Daraldım

Hımm. Bir yol bulun. Sonrasında ister mesafeli olun ister yakın. Ciddi söylüyorum esinizin sizi payladığını bilmeli. Eşinize telde mutlaka konuşacaklar. K.v görümce... Anne ben ona da soracağım falan desin.
Esimle paylastim uzatma uzatmaya gerek yok dedi. Ilk adimi attim ben neticede akisina mi birakmali

Öyle yapalim artik. Ne garip lafi yiyen benim uzulen benim toparlamaya calisan yine benim
Siz cevap verseydiniz olurdu. Eşiniz arayınca doldurmaya girdi. Yoksa hatanız yok yerden göğe haklısınız. Hassas bir insansınız. Takmasanız size de bırakın dağınık kalsın diyecektim ama diyemedim.

Bence gayet de haklisiniz, esiniz de iyi yapmis...kvnin soyledigi cok ayip artik durmasi gereken yeri bilir...hic gonlunu almak icin birsey yapmayin bosverin zamanla duzelir duzelmezse de kendi bilir...siz sanki istemez misjnz cocuk ama kvlere gore ne olacak masraf onemli degil buyur bir sekilde derler ama oyle degil iste simdi biz bebek bekliyoruz ve hersey o kadar pahali ki herseyin en iyisini almak istiyor insan ve maddi olarak hazr olmadan olmuyor malesef

Hata eşinizde olmuş. Arayıp laf söylemeyecekti. Aranız artık açıldı. Geçmiş olsun. Şimdi Eşiniz yalandan bir konuda size birşey desin. Skor eşitlenir :KK66: durum düzelir.

Spor müsabakası mı bu skor esitlenecek?
Kayınvalidenin yaptığı çok ayıp, sırf onun gönlü olsun diye oğlu eşine bağıracaksa üstüne tüy dikmiş olurlar anca. Herkes haddini bilsin, herşeye burnunu sokmasın.
Bu insanlar evli kendi aralarındaki bir konu isterse ağzını açar isterse burnunu.

Cahilliğime verin ama "ağzıni ayır" ne demek tam olarak? Nahos bir ifade belli de Gerçekten bilmiyorum.

Anladığım kadarıyla gereksiz büyümüş meseke.Siz cevap vermeliydiniz.Cevap verince saygısız olmazsinız.ben olsam, "alacaklilarimiz borcunu öderse düşünüyoruz, maddi durumumuz müsait değil." Derdim

Sanirim aptal ve avanak insanlar icin kullaniliyor
tdk ya bakmadim ama benim bildigim daha sen oyalan hani biseye bakakalirsin ya daha kaba tabirle aval aval bakmak die bi tabir var ya yani o tarz bişey sanirim siz dediginiz anlamda anladiginiz icin icerlediniz.. dedigi hoş degil ona ne ki sizin yapacaginiz bebekten yarış mi yapacakmsissiniz elti dogurdu ben dogurmaliyim görümce doğurdu ben dogurmaliyim .. belki saglik problemi var belki istemiosun guzelce konusmak varken kiyaslama ile hadsizlik yapmis bosver o soguksa sende soguk ol anlasin hatasini o laftan sonra ben annecim dogum gunun kutlu olsun demezdim hic acikcasi

Bence kesinlikle mesafeniz koy.Sonuöta seni aradığında ‘kızım darısı size inşallah sizinde olur’ diye bir temennide bulunma şansı vardır ama o bu yolu seçti varın niyetinin ne olduğunu siz düşünün artık.Bir an önce aranıza mesafe koyun ben çok kırılırdım ve eskisi gibi olmazdım.Tamam herkes birbirine saygı göstermek zorunda ama samimi oluvak diye bir zorunluluk yok.

Bence hiç canınızı sıkmayın,o sıksın kendini.hem öyle bi laf söyleyecek hem de yalancıktan ağlayacak ne olmuşta ağlamış merak ettim

Ben de niye alttan alıp ilişkiyi toparlamak istediğinizi anlayamadım.
Argo bir deyim kullanarak en hafif tabirle maksadını aşan bir yorum yapan eşinizin annesi.
Siz niye alttan alıp, durumu düzeltme çabasındasınız?
Üstelik eşinizin de bu yönde bir talebi de yok.

