Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BEN GELDİM Valla hiçbir ise yaramadı ne altta ne üstte hatta bir kere daha denedim üstüne iyice gergin duracak bir yere sabitledim ama o bile olmadı Sonunda şikayet ettim iade talep ettim kabul edildi sjsjsh o kadar da sampuan krem vs döktüm sırf döktüğüm saç kremleri maskeler o kadar para ederdi
BEN GELDİM Valla hiçbir ise yaramadı ne altta ne üstte hatta bir kere daha denedim üstüne iyice gergin duracak bir yere sabitledim ama o bile olmadı Sonunda şikayet ettim iade talep ettim kabul edildi sjsjsh o kadar da sampuan krem vs döktüm sırf döktüğüm saç kremleri maskeler o kadar para ederdi
Ah be güzel kardeşim Geçmiş olsun BİLİM İÇİN FEDÂ OLDUNUZ…. Kaşla göz arasında saç bakımı da güme gitmesin de Şimdi indirimler başlıyor yakında Ben hep seneye giyeceğimi bir önceki yıl indirimde alıyorum. TAVSİYE EDERİM
Ah be güzel kardeşim Geçmiş olsun BİLİM İÇİN FEDÂ OLDUNUZ…. Kaşla göz arasında saç bakımı da güme gitmesin de Şimdi indirimler başlıyor yakında Ben hep seneye giyeceğimi bir önceki yıl indirimde alıyorum. TAVSİYE EDERİM
EVET geçen yıl Balıkesir de bir işim çıktı ve günlerce uzadı (Adliye). Özendim ben de denize girmeye, orda ki Pazarda bile güzel şeyler vardı! Fiyatları da uygun. İstanbul’da seçenek daha da fazladır muhtemelen. Tek sorun deneyecek yer olmamasıydı, ama yine de üste tutunca anlaşılıyor.