- 9 Haziran 2015
- 10
- 3
- Konu Sahibi kiymalibamya
Selamlar herkese. Eşimle uzun süredir beraberiz. Yaklaşık on yıl oluyor, üç yıldır da evliyiz. Son zamanlarda farklılaşmaya başladı. Yani biz henüz evli değilken yapmadığı bir şeyi yapıyor: beni azarlıyor. Nerede, hangi şartta olursak olalım değişmiyor bu. Bir an çok iyiyiz, ikinci an basit bir lafıma ya da bir hareketime çok fena azarlıyor beni. İlk başta farkında olmadan bir şey mi yapıyorum acaba diye düşündüm (ne bileyim, iş stresinden filan bıkmıştır da ben bunu anlamamışımdır vb vb gibi) ama mesela tuzluk istemek kadar basit bir şeyde bile yapabiliyor bunu. Kendime olan güvenim kırılmaya başlıyor ister istemez. Eşimi cidden seviyorum ama çok ağırıma gidiyor o şekilde benimle konuştuğunda. Daha önceden hiç azarlamazdı beni. Çocuk gibi kalakalıyorum bazen. Ne yapacağımı gerçekten şaşırdım. Durumu konuştum üstelik. Konuştuğumda sessizce dinliyor. İçini çekiyor. O kadar. Sonra yine başka bir konuda başka şekilde azar yiyorum. Daha fazla bu durumun sürmemesi için ne yapacağımı da bilemiyorum. Önerisi olan?