- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
aramızda herşey denk zaten ne açıdan denklik aranır kiAilene hak verdim.Sonuçta senin iyiliğini düşünüyorlar.Davul bile dengi dengine...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramızda herşey denk zaten ne açıdan denklik aranır kiAilene hak verdim.Sonuçta senin iyiliğini düşünüyorlar.Davul bile dengi dengine...
Evt canm darisi basina olsun.teşekkür ederim ablacm o zaman iyi dileklerin için.çok zor bu işler çokk atlatmışsın geçmiş ama çok şükür
Evet can sıkıcı cümle -biz sana demistik-Eger sevgiline is konusnda gercektem guveniyorsan,yani evin sorumlulugunu alabilecek,ekmeginin pesine dusecek biriyse aileni ikna yoluna git derim. Okuyoruz ya burdan kadin calisir adam evde oturur karisina guvenerekten,karisinin ustunden gecinir,hic hos seyler degil bunlar..sevgilinden bu konuda emin ol ki,annenler yeri,zamani gelince "biz sana demistik" demesinler.
üni ortamı görmedm keşke görseydm açıktan okuyorum.o aksine büyük şehirde yaşıyor 3 4 senedir anlasıyla iş için ben ayak uyduramam diye korkuyorm.ailem hiç tnımadan sadece dışardan bakarak maddi duruma göre analiz yaptı işte.oof ofMaddi olarak orta sınıf olduğunuzu söylüyorsunuz. Sen eğitimlisin üniv. ortamını görmüşsün ,bide memur olacaksın ondan fazla maaş alacaksın, ileride bu hep kendide bi baskı hissedebilir,sizin iş garantiniz var.Bir sürü sebep vardır.Ama sevdiceğinizi tanımıyoruz , ilişkinizi bilmiyorz ailen analiz etmiş, senin kötülüğünü asla istemezler.Biraz zamana bırakıp, hedefleriniz tam rayına oturduktan sonra tekrar ailenize konuyu açmanız mantıklı.
teşekkür ederim Allah öyle bi erkekse eğer önceden gçstersin bana.12 saat çalışır gık demez benmki ama umarım sonradn öyle olmazEger sevgiline is konusnda gercektem guveniyorsan,yani evin sorumlulugunu alabilecek,ekmeginin pesine dusecek biriyse aileni ikna yoluna git derim. Okuyoruz ya burdan kadin calisir adam evde oturur karisina guvenerekten,karisinin ustunden gecinir,hic hos seyler degil bunlar..sevgilinden bu konuda emin ol ki,annenler yeri,zamani gelince "biz sana demistik" demesinler.