• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

darbe üstüne darbe. ...

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Daha önceki konumda yazmıştım 5 yıllık ilişkim 1 yılı nişanlıydık tabi bitti . 1 ay oldu daha ama birini bulduğunu öğrendim . Dünde o kızla evini hayalimdeki gibi dosedigini tesadüfen internette gördüm yıkıldım resmen içim öyle acıyor ki aklıma geldikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum benim hayalimi hiç hakketmeyen biri yaşıyor ben emek verdim o ilişkiye o ev alınsın diye ne çok uğraştım . O evi nasıl dizeceğimi anlatirdim ona sanki nispet yapar gibi beni acıya daha çok sürüklemek için aynısı yapmış . Sonra bana dönüyor seni hala seviyorum sırf seni unutmak için çıkıyorum o kızla diyor. Hadi öyle gerçekten ozaman evine kadar nasıl müdahale edebiliyor . Nasıl unutacam ben bu attığı kazığı ne yapsam da atamiyorum icimden:(

Sen bu herifle hala neden konusuyorsun kardes ?

Sonra bana dönüyor seni hala seviyorum sırf seni unutmak için çıkıyorum o kızla diyor.

Valla bir daha boyle derse, beni sevseydi benimle evlenirdi de kendi kendine.

Baskasini sana tercih eden, bir de ustune ev doseyen adamin yuzunu gormek, sesini duymak istememlisin, nefret etmelisin. Bir daha ararsa beni bir daha rahatsiz etme, madem secimini yaptin hayatta mutluluklar dilerim de kapat.

Sonra bana dönüyor seni hala seviyorum sırf seni unutmak için çıkıyorum o kızla diyor. Hadi öyle gerçekten ozaman evine kadar nasıl müdahale edebiliyor . Nasıl unutacam ben bu attığı kazığı ne yapsam da atamiyorum icimden:KK43:

O kim oluyor, sizin neyiniz oluyor da' sirf seni unutmak icin o kizla cikiyorum' diyebiliyor size?

Peki siz, neden hala gorusuyorsunuz onunla kendinize daha fazla aci cektirmek icin mi?

Siz, sizi unutmak icin onunla beraber olmasini kabullenmissiniz...

'Hadi oyle o zaman evine neden mudahale ediyor?' dediginize gore...

Burada sorun eve yapilan mudahale mi size gore?

Bu insanla iletisimi kesin, basiretinizi bagliyor, olaylara bakisinizi bozuyor belli ki...

Aman, boşver be kuzum..
Yeni bir insanla, yeni bir ev ve dekorasyon hayalleri kurarsın..

Seni acıya daha çok sürüklerken, seni çok feci şekilde incitmiş..
Şimdi bu insanı sosyal medyadan ordan burdan takip etmeye değer mi sence.. ?

Hakkında hayırlısı olur inşallah sıkma canını..

Önceden deli gibi her taraftan takip ederdim şimdi bütün takip edebileceğim yerlerden sildim fotoğrafları silmeye kiyamiyordum onu sildim . Ah birde şu içimden atabilsem unutabilsem adiliklerini yarın arkadaşım is yerine gidecek orda işi olduğu için kesin beni soracak ne demeli sizce kızlar.

Önceden deli gibi her taraftan takip ederdim şimdi bütün takip edebileceğim yerlerden sildim fotoğrafları silmeye kiyamiyordum onu sildim . Ah birde şu içimden atabilsem unutabilsem adiliklerini yarın arkadaşım is yerine gidecek orda işi olduğu için kesin beni soracak ne demeli sizce kızlar.

Sen baska biriyle degil misin zaten, benzemezkimsesana ne yapiyorsa yapiyor, sana ne kardesim ? desin bence.