Bırakın kendi haline kayınvaldenizi,
soğuk konuşmuşsa nolacak?
Yavuz hırsız misali kayınvaldeniz suçunu bastırıyor aklınca.
Bırakın kendi küsen kendi barışsın.
Bu toplara girmeyin, tecrübesi nedeniyle maçı o kazanır çünkü.

Valla bende bu aksam kayinvalideyi çağırdım çaya yine yaptı yapacağını mutfaktaydik tatli yapiyordu bana sagolsun bana diyorki içki icmesin sigara icme sende çocuk yapmaya çalışın. Olmadığını ve oğlunda sperm sorunu olduğunu biliyor
Bende dedim ki valla içiyor dün de içti. Dediki ne icti bira mi yoo dedim rakı içti babamlardayken
Bana dedigi aynen su
Hemde rakı. Babana kız babana deki baba biz cocuk istiyoruz
Dedigim sey aynen su
"Valla anne ben bizimkilere bahsetmiyorum bazi seylerden ama soylerim bundan sonra madem "
:) (isim gucum yok babamla kocamin bilmemneresinin muhabbetini yapcam )
Muhabbetin sacmaligina bakarmisin ben babama solicekmisim hem esimi rencide edicem hemde koskoca babama kizcam sanki babam zorla iciriyor.
Ha bide dedimki valla iciyorr hatta geçen gun bana cin koyar misin aşkım dedi cin_tonik bende valla koyamam hadi yatalim saat gec oldu dedim koymadim ona içki dedim
Evdeki bira siselerini görünce söylüyor bunlari bu arada.. banane benim evimdemi alıştı ickiye benden evelde iciyormus
Tabi dayanamadı icerde tv izleerken ogluna diyorki icki iciyormusun? Icme. Saglikli beslen
Kocam da dediki "anne ne sacma soru soruyorsun yaaaa üfff"
:KK48::KK53: birbirlerini yesinler iste bende gülüyorum bak:KK11: sende rahat olmalısın bence o kendi çapında kaynana bos muhabbeti yapmış hic kafana takma birdaha bise derse de oğlun istemiyor borç ödüyoruz de
:KK53: ne zaman görüşsek cocuk muhabbeti yapıyor kaynana bana zamaninda laf söylüyordu ben zayıfmışım sigara icermisim cocuk olmazmış henüz birde o küçük beyninde zannedersem birseyler kurdu benim annemin gec cocugu olmus esimde boyle sorun çıkınca kendi oğluna laf soyleyemiyor. Ha bide ustune esimin ictigi vitamini gördü o ne diye sordu esimde vitamin anne dedi:KK53: geberesice lanetler boyle lanet konusmalarini asla unutamiyorum kendi kendilerine düşman ediyorlar insanı işte.. sen bence cocuk istedigin icin icerlenmissin biraz ama inanki bu kaynana kanunu gibi bisey gitsin ogluna soylesin bakalim sana soyleyecegine ben 2sini birbirine düşmus gorunce seviniyorum daha aylik gelinken beni sinir etmelerine saysın.

"Sen ağzını ayır" bu laftan sonra ne yaparsanız yapın haklısınız. Boşveriiiin eşiniz yanınızda. Ne diyeceksiniz "Anne ağzımı ayırdıgım için özür dileriiim çocugu dogurup hesabı sana yazsam olur muu?" Sizin şuan ne türlü olursa olsun adım atmanız çok saçma olur, gerek yok.

İyi olmuş iyi. Az çekinsin sizden. Öyle rahat ileri geri laflar etmesin.

Ben de niye alttan alıp ilişkiyi toparlamak istediğinizi anlayamadım.
Argo bir deyim kullanarak en hafif tabirle maksadını aşan bir yorum yapan eşinizin annesi.
Siz niye alttan alıp, durumu düzeltme çabasındasınız?
Üstelik eşinizin de bu yönde bir talebi de yok.

Bırakın kendi haline kayınvaldenizi,
soğuk konuşmuşsa nolacak?
Yavuz hırsız misali kayınvaldeniz suçunu bastırıyor aklınca.
Bırakın kendi küsen kendi barışsın.
Bu toplara girmeyin, tecrübesi nedeniyle maçı o kazanır çünkü.
Eşim icin dusundum. Kayinvalideden cok sogudum onun icin kilimi kipirdatmam. Kendisi hep baskici olmus cevresine bizden boyle bi cikis beklemiyordu eminim

Eşim icin dusundum. Kayinvalideden cok sogudum onun icin kilimi kipirdatmam. Kendisi hep baskici olmus cevresine bizden boyle bi cikis beklemiyordu eminim
Eşiniz de dahil olmak üzere, hiç kimse için, şahsınıza yapılan saygısızlığı tolere etmeyin.
Bu uzun vadede özsaygınızı örseler ve iyi niyetle verdiğiniz tavizler bir müddet sonra içdünyanızda sizi rahatsız eder.

