- 18 Ocak 2017
- 474
- 552
- 103
- 44
- Konu Sahibi Beratorium
Tabii bunuda düşündümfazla beklentiniz var bence bu kadar küstüğünüze göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii bunuda düşündümfazla beklentiniz var bence bu kadar küstüğünüze göre
Ne hoş bir tavsiye çok teşekkür ederimİkiyüzlü, yapmacık insanlarla aynı ortamda olmaktansa samimi yalnızlığı tercih ederim.
Onlara üzülmekle vakit kaybetme.
Aklını ve kalbini sevdiğin ve seni seven insanlarla doldur. Ötesi boş.
bende cok üzülüyorum inanın ki... care bulamadm takmasam olmuyor.. taksam olmuyor.Tabii tabii dedim ya çok arkadaşım var çok aktif ve neşeli biriyim normalde.. Aslında hiç takmam bunları ama işte bazen öyle üzülüyorum ki elimde değil
O aşamayı geçtik galiba geri alınmaz sözler telafisi olaylar yaşandı.. Kendime kızdığımda bu zaten başta bunu yapabilseydim keşkeKüsme ama mesafe koy hemde ciddi mesafe.. düğün dernek eş dost buluşması oluyor yüzyüze bakıyoruz. Elti görümce diğer akrabalar... mecbur kalmadıkça konuşmuyorum. Bana göre Kafam rahat onlara göre çok soğuk bi insanımsilip atma mesafenide koru..
Eltimle kaynanam birbirine hakaretler fln büyüük kavgalar ettiler yanyana gelince onlardan iyisi Yok. İki adım öteye gitseler birbirlerini çekiştirirler. Böyle iki yüzlü olmaktansa kesip atmak en iyisi... tek sığınağın eşin oluyor ve kimseden görmediğimiz sevgi anlayışı ondan bekliyoruz buda onlara fazla geliyor..O aşamayı geçtik galiba geri alınmaz sözler telafisi olaylar yaşandı.. Kendime kızdığımda bu zaten başta bunu yapabilseydim keşke
Yoo yanlışınız var çuvaldızı kendime batırmak için açtım bu konuyu ben. Nerede yanlış var anlamaya çalışıyorum tekrar okursanız eğer. Ancak sizde takdir edersiniz ki haksızlığa uğrayan siz değilseniz yorum yapmak eleştirmek daha kolay oluyor. Konuyu buraya açmamın sebebi bu yoksa oturur kendi kendime de ben haklıyım onlar bunu hakettin derim :)Zaten hiç kimse "ben gecimsizim, insanlarla anlaşmayı beceremiyorum" demiyor. Herkes "haksızlığa tahammülüm yok, ikiyuzlulere karşı sessiz kalamiyorum vs" diyor. Insan cuvaldizi başkasına batirirken, en azindan igneyi de kendine batirmali
İşte sorun bende arkadaşım.. Sanıyorum ki ben izin verdim başıma gelenlere.. 18 yaşındaydım cahildim diye savunamam ki kendimi. Babadan kalıcam diye evlenmeseydim hadi evlendin aynı eve çıkmasaydım hadi onuda yaptım ilişkilerine belli sınırlar koysaydım. Eşime ve ailesine karşı sınırlarımı belirleyip çizgimden çıkmasaydım.. Ne istediğimi bilseydim keşke de bana zarar verebilecek insanları evime gönlüme fazla yakın tutmasaydım...
Sen eşittir ben .Bende eşimin ailesiyle öyleyim. Eltimle iyiler hepsi çünkü o bir ili yüzlü sevmesede seviyor gibi . Bende öle olamıyorum hep bundan sanirim.Rol yapmadığınızdan oluyorHepinize merhaba.
Aahhhh şu lanet ilişkiler. İşin içinden çıkamıyorum devamlı düşünüyorum hata nerde neden böyle. Akrabalık olayını beceremiyorum ben. İkiyüzlülüğe nankörlüğe yalana dolana hasete fesata dayanamıyorum. Politik olamıyorum.. Görmezden gelemiyorum.. Zaten çok kalabalık olmayan kendi akrabalarımdan çoğu ile görüşmüyorum. Buna babamda dahil.
Affedemiyorum bana yaşattıklarını. Alkolik devamlı annemi beni döven bi adamdı. Geçmedi kinim.
Kardeşlerimle konuşmuyorum 2 senedir aylak sorumsuz insanlar istiyorlarki ekmek elden su gölden yaşasınlar 2 erkekte sorumluluk almasınlar. Biri evli onun eşiyle falanda görüşmüyorum çocuğuna altın takmaya vaktim olmadı diye küstü haspam.
Kocam tarafından herkesle küsüm. Uzak bi kaç akrabası var konuşurum onun dışında kaynana kayınbaba elti görümce çizdim hepsini.
Şu aralar kocamlada küsüm ya konumuz kocam ve hanzolukları değil. O başka bir konu. Bakıyorum kendime çokmu kırılganım hayır. Çokmu beklentim var insanlardan ee hayır. İyide neden böyle. Nerde yanlış yapıyorum neden yürüyemiyorum neden affedemiyorum.. Çok sorguluyorum bu ara kafama çok takıyorum. Göğsümde bi sancı gece uykularım kaçıyor ( bu kısma en büyük etken eşimle olan sorunlarım) anksiyete bozukluğu var zaten ara ara tetikliyor.. Bişi söyleyin bana siz nasıl başaçıkıyorsunuz.
Drama dersimi alsak acepSen eşittir ben .Bende eşimin ailesiyle öyleyim. Eltimle iyiler hepsi çünkü o bir ili yüzlü sevmesede seviyor gibi . Bende öle olamıyorum hep bundan sanirim.Rol yapmadığınızdan oluyor
Aslında akrabalık ilişkilerinin çoğu böyle ki , iki yüzlülükle dolu. Yüzüne canım balım arkandan neler neler. Mesele bunu umursamamak, insanlarla aşırı samimiyet kurmamak, herkese içini dökmemek, herkesi iyi niyetli bilmemek.Herkes mi sorunlu, iki yüzlü, nankör dedim otomatik olarak. Bu kadar insanın içinden bir siz mi doğrusunuz?
Benim de kendimin veya eşimin tarafından samimi olmak istemediğim kişiler var ama siz abartmışsınız biraz şu soyutlanma işini..