daraldım

Niye oyun oynamak zorunda kalasın..Esimize istedigimiz seyi acık acık söylemeyeceksek her meselede surat yapacaksa hayat arkadaslıgı nerede..Fazlasıyla yakın oturdugumuz zamanlar yemegi cayı gezmeyi herseyi beraber yapalım istediler..Kabul etmedim..İstedigimiz zaman gideriz,arada yemege cagırırız,yemege gideriz..Ama uygun oldugumuzda,canımız gezmek istediginde..Bu da benim düzenim.Esimle huzursuzlugum olmadı mı oldu..Ama ben ısrarla kararımdan dönmedikce haklı oldugumu anladı..Ailesini sevmiyordum ama sevseydim bile durum degismeyecekti..
Cok muhabbet tez ayrılık getirir :31:

nasıl mesafe koyulabilinir ki...
Hele de eşimizin babası yoksa en büyük erkek evladıyla evliysek...
Bende aynı sorunları yaşıyorum çok seviyorum kayınvalidemi ama 2 günde 1 de görüşmek istemiyorum...
Kırılmasından da korkuyorum...

Evli ve tecrübeli olanlar yorumlarınızı merakla takip edeceğim....
benim eşimde en büyük ama k.pederim hayatta allah uzun ömür versin zaten o olmasa büsbütün yandım sevp sevmeme meselesi ayrı ama içli dışlı olmak beni rahatsız ediyor yorumları bende merakla bekliyorum:)

Niye oyun oynamak zorunda kalasın..Esimize istedigimiz seyi acık acık söylemeyeceksek her meselede surat yapacaksa hayat arkadaslıgı nerede..Fazlasıyla yakın oturdugumuz zamanlar yemegi cayı gezmeyi herseyi beraber yapalım istediler..Kabul etmedim..İstedigimiz zaman gideriz,arada yemege cagırırız,yemege gideriz..Ama uygun oldugumuzda,canımız gezmek istediginde..Bu da benim düzenim.Esimle huzursuzlugum olmadı mı oldu..Ama ben ısrarla kararımdan dönmedikce haklı oldugumu anladı..Ailesini sevmiyordum ama sevseydim bile durum degismeyecekti..
Cok muhabbet tez ayrılık getirir :31:
bende seninle aynı mantıkdayım onlarla hiç bi şey yapmayalım gezmeyelim demiyorum ama herşeyide onlarla beraber yapmak istemiyorum sıkılıyorum eşimle paylaşımlarımız azalıyor canım istediğimizde gitmek diye bişey kalmadı sürekli çağırıyor insanın hiç isteği kalmıyor.bana şu konuda ışık tuttun ısrarlı bi şekilde kararından dönmemek:) ewet huzursuzluklara katlanıp alışkanlık ve isteklerimizi kabul ettirmeliyiz tşk ederim..........

ya cnm allah yardımcın olsun. eşinle halletceksin bunu. bu tarz şeyler eşleri çok etkiliyor uzaklaştırıyor birbirinden. ben de kendi ablamla yakınım, araba yokken heryere birlikte gitmek isterlerdi. ben kesin çizgimi koydum, c.tesi biz gideriz pazar siz alın arabayı rahat rahat takılın dedim. çok da iyi ettim. insan kendi kızkardeşine bile katlanamıyor canım çok bir arada olunca...

ya cnm allah yardımcın olsun. eşinle halletceksin bunu. bu tarz şeyler eşleri çok etkiliyor uzaklaştırıyor birbirinden. ben de kendi ablamla yakınım, araba yokken heryere birlikte gitmek isterlerdi. ben kesin çizgimi koydum, c.tesi biz gideriz pazar siz alın arabayı rahat rahat takılın dedim. çok da iyi ettim. insan kendi kızkardeşine bile katlanamıyor canım çok bir arada olunca...
amin canım çok sağol dediğin doğru bazı konularda uzaklaşmalar da oluyor ama kim anlasın.....ayrıca çok haklısın insan yerine göre kendi ailesine bile sınır koymalı(evlilikte sorun çıkmaması adına)ama ben bu kadınla nası baş edicem şaşırdım eşimle aram açılacak onun yüzünden durum bundan ibaret şu an memleketine gitti bi süre yok eşimn büyükannesi bize emanet sayılır
kadına demişki ali seni gezdirir yani kendi olmasa da yetiyor bize

eşinde biter iş. inşllah akıllanır. hepsi akıllanıyo da bu arada olan kadınlara oluyor. sonra da kadınlar erken yıpranıyor derler...

eşinde biter iş. inşllah akıllanır. hepsi akıllanıyo da bu arada olan kadınlara oluyor. sonra da kadınlar erken yıpranıyor derler...
dediğin gibi o akıllanana kadar olan bana olcak şimdide büyükanneye ali sei gezdirir diyomuş izim hayatımız milleti oyalamaktan ibaret olcak gibi

Back
X