Daraliyorum

elifelif1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
274
94
Erkek arkadasimla ayrildik, arkadaslarimla ara acik. O kadar bunaliyorum ki.. Ne yapicagimi bilmiyorum psikolojik olarak cokmus durumdayim. Nasil toparlanabilirim bilmiyorum lutfen akil verin. Erkek arkadas degil de en yakin arkadaslarimla aramin acilmasi koydu asil. İkisi de ust uste binince..

Herkesle ayni anda araniz bozulduysa...

Problem sizin tavir ve durusunuzdan kaynaklaniyor olabilir.

Sakin ve anlayisli olmanizi engelleyen durumlara care bulmali...

İc huzurunuzu sagladiktan sonra iletisim koprulerini onarmaya calismalisiniz.

Herkesin kimseye kendine bile tahammul edemedigi donemleri olur, siz de o durumdasiniz su an.

Ama gececek, daima gecer.

Erkek arkadasimla ayrildik, arkadaslarimla ara acik. O kadar bunaliyorum ki.. Ne yapicagimi bilmiyorum psikolojik olarak cokmus durumdayim. Nasil toparlanabilirim bilmiyorum lutfen akil verin. Erkek arkadas degil de en yakin arkadaslarimla aramin acilmasi koydu asil. İkisi de ust uste binince..
ben kitap okuyorum iyi geliyor

neden açıldı aranız?

Zaten bir sorum vardi ortada biz gecistirip duruyoduk. 3 kisiyiz. Bir de erkek arkadasimiz var ona dogal olarak her seyimi anlatamiyorum. İki kiz arkadasima anlattim biri gidip erkek arkadasimiza soylemis. Ben de delrdim nasil boyle bisey yaparsin diye. Son olay bu. Bana niye abartiyosun bahsettigimi kisi arkadasimiz farkinda mjsin neyi gizlemeye calisyosun vs. cildirtti beni. Belki de ben fazla tepk verdim ama bu yasadigimiz kacinci olay

Sıkıntınızmı var hayatınızda neden açık aranız

Okul staj koşuşturuyorum malesef bir de üstüne bunlar.
O zaman bence sadece okulunuzu düsünün bir sürelik.Bir nebze de olsa unutursunuz.Arkadaslarla aranızın acılması kotu olmus ama gercekten arkadassanız nolursa olsun bir sekilde barısırsınız bence onlara bir sekilde ulasın ve barısmayı deneyin

Ben de böyle bir dönem geçiriyorum inanılmaz daraldım:KK1: bitki çayları içiyorum,geziyorum,kitap okuyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ,umarım en kısa sürede hallolur her şey:KK14:

Zaten bir sorum vardi ortada biz gecistirip duruyoduk. 3 kisiyiz. Bir de erkek arkadasimiz var ona dogal olarak her seyimi anlatamiyorum. İki kiz arkadasima anlattim biri gidip erkek arkadasimiza soylemis. Ben de delrdim nasil boyle bisey yaparsin diye. Son olay bu. Bana niye abartiyosun bahsettigimi kisi arkadasimiz farkinda mjsin neyi gizlemeye calisyosun vs. cildirtti beni. Belki de ben fazla tepk verdim ama bu yasadigimiz kacinci olay

Insanlara fazla sey anlatmassan kimseyle sorun yaşamassın
Lafı soylediğinde senden cıkar

Bunu eşim cok söyler :KK66:

X