- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Merhaba hanımlar. Kk olmasa ne yapacağım bilmiyorum inanin sicaklarla beraber hamilelik gecirmek zor iyice kafayi yiyecek durumdayim. Bu seferki sorunum esimin babaannesi... yaslica kadin ama akli basinda . Kayinvalidem ile kalıyor ama kayinvalidem kizlariyla köye düğüne gitti üç günlüğüne haliyle babaanne bizde kalıyor. Dünden beri sirf rahat etsin diye canim çıkıyor ama yasli ya iste sürekli bir seylere soyleniyor devamli ayni hikayeyi anlatiyor ve her seferinde gülmemi bekliyor ( evet her seferinde guluyorum gönlü kırılmasın diye) hep negatif...... birde mesela hamileyim uzanmak istiyorum odama gidiyorum hemen sesleniyor gece uyuyamazsib uyuma bilmem ne diye devamli yaninda oturayim istiyor
birde ne zaman telefonum calsa kimle konusursam konusayim bagira cagira bana birseyler anlatmak istiyor ozellikle kendi ailem aradiginda kaynananida ara diye bagiriyor bizimkiler de bozuldu artik aramadilar birdaha. ne yapsam tam tersini yapmami emrediyor resmen. Halbuki ne guzel babaaanneyle otururuz tatli tatli sohbet ederiz eh kendi evim arada gider odama dinlenirim yasli basli kadin bana ne zarari var falan diyordum ama butun yasam enerjimi emdi
ne olur bana bir akil verin kendimi sakinlestirip nasil kafama takmayabilirim bu huysuz ve tatli kadini
zira evimden memnun ayrilsin isterim ...