Valla bende bu aksam kayinvalideyi çağırdım çaya yine yaptı yapacağını mutfaktaydik tatli yapiyordu bana sagolsun bana diyorki içki icmesin sigara icme sende çocuk yapmaya çalışın. Olmadığını ve oğlunda sperm sorunu olduğunu biliyor
Bende dedim ki valla içiyor dün de içti. Dediki ne icti bira mi yoo dedim rakı içti babamlardayken
Bana dedigi aynen su
Hemde rakı. Babana kız babana deki baba biz cocuk istiyoruz
Dedigim sey aynen su
"Valla anne ben bizimkilere bahsetmiyorum bazi seylerden ama soylerim bundan sonra madem "
:) (isim gucum yok babamla kocamin bilmemneresinin muhabbetini yapcam )
Muhabbetin sacmaligina bakarmisin ben babama solicekmisim hem esimi rencide edicem hemde koskoca babama kizcam sanki babam zorla iciriyor.
Ha bide dedimki valla iciyorr hatta geçen gun bana cin koyar misin aşkım dedi cin_tonik bende valla koyamam hadi yatalim saat gec oldu dedim koymadim ona içki dedim
Evdeki bira siselerini görünce söylüyor bunlari bu arada.. banane benim evimdemi alıştı ickiye benden evelde iciyormus
Tabi dayanamadı icerde tv izleerken ogluna diyorki icki iciyormusun? Icme. Saglikli beslen
Kocam da dediki "anne ne sacma soru soruyorsun yaaaa üfff"

birbirlerini yesinler iste bende gülüyorum bak

sende rahat olmalısın bence o kendi çapında kaynana bos muhabbeti yapmış hic kafana takma birdaha bise derse de oğlun istemiyor borç ödüyoruz de

ne zaman görüşsek cocuk muhabbeti yapıyor kaynana bana zamaninda laf söylüyordu ben zayıfmışım sigara icermisim cocuk olmazmış henüz birde o küçük beyninde zannedersem birseyler kurdu benim annemin gec cocugu olmus esimde boyle sorun çıkınca kendi oğluna laf soyleyemiyor. Ha bide ustune esimin ictigi vitamini gördü o ne diye sordu esimde vitamin anne dedi

geberesice lanetler boyle lanet konusmalarini asla unutamiyorum kendi kendilerine düşman ediyorlar insanı işte.. sen bence cocuk istedigin icin icerlenmissin biraz ama inanki bu kaynana kanunu gibi bisey gitsin ogluna soylesin bakalim sana soyleyecegine ben 2sini birbirine düşmus gorunce seviniyorum daha aylik gelinken beni sinir etmelerine saysın.