Darbe sonrası yüzüm şişti .. :(

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Merhaba kızlar aceleden konuyu nereye açacağımı bilemedim. Bugun yürürken nasıl becerdiysem önüme bakmadım ve yüzümü duvara çok kötü bir şekilde geçirdim . Şu an sol yanağım, sol kaşım ve dudağımın sol tarafı şişmiş durumda. Dershanede buz koydum o zaman ağrısı falan geçti. ama şu an maalesef şişti ve morardı. Haftasonu ygs ye gireceğim ve moralim çok bozuldu. Bu şişliği indirmenin bir yolu yok mu ? Buz işe yaramıyor. Nasıl başardıysam

Son düzenleme:
Ay canıımmm çok geçmiş olsuun
en iyi çözüm yolu buzdur aslında devam et bence 15 dk aralıklarla
açık yaraan varsa bepanthen kullanabilirsin

buz da işe yarar,birde ben küçükken düşüp bir yerim şişer ve morarırsa annem hemen reçel sürerdi belki iyi gelir size de:26:
ama açık yara varsa sürme belki enfeksiyon riski vardır ALLAH korusun canım geçmiş olsun

Mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Şükür.ki açık yara yok. Şu ekmek olayını hemen denedim ve bekliyorum. Başka önerileriniz olursa lütfen yazın. Umarım geçer.

canım geçmiş olsun bir tane krem var morarmasını engelleyen onu sürersen en azından morluk geçer sadece şiş olur. eczaneye git söyle verirler ambalajı mavi.. ismini söyleyemiyorum yasak..

Kesinlikle net sonuç ; voltaren jel.

Böyle mucize bir krem olamaz her türlü şişliği morlugu gecırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…