğrenen de gördüm öğrenemeyen de biraz tutku heves olması gerekiyor mesela bazıları gelşyor kursa bütün hareketleri bizden iyi biliyor yapıyor ama kalas gibi duruyor bir albeni yok çünkü içinde tutku yok belli duruşundan bakışına odun gibiler biraz heves istek varsa öğrenilir
belli dans tipi değil de barda düğünde müziğe uygun dans etmek istiyorum
ritim duygusu olmalı dans edebilmek için.
sonradan öğrenilirmi bilmiyorum şarkı söyleyebilmek gibi düşünün. müzik kulağınız yoksa söyleyemezsiniz.
yıldız tilbe mesela müzik kulağı var ama ritim kulağı yok.
kimisinde ikiside var ama ses yok🤪
hadise mesela🤷‍♀️
ben mesela ses yok kulak yok ama iyi kıvırırım😅
böyle geldim böyle gidicem o zaman 🤦🏻‍♀️
Bunlar için çok süper dans yeteneğine ihtiyaç yok ki. Kalabalığın arasına girer en kötü sağa sola sallanır alkış tutarsın 😂
2-3 dans hareketinden sonra tıkanıyorum gece boyu da alkış olmaz. biriyle dans etmek istiyordum aslında ondan açtım bu konuyu

yaaa ben eskiden ne güzel dans ederdim vallahaa bak şimdi aklıma geldi ,

bunun için karşınızda muhakkak büyük boy ayna ve yüksek ses ,

ilk başlarda çekinirsin sonra alışırsın oynamaya
Aynayı birkaç kişi daha demiş. Youtube videosuyla deneyeceğim.
ay bu resmen ben. 🤦🏻‍♀️
Evli misniz siz peki? Evliyseniz düğününüzde ne yaptınız 🤷🏻‍♀️
Cevabı bilmiyorum ama aklıma eşim geldi istemsizce güldüm.
Düğün için zeybek öğretmek istemiştim, ayağını kaldırmasını söylememle o ayağın kalkışını görüp öğretmekten vazgeçmem arasında saliseler var.:rapci:

Ay benim kocam Yildiz Tilbe gibiymis demek su an aydinlandim, adamda muzik kulağı var gitar falan calar, ama iş dansa geldi mi ritmi tutturamayan yamyam kabilesi şefine dönüyo adam, garip garip hareketler, bi tuhaf sallanmalar, direkt tanımıyorum moduna geçiyorum ben hdhd
kocalarınız = ben işte 🥺 gerçi ben komik hareketten ziyade yapacak hareket bulamıyorum. 2-3 taneden sonra tıkanıyor.
ayy simdi kocalara giydirme moduna gectiysek, hayatta dayanamam. 😂

bizim dugun cd’mizi hayatimiz boyunca 1 kere izleyebildik. sebebi de, kocamin kendini oynarken gormesinden mutevellit sonsuza kadar yok etmesi. 😂

ben yine gelinlikten dolayi iyi kamufle olmusum ama adam bildigin, hani kokoreccilerin, benzincilerin onunde ruzgarla titreyen, sadece kollari oynayan “gel gel” isareti yapan balon figurler var ya, ayni oyleydi ajdhsjsjsjs.

ay suan gulme krizine girdim. 😂😂😂
Dugunum nasıl olacak diye düşünüyordum öğrendim şu an 🥺🥺🥺🥺😂😂
Tabiki kursa gidin hic birsey icin gec değil. 35 yasindayim ilk is basimdaki beladan kurtulmak sonraki hedeflerim diksiyon kursu ve masa tenisi oynamak çocukluğumdan beri masa tenisi oynamak istiyorum. Umarim bende kendime gore masa tenisi kursu bulurum dans kolay:halay:
Kursa gitmeye de pek vaktim yok. Evde deneyecegim kendi kendime.