Geçmişe mazi derler.
Birilerini mutsuzluğa iten biri emin ol mutlu olamaz.
SEVGİLER;:)

Cok caniniz yaniyor hissedebiliyorum ama unutmalisiniz.Sizle hayaller kurup sonra onu baskasiyla gerceklestiriyor ustune seni unutmak icin o kizla cikiyorum diyor bunlari dusunun ve bir an once onu fotograflardan sildiginiz gibi kalbinizden ve aklinizdan silin.Hic kimse sizden ve sizin mutlulugunuzdan onemli degil.

Yav sen bu seni unutmak icin onla cikiorum masalina inandin mi yani seni seven kisi ne olursa olsun elinden tutar bide bnm hayalimi gerceklestirmis die sasiriosun seni ole dierek usulen basindan atmis

Gel desem gelecek biliyorum ne zama istersen hemen yanındayım diyor. Şeytan diyor çağır sonra çaktırmadan o kadına mesaj at hirsimdan kötü şeyler yapmakta korkuyorum kendimi taniyamiyorum

onun amacı sana acı yaşatmak ve seni üzmek ...senin yapıcagın şu bir daha asla onunla konuşmayacak hatta sende mutluluk resimleri çekip paylaşacaksın bırak o sinir olsun

Seni seven senle beraber olurdu , Senle evlenirdi , utanmadan bide seni seviyorum diyor..

Seni seven neden senin hayallerini baskasiyla yasiyor ki ...
Hemen unuz boyle bir adami , ve asla arkana bakma..

ya hu senin burda gerçeğin dururken ne diye başkasıyla çıkıyomuş o kızın da duyguları da var. Ama neticede kaypak biri seni nasıl kandıracağını da iyi biliyor daha fazla kendini üzmeden boşver bak önüne o bakıyor

-Seni unutmak icin onunlayim.
-Ben seni hala seviyorum ama ailem evlen diye bask yapiyor.
-Seni hala seviyorum ama biz artik birlikte olamayiz.
-Seni seviyorum ama benden sana zarardan baska birsey gelmez.
-Simdi evleniyorum ama sadece cocuklarim olsun istiyorum artik (ureme pesinde)
-Aklimda hep sen varsin baktigim yerde hep seni goruyorum ama bu kiza yazik ettim evlenme vaadinde bulundum. Seni hala cok seviyorum.
Daha milyon tane yazilabilecek yalanlar.
(Fuse tea reklami gibi oldu:D )
Ve sen sadece oyle olmasini istedigin icin inaniyorsun..

Daha önceki konumda yazmıştım 5 yıllık ilişkim 1 yılı nişanlıydık tabi bitti . 1 ay oldu daha ama birini bulduğunu öğrendim . Dünde o kızla evini hayalimdeki gibi dosedigini tesadüfen internette gördüm yıkıldım resmen içim öyle acıyor ki aklıma geldikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum benim hayalimi hiç hakketmeyen biri yaşıyor ben emek verdim o ilişkiye o ev alınsın diye ne çok uğraştım . O evi nasıl dizeceğimi anlatirdim ona sanki nispet yapar gibi beni acıya daha çok sürüklemek için aynısı yapmış . Sonra bana dönüyor seni hala seviyorum sırf seni unutmak için çıkıyorum o kızla diyor. Hadi öyle gerçekten ozaman evine kadar nasıl müdahale edebiliyor . Nasıl unutacam ben bu attığı kazığı ne yapsam da atamiyorum icimden:KK43:
O kız kim ?,yeni nişanlısı mi , sevgilisi mi ya da evlilik olanları yaptığı kız mi ? Ben pek anlamadım, evi dosediklerine göre evleneceği kiz, evleneceği kiz ise , niye sana dönüp tekrardan seni seviyorum diyor

Kardes, bayram da bittigine gore, icinden gelmese bile, bu haftasonu giyin, suslen al en iyi arkadaslarini fasila git, eglenirken pozlarini koy sende. Yani hiiiiiiiiiiiic bir sey olmamis gibi, bu herif sanki hayatinda hic olmamis gibi davran. Herif o zaman kuduracak bence.

Back
X