- 28 Mart 2020
- 21.547
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.578
- 598
Senin durumu biraz alkol çözer gibi geldi bana amaAy o değil, ben oryantal yaparken eşim de eşlik etmeye kalkıp gerdan kırmaya başlarsa, gözümdeki eril imajı yerle bir olur
Seviyor da oynamayı. Çok riskli ama çok da heves ettim şimdi.
Lütfen bizimle olumlu tecrübelerinizi paylaşın konu sahibi
Cesarete ihtiyacım var biraz
Alkol beni batırır bence daha fazlaSenin durumu biraz alkol çözer gibi geldi bana ama
Kıvraklık var baya ondan dansöz olayım dedimKıyafet iyi hoşta var mı kıvraklık, dans becerisi?
Ben giysem Yıldız Tilbe den hallice olurum gülmekten libido falan kalmaz da..
Ben giysem karissina çıktığım an gülmekten altıma iserdim sanirimKızlar eşimle hamilelikti dogumdu çocuktu derken 10 ay sonra ateşli gecelere döndük ayda hafta 1 girdigimiz iliski hergune bianda çıktı bende gaza gelip renk katmak adına dansöz kıyafeti aldım aldımda nasıl giyip cesaret edip çıkıcam bilmiyorum eşim bunu nasıl karşılar onuda kestiremiyorum deneyen var mi?
Gülme ciddi bir şey planlıyoruz burdaBen giysem karissina çıktığım an gülmekten altıma iserdim sanirim
Ben vücut çorabı aldım fantezi olsun diye. Ama biz öyle şeylerden hoşlanmıyormuşuz. İkimiz de gülmekten bir şey yapamadık.Ben giysem karissina çıktığım an gülmekten altıma iserdim sanirim
Fantezilere bak dediğiniz de dansöz kıyafeti.Milletteki fantazilere bak.Zaten cinsellik bana yasak şu an. Sonra gelip böyle başlıklar görüyorum, moralim iyice bozuluyor.
Ben ameliyat oldum 40 gün daha beklemem lazım. Yaşam enerjim yok oldu valla. Cinsellik olmadan her şey ne kadar boş ve renksiz.
Kacimiz evde dansöz kıyafetiyle fantezi yapıyor kızFantezilere bak dediğiniz de dansöz kıyafeti.Aklına gelmeyen var mı ki, ortadoğuda çok sıradan olaylar.
Ay bana fantezi valla.Fantezilere bak dediğiniz de dansöz kıyafeti.Aklına gelmeyen var mı ki, ortadoğuda çok sıradan olaylar.
Benim de yok. Ama bu konudan sonra kafam çok karışıkKacimiz evde dansöz kıyafetiyle fantezi yapıyor kızbenim yok şahsen
Evet ben de şu an olmalı mı acaba diye düşünüyorumBenim de yok. Ama bu konudan sonra kafam çok karışık
Vücut çorabı ben de sevmiyorum çok çirkin yav, yılan gibi.Ay bana fantezi valla.Vücut çorabıyla bile dalamadık fantezi alemine. Sade siyahtan öte geçemiyoruz biz. Fırsat da olmuyor.
Katılıyorum. Sanırım giymem böyle bir şey. O beni tahrik etmeye çalışsınFantezilere bak dediğiniz de dansöz kıyafeti.Aklına gelmeyen var mı ki, ortadoğuda çok sıradan olaylar.
Bir ara iş yerindeki bütün kadınlar alıyordu. Ben de kapıldım, aldım. Başka fantezi denemem olmadı. O gün orada bitti.Vücut çorabı ben de sevmiyorum çok çirkin yav, yılan gibi.
Olmalı. Birkaç farklı girişimim oldu misal benim de, konuyu dağıtmamak için detay vermeyeceğim ama o heyecan bir erkeğe çok etkili oluyorEvet ben de şu an olmalı mı acaba diye düşünüyorum
Arada değişiklik lazım. Ama evde küçük çocuk olunca olmuyor ya. Çocuk uyudu mu direkt adama saldırıyorum hadi koş koş diyeOlmalı. Birkaç farklı girişimim oldu misal benim de, konuyu dağıtmamak için detay vermeyeceğim ama o heyecan bir erkeğe çok etkili oluyor
Cocugu kv.vericem yoksa yapamayiz o kadar ugradicam tam havaya giricez bide uyanir hadiArada değişiklik lazım. Ama evde küçük çocuk olunca olmuyor ya. Çocuk uyudu mu direkt adama saldırıyorum hadi koş koş diyesuslen puslen vakit kaybı
Mehmet'in karısı da çocukları sürekli annesine bırakınca annesi duruma uyanmışArada değişiklik lazım. Ama evde küçük çocuk olunca olmuyor ya. Çocuk uyudu mu direkt adama saldırıyorum hadi koş koş diyesuslen puslen vakit kaybı
Dansöz kostümüyle klozet önünde öğürmeli bir an canlandı gözümde.Alkol beni batırır bence daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?