Kırılmanızın tek nedeni çocuk istediğiniz halde malum nedenlerden dolayı yapamadığını bilmek ve bunu bile bile kv nin senden torun istemesini kaldıramıyosun oda torun istiyosa bişeyler yapsın istiyosun......
Bana öyle geldi

Kırılmanızın tek nedeni çocuk istediğiniz halde malum nedenlerden dolayı yapamadığını bilmek ve bunu bile bile kv nin senden torun istemesini kaldıramıyosun oda torun istiyosa bişeyler yapsın istiyosun......
Bana öyle geldi
Evet aynen oyle bi seyler yapmasa bile insani aşağı cekmesin yeter.

Valla bende bu aksam kayinvalideyi çağırdım çaya yine yaptı yapacağını mutfaktaydik tatli yapiyordu bana sagolsun bana diyorki içki icmesin sigara icme sende çocuk yapmaya çalışın. Olmadığını ve oğlunda sperm sorunu olduğunu biliyor
Bende dedim ki valla içiyor dün de içti. Dediki ne icti bira mi yoo dedim rakı içti babamlardayken
Bana dedigi aynen su
Hemde rakı. Babana kız babana deki baba biz cocuk istiyoruz
Dedigim sey aynen su
"Valla anne ben bizimkilere bahsetmiyorum bazi seylerden ama soylerim bundan sonra madem "
:) (isim gucum yok babamla kocamin bilmemneresinin muhabbetini yapcam )
Muhabbetin sacmaligina bakarmisin ben babama solicekmisim hem esimi rencide edicem hemde koskoca babama kizcam sanki babam zorla iciriyor.
Ha bide dedimki valla iciyorr hatta geçen gun bana cin koyar misin aşkım dedi cin_tonik bende valla koyamam hadi yatalim saat gec oldu dedim koymadim ona içki dedim
Evdeki bira siselerini görünce söylüyor bunlari bu arada.. banane benim evimdemi alıştı ickiye benden evelde iciyormus
Tabi dayanamadı icerde tv izleerken ogluna diyorki icki iciyormusun? Icme. Saglikli beslen
Kocam da dediki "anne ne sacma soru soruyorsun yaaaa üfff"
:KK48::KK53: birbirlerini yesinler iste bende gülüyorum bak:KK11: sende rahat olmalısın bence o kendi çapında kaynana bos muhabbeti yapmış hic kafana takma birdaha bise derse de oğlun istemiyor borç ödüyoruz de
:KK53: ne zaman görüşsek cocuk muhabbeti yapıyor kaynana bana zamaninda laf söylüyordu ben zayıfmışım sigara icermisim cocuk olmazmış henüz birde o küçük beyninde zannedersem birseyler kurdu benim annemin gec cocugu olmus esimde boyle sorun çıkınca kendi oğluna laf soyleyemiyor. Ha bide ustune esimin ictigi vitamini gördü o ne diye sordu esimde vitamin anne dedi:KK53: geberesice lanetler boyle lanet konusmalarini asla unutamiyorum kendi kendilerine düşman ediyorlar insanı işte.. sen bence cocuk istedigin icin icerlenmissin biraz ama inanki bu kaynana kanunu gibi bisey gitsin ogluna soylesin bakalim sana soyleyecegine ben 2sini birbirine düşmus gorunce seviniyorum daha aylik gelinken beni sinir etmelerine saysın.
Oyleymis ogrendim ama lafi soyleyip sonra telefonda aglamasi iyice soguttu beni. Hem suclu hem guclu

Haklısınız insan üzülür böyle laflara ama neden cevabını vermediniz bu sessiz kalinacak birsey degil ki..Kırmamak adına sessiz kalmak bana mantıklı gelmiyor hani sizde bir emeği felan olsa kirmayin diyecegim de o da yok hatta size maddi olarak zarar da vermisler neden kirmiyosunuz ki..

Back
X