- 10 Ekim 2014
- 32.563
- 146.407
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Dantel yok diye ayiplayacak bir cevredeyseniz ayiplarlar ama ben olsam takmam. Mevlut yapmadik veya ceyiz serme yapmadik zaten örgü işi, dantel, kullanilmayacak hicbiseyimde yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He deyıp geccem ona.Allahtan uzak oturcam da hep gelemez bana :)Tabiki şart değil.
Annemde benim çeyizime çok şey yaptı ama dantel değilde daha modern benim tarzımda şeylerdi, misafir geldiğinde yaymak için. Ayrıca yatak odamıda kimse kurcalamadı, kapıdan bakıp gittiler çeyiz görmeye geldiklerinde. Bazı insanlar çekmece falanda kurcalıyorda ne münasebet millet benim ve eşimin iç çamaşırlarını görecek. Evimin her tarafı misafirlerime açık ama yatak odama küçük çocuk dahi sokmam. Orası eşimle benim özelim, mahrem yerim. Siz doğru düşünüyorsunuz yani, kuzeniniz eskilerde kalmış sanırım :)
Şart,yoksa dip bucağın boş kalır,hurçları öteye beriye aktarıp duramazsın.Annenin hevesidir,evden de çıkaramazsın.Nostaljik şeyleri severim,fakat pratikte kullanım sahaları yok.Kızına gösterirsin ancak,annanen özenip yapmıştı diyeDün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
Dantel önemli Bursadaysan vereyim ben de bi sandık var :))Dün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
benim evde 1 tane dantel yok.. hiç sevmem.Dün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
Hayir hic de sart degil. Siz neyi seviyorsaniz odur olmasi gereken. O evi bir gun gelip gorecek insanlara gore duzenleyemezsiniz ki yasayacak olan sizsiniz.Dün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
O uzub yıllar evlı oldugundan ona kımse bısı demezmişAmca kızı ne kullanıyo![]()
Artık bızımde gelınımız var diye mevlit okutuyorlar :)Gelin mevlüdü ne?
![]()
Degil! Mevlut de sart degil. Sen ne istersen o.Dün amca kızım geldi oturmaya.Evlilikten konuşuyorduk.Dedi ki: evlenince gelin mevlüdü oluyo.Baya tülbent ve dantel olması lazım evinde dedi.Sarı beyaz tülbent falan şart dedi.Evimin her yerinde dantel olmalıymış.Mahcup olurmuşum.Yeni gelin olunca millet yatak odana bile girer bakarmış.Bende kilitlerim öyle şey mi olur dedim.Olmaz girilir bakılır dedi.Ben dantel falan sevmiyorum.Şart mı dantel
Ben severim dantel kullanırım da . Çok hoş şeyler var annemin ördüğü . İki üniversite okumus yüksek lisans yapmış uzmanım da hattaAy hayır ya
Dantel mi kaldı?