darbe sonrasu cukurluk

omrgmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
16
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba benim kizim 1.5 yasinda malum en hareketli dönemleri.Bundan yaklaşık 2ay önce TV ünitesinin kenar tarafına yanagini sert bi şekilde carpti ve sisliklee birlikte morardi o acisiyla buz filanca koydurmadi film cektirdik herhangi bi kirik olmadigi söylendi zaman geçtikçe morlugu filan gitti fakat carptigi yer uzun bi çizgi halinde çukur kaldi güldüğü veya mimik yaptigi zaman belli oluyo allahim başka dert keder vermesin tabide üzülüyorum kalici olucak diye cunku bazilari eğer oradaki sinirler öldüyse kalici olabileceğini soyluyo sizce gecermi:((

Arkadaşlar merhaba benim kizim 1.5 yasinda malum en hareketli dönemleri.Bundan yaklaşık 2ay önce TV ünitesinin kenar tarafına yanagini sert bi şekilde carpti ve sisliklee birlikte morardi o acisiyla buz filanca koydurmadi film cektirdik herhangi bi kirik olmadigi söylendi zaman geçtikçe morlugu filan gitti fakat carptigi yer uzun bi çizgi halinde çukur kaldi güldüğü veya mimik yaptigi zaman belli oluyo allahim başka dert keder vermesin tabide üzülüyorum kalici olucak diye cunku bazilari eğer oradaki sinirler öldüyse kalici olabileceğini soyluyo sizce gecermi:((

aynı durumu yaşadık kızımla.. beni de çok üzüyordu bu durum.. 15 aylıkdı sanırım masanın kenarına vurdu..şişlik ve morluk hemen geçti ama bizde de çizgi gibi çukur vardı uzun süre.. şimdi çok çok zor belli oluyor.. dediğin gibi gülünce vs farkediliyor ama.. şimdi 2 yaşında çoook azaldı diyebilirim.. zamanla belli belirsiz olacaktır üzülme.. yüzlerinde ciddiyaralar olan bebekler çocuklar var ne yazıkki şükretmek lazım.. maalesef düşme çarpma oluyor bazen.. canları sağolsun da onlarda nazar boncuğu:)

Orasi öyle cnm hamdolsun tabiki ama annelik iste en ufak şeyde pimpirikleniyosun Rabbim korusun meleklerimizi.

Back
X