- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
- 53
- Konu Sahibi elifelif1404
-
ben kitap okuyorum iyi geliyorErkek arkadasimla ayrildik, arkadaslarimla ara acik. O kadar bunaliyorum ki.. Ne yapicagimi bilmiyorum psikolojik olarak cokmus durumdayim. Nasil toparlanabilirim bilmiyorum lutfen akil verin. Erkek arkadas degil de en yakin arkadaslarimla aramin acilmasi koydu asil. İkisi de ust uste binince..
neden açıldı aranız?
Sıkıntınızmı var hayatınızda neden açık aranızErkek arkadasimla ayrildik, arkadaslarimla ara acik. O kadar bunaliyorum ki.. Ne yapicagimi bilmiyorum psikolojik olarak cokmus durumdayim. Nasil toparlanabilirim bilmiyorum lutfen akil verin. Erkek arkadas degil de en yakin arkadaslarimla aramin acilmasi koydu asil. İkisi de ust uste binince..
Kendi kendimi nasıl motive edebilirim?kendi kendini motive et
depresyondan çıkmanın en güzel yöntemidir bu
imkanın varsa mekan değişikliği yap bir sure
Sıkıntınızmı var hayatınızda neden açık aranız
Okul staj koşuşturuyorum malesef bir de üstüne bunlar.Dısarı cık gez kendine hobiler bul
O zaman bence sadece okulunuzu düsünün bir sürelik.Bir nebze de olsa unutursunuz.Arkadaslarla aranızın acılması kotu olmus ama gercekten arkadassanız nolursa olsun bir sekilde barısırsınız bence onlara bir sekilde ulasın ve barısmayı deneyinOkul staj koşuşturuyorum malesef bir de üstüne bunlar.
Zaten bir sorum vardi ortada biz gecistirip duruyoduk. 3 kisiyiz. Bir de erkek arkadasimiz var ona dogal olarak her seyimi anlatamiyorum. İki kiz arkadasima anlattim biri gidip erkek arkadasimiza soylemis. Ben de delrdim nasil boyle bisey yaparsin diye. Son olay bu. Bana niye abartiyosun bahsettigimi kisi arkadasimiz farkinda mjsin neyi gizlemeye calisyosun vs. cildirtti beni. Belki de ben fazla tepk verdim ama bu yasadigimiz kacinci olay
Çok şükür geçtim sanırım o dönemi. Kafamı dinledim biraz. Ve hakikaten bende artık böyle olacağım. Kimseye anlatmazsam bir sorun kalmaz ortada. Bu da bana ders oldu..Insanlara fazla sey anlatmassan kimseyle sorun yaşamassın
Lafı soylediğinde senden cıkar
Bunu eşim cok söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?