umarım bunları öfkeyle yazmıyorsundur ve gerçekten hayatı erkenden öğrenebilmişsindir :) ama daha bunun gibi çoook kör olup gözlerin yeniden açılacak.bunu şimdiden bilmenin mümkünü yok biten ilişkinde şimdi gördüğünü en baştan görmediğin gibi :)
sen sen ol yalnızca kendi yaşadıklarından değil etrafındaki olup bitenlerden de ders almaya bak derim ben.çünkü her zaman demişimdir saçma sapan kızların yakışıklı bir o kadarda anlayışlı sevecen harika partner bulmaları konusunda -sinirden kıskançlıktan artık her ne dersen de- ; yahu bu kızların 3 tane mi memesi var nedir bunların olayı demem gibi bizimde 3 mememiz yok maalesef :S hayat kıçının üstüne oturup oturup tekrar ayağa kalkmaktan ibaret ! olay bu kadar ....
kusura bakma canım dertliyim bu ara biraz içimi döküverdim böyle
gerçekten içten bitti dediğinde O'na karşı nötr olduğunda hissettiğin bütün duygular O'na geçecek ve bu sefer O üzülecek olanlar için.evrende hiçbir enerji boşlukta kalmıyor buna çok inanıyorum.biz bitti gitti desek,Yaradan razı olmamışsa bu durumdan illaki O'na yaşatıyor bizim yaşadığımızın karşılığını.
bılmem ayrılalı 11 ay oldu ama hıç pısman oldugunu gormedım.. demekki hayırlı değilmiş benim kaderim baskasıymış..
Yazdiklarinizda o kadar haklisiniz ki.. Ben 21 yasindayim. Bu yasima kadar hic terk edilen taraf ben olmamistim. Her yeni iliski birsey ogretiyor. Hepsi bir tecrube ve ben terk edilmeyi bu yasta ogrendigim icin kendimi cok sansli hissediyorum. Soyle ki, senelerce iliski yasayip sonra terk edilmiste olabilirdim ve suan ogrendigim ve yaptgim hatalari o zaman yapabilirdim.
Beni terk eden erkek arkadasimla gercekten cok farkliydik. Hayata bakisimiz, beklentilerimiz vs vs cok farkliydi ama cok iyi anlasiyorduk devam ediyordu. Sonra gorusemedik araya mesafe girdi ve duygulardan cok mantik devreye girince ayrilmaya karar verdi benden. Ben ne yaptim? Ayrilmak istedigini soylediginde Onu mutlu olabilecegimize ikna etmeye calistim. Sonra tamam dedim. 2 hafta sonra faceten sildim. Aradan bir 10 gun daha gecince konusmaya cagirdim. Don demedim ama ayrilik kararini konustum. Tamam dedim.. 1 hafta sonra yine son bi defa konusayim dedim! sisirdikce sisirdim. Sonra da ark kalmaya karar verdik. Arkadasca mesaj attim, gorustum. Hata hata hata!
Hiccc ise yaramiyor hiccc. Birakip gittiyse ne yaparsan yap gelmez. Hatta hicbirsey yapmasan gelme ihtimali daha yuksek! Ama gelse ne olacak? O eski guveni, huzuru, aski, mutlulugu tadabilecek misin? Bu adam beni birakip gitmisti, ya yine giderse diye dusunmeyecek misin? Huzur olmayan iliski yurur mu? Yurumez!
Ne yapmak gerekiyormus peki? Ayrilmak istedigini soylediginde ne hissedersen hisset, soguk kanliligini koruman gerekiyormus! Neden? diye ister sor ister sorma, ama sakin onu ikna etmeye calisma. Tamam de ve git. Uzatma! Cunku bu hic bir zaman ise yaramayacak. Zaten kararini verdiyse nedeni nicini hic onemli degil. Askta gurur olmazmis! Olmaz ama o hala iliski devam ederken gecerli, ve sevgi varken. Hiyarin biri "ben artik yokum" dedikten sonra kal demenin anlami yok. Cunku giden adam sevmiyordur! Sizi sevmeyen adam icin de gururunuzu ayaklar altina almanin hic bir anlami yok!
Benim tek tesellim, yalvarmadim diyorum. Aglamadim, ne olur don falan demedim. Sadece sakin sakin konustum. Sonra arkadas olarak ta gorustum ve eski konulari hic acmadim. Yani beni gulen yuzumle hatirlasin istedim. bun basardiysam da ne mutlu. Bu arada ayrilali iki ay oluyo, ve ben onunla yaklasik 10 gundur hic gorusmedim konusmadim.
Rainbow, ayni seyleri yasadim. Ayrilik benim icin o kadar buyuk bi soktu ki konusamadim bile. Zaten gece 10 da soylemisti ayrilmak istedigini. Arkadasimda kalacaktim o gece ve biz hala disardaydik.. Sok oldum, aslinda son 10 gundur aramiz kotuydu ama yinede iliskiyi bitirmesini beklemiyordum. Konusamadim o gece, aglamadim da. Soktaydim. Uyuyamadim. Ancak ertesi gun soku atlatabildim. Sonrasi malum... Daralan gogus, alinamayan nefes, ic cekmeler, aglamalar, ve hizla kilo verme..
Ama ben cabuk atlattigima inaniyorum o kotu gunleri. Kimseyi aglama duvari gibi kullanmadim, kendi kendime agladim sizladim hep. Baskalariyla bu konuyu konusmadim bile. Onun bile beni ne kadar uzdugunden aslinda haberi cok yok. Neyse basa gelen cekilir napalim. Allah beterinden saklasin. Benim meselem daha yeni oldugu icin suanda hic yeni bi iliskiye hazir hissetmiyorum kendimi. Ama umarim bende senin gibi mutlu bir iliski yasarim ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?