Aynayı birkaç kişi daha demiş. Youtube videosuyla deneyeceğim.

Evli misniz siz peki? Evliyseniz düğününüzde ne yaptınız 🤷🏻‍♀️

kocalarınız = ben işte 🥺 gerçi ben komik hareketten ziyade yapacak hareket bulamıyorum. 2-3 taneden sonra tıkanıyor.

Dugunum nasıl olacak diye düşünüyordum öğrendim şu an 🥺🥺🥺🥺😂😂

Kursa gitmeye de pek vaktim yok. Evde deneyecegim kendi kendime.
Bir saga bir sola calkala calkalaaa olay bu mezdeke ile baslayin acayip oynatiyor adami .yerinde bile oynar o muzige insan eğlenceli de olur

iyi geceler oncelikle tum kk’ye

sorum baslikta da anlasildigi gibi,

kastettigim dans ise gece kulubune gidersin ve ritme kaptirip dans edersin ya, ya da arkadaslarinla kendi aranda parti vermissindir kucukken orda dans edersin, hadi bu da olmadi dugunlerde gobek atarsin,

bende bunlarin hicbiri yok. cocuklugumdan beri dans edemiyorum. ritme kaptiramiyorum kendimi vucudumu nasi hareket ettirmem lazim anlamiyorum...

boyle bir ortamda bulunma ihtimalim var ve ben artik dans edemedigim icin boyle ortamlardan kacmaktan sikildim. sizce sonradan dans etmek ogrenilir mi? ogrenen var mi aranizda?
club dansını öğrenmeye de pek gerek yok açıkçası, kendini salıyorsun, akışa bırakıyorsun oluyor yani bir şekilde, fazla abartılı hareketlerden kaçının, zaten kalabalıkta alan da dar olduğun yerde sallanıyorsun en fazla kollarını havaya kaldırıyorsun bişeyler yapıyorsun işte anlatarak da olmuyor pek ama, break dans yapacak haliniz yok halka ortasında, emin olun bistronuzun kenarında salınan birine "aaaa hiç dans etmeyi bilmiyor bu da" demez kimse yani biraz rahat olun hallolur bence ;)

simdi herkesin mesajina tek tek donucem kizlar tesekkur ederim. yalniz dun gece bu konuyu hatirlamama sebep olan sahis evli cikti bi sure daha dans edecek ortam olmayacak rahatim yani.....,,!.!.
ayyy siz adamla ortamlara girerim rezil olmayım diye istediniz adam daha rezil olmuş yaa tövbe

yazayımda gülün biraz :KK48::KK48:

geçen gün evde spor yapıyorum ama üzerimde de elbise var
önce banyoda yaptım çok terleyince koridora geçtim evde de kimse yok , o mis gibi spor yapıyorum ,

youtube dan video açık onlara uymaya çalışıyorum video bitti allah kalbimi bilyiro yaaa :olamaz::olamaz: arkasına baktım bir göbek videosu başlasın mı diyor ,

başlasın lan dedim:eğlence: zaten nezamandır oynamıyorum evdede kimse yokken ,

anam allah kendimi kaybetmişim oynamaktan , kalçamada bir atkı bağladım allah ne verdiyse oynadım :KK71::KK71:

bir rahatladım bir rahatladım bir göreceksin ,

oynamak ruha iyi gelir tavsiyemdir :KK36::KK36:

ayyy siz adamla ortamlara girerim rezil olmayım diye istediniz adam daha rezil olmuş yaa tövbe
cok ciddi bir sey degildi oylesine flort ediyorduk. dun de dansli konu acildi aramizda, buraya sorayim dedim. Askinda dans edecegimiz yok oylesine konusuyorduk. sonra evli oldugunu yakaladim bir sekilde. 🤦🏻‍♀️
yazayımda gülün biraz :KK48::KK48:

geçen gün evde spor yapıyorum ama üzerimde de elbise var
önce banyoda yaptım çok terleyince koridora geçtim evde de kimse yok , o mis gibi spor yapıyorum ,

