• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

darbe üstüne darbe. ...

Valla kardes benim anlamadigim yerler, 1 ay ne , 1 ayda kimi buldu da evlenmeye karar verdi ? 1 ayda evlenmeye evet diyen kizi da merak ettim. Yani yildirim askina falan tutulmadiysa, sevmedigi biriyle evlenip mutsuz olacak bu herif. Mnnyak mi ne bu adam, 1 ayda ne evliligi ne ev dosemesi? Bir de sana ne hirsi ne kini varmis bu kadar evi senin istedigin gibi yapmis? Bu adam normal degil. Manyakca davraniyor.

Hayatta herkes verdigi kararlarin sonuclarini yasiyor, bu herifin verdigi salakca kararlar bence kendi hayatini rezil etti ama seninkini de etmesin.

Ben senin cok mutlu olacagini hissediyorum, her seyin hayirlisi olsun.
Tek istediğim birgün ben çok mutlu olduğumda onunla karşılaştığımda pişman ve mutsuz olarak görmek . Iste ozaman içim buz gibi olacak . Ve kendimi daha iyi hissedicem

Belki alakasız olacak ama ayrılık sebebiniz neydi? Özel değilse tabi.

Tek istediğim birgün ben çok mutlu olduğumda onunla karşılaştığımda pişman ve mutsuz olarak görmek . Iste ozaman içim buz gibi olacak . Ve kendimi daha iyi hissedicem

Ben de tam bunu diyecektim, benim motivasyonum da aynen bu. yanimda gercekten asik oldugum birisi olacak, bu adam hiiiiccc varolmamis gibi yanindan gecip gidicem. Ben mutlu olucam, o pisman olacak.

Belki alakasız olacak ama ayrılık sebebiniz neydi? Özel değilse tabi.
Evlenmek istemediğini söyledi. Evlilik ona göre değilmiş beni üzmek istemezmis.

Doğru ya onlar eve düşkündür! bunun burçla ilgisi yok.
Karaktersizlikle ilgisi var, dilerim acınızı yaşayıp bitirirsiniz en kısa zamanda.
Onunla artık geçirmediğiniz her dakika ödül bence, doya doya kullanın.

Onu mutluluğunuz üzmez, siz de mutsuzluğuyla sevinmezsiniz.
Yüzünü gördüğünüz zaman tanıyorum ama nerden diyebileceğiniz gün önemli. Geriye kalan şeyler işkenceyi uzatır.

Evlenmek istemediğini söyledi. Evlilik ona göre değilmiş beni üzmek istemezmis.
Canım seven bir erkeğin bahanesi bu olamaz. Evlenmek istemiyor değil. Üzgünüm ama senin evlenmek istemiyor. Yoksa pat diye gidip 1 aylık kızla ev dekore etmezdi. Kesinlikle yapman gereken ilk ve en önemli şey tüm muhabbetini kesmek. İlk zamanlar zor olacak belki ama inan daha çabuk atlatacaksın.

Back
X