youtube dan video açık onlara uymaya çalışıyorum video bitti allah kalbimi bilyiro yaaa :olamaz::olamaz: arkasına baktım bir göbek videosu başlasın mı diyor ,

başlasın lan dedim:eğlence: zaten nezamandır oynamıyorum evdede kimse yokken ,

anam allah kendimi kaybetmişim oynamaktan , kalçamada bir atkı bağladım allah ne verdiyse oynadım :KK71::KK71:

bir rahatladım bir rahatladım bir göreceksin ,

oynamak ruha iyi gelir tavsiyemdir :KK36::KK36:
ayna karşısında kendimi kaybetmeyi düşünüyorum başarıcam ins 🤣

Benim hiç ritm duygum yok, alkış bile tutamam ama gece klüplerinde dans ederim. Abartılı hareketler yapmadıkça öğrenilecek bir şey yok. Sallanıyorsun öyle. Zaten çok iyi dans eden de oralarda kendine öyle bir alan açacak yer bulamaz. Bir de güzel dans etmeniz de gerekmez ki. Kime ne. Kendi kendizi eğlendirebiliyosanız, utanmıyorsanız kimseyi düşünmüyorsanız zıplayın, hoplayın işte. Sevmiyorsanız, rahatsız hissediyorsanız da niye dans edesiniz.

cook severim. saatlerce dinlerim. bazen kendi kendime odada donup cok dansa benzemese de bazi hareketler yapiyorum :KK70:
🤣🤣
Kalabalıkta utanıyor olabilirsiniz, müzikli oynamalı ortamlarda kimse dansçı değil.
Kapı gıcırtısıyla bile oynarım ama bu benim muhteşem oynadığımı göstermiyor sadece dans etmekten oynamaktan utanmam, gençliğimde discolar vardı o zamanlar 18 yaş sınırı da yoktu arkadaş grubuyla oralarda takılırdık, bu discolardan birinde gırgırına yapılan dans yarışmasında bir arkadaşımla yarışmacı olduk, 1 gram tango bilmeyiz onu bile yapıyor-muş gibi dans etmiştik.
Biz şekilden şekile girerken arkadaş grubumuz gülmekten kırılıyordu, sonunda biraz göbek atarak dans gösterimizi tamamlarken mutlu ve gururluyduk 🤣

1. Kural içinizden dans etmek geliyorsa veya istediğiniz herhangi bir şeyi denemek istiyor ama rezil olacağım düşüncesiyle yapmıyorsanız, rezil olacağım diye düşünüp isteklerinizi ertelemeyin, kimse mükemmel değil.

1. Kural içinizden dans etmek geliyorsa veya istediğiniz herhangi bir şeyi denemek istiyor ama rezil olacağım düşüncesiyle yapmıyorsanız, rezil olacağım diye düşünüp isteklerinizi ertelemeyin, kimse mükemmel değil.
Rezil olmakta çok güzel bir duygu:dondurma::dondurma::dondurma:

ilkokulda gitar hocam ritme uygun söyleyebiliyor muyum diye bişey çaldırıp söyletmişti olmuştu. dans daha ayrı bir şey galiba

benim de kız kardeşim öyle. küçüklükten beri göbek atar ben de kazulet gibi dururum :KK70:

utangaçlık da var şimdi

illa öyle olmasına gerek yok canım

belli dans tipi değil de barda düğünde müziğe uygun dans etmek istiyorum

böyle geldim böyle gidicem o zaman 🤦🏻‍♀️

2-3 dans hareketinden sonra tıkanıyorum gece boyu da alkış olmaz. biriyle dans etmek istiyordum aslında ondan açtım bu konuyu
Bar şu bu için t pop kursuna gidebilirsiniz ama yine her türlü istek yoksa görüntü olmuyor

Back
X