1 bucuk yıllık bır ılskım olmustu. 17 yasımdan 19 yasıma kadar yanı tam olarak bu sekıl..Acısıyla tatlısıyla bıseyler yasandı kendınce nedenlerı vardı ve bıttı.Bu ayrılıgı kabullenmem benım 11 ayımı aldı. tam tamına. Yenılgıyı zor kabullendım bıraz ısyankar bır yapım var .. neyse o kısıyle suan gorusmuyorum tabıkıde herkes yoluna.. Ben uzerıme dusenı yapmısım..Bırde soyle bır sey var bız kızlar normalde cok gururlu olsakta sevdıgımız kısı olunca gozumuz kor oluyor. Bende hata yaptım.Ama anladım ki o kişilik yoksunu ınsana hıçbırsey degmıyormuş.Bız kızlar normalde kımseye tanımadıgımız hakları sevdıgımız ınsana haklı olsak dahı defalarca sans verme potansıyelındeyız.Yapımız geregı duygusalız.ama degmez..Ben dogruyu yanlıs yaparak buldum ! Yuzsuzluk yaptım ınkar edemem. Kuculdum belkı ona barısmak ıstedıgımı soyleyerek..Ama bunlar benı suanda guclu kıldı. Suanda umrumda degıl o benım gıbı sevenı bulamayacak nasıl olsa. Bulsada benı ılgılendırmez . Demem o ki giden sevgili bırakın gıtsın.Valızını hazırlamış bır yolcuya dur demenın arkasından aglamanın zerre bıze yararı olmuyor, bızı guclendırıyor hayattakı zorluklara bagısıklık kazanmamızı saglıyor. Ama sakına dönmesini istemeyin.Bende istemiyorum.Dönse sanki eskisi gibi cicim aylarımı olacak.Hayır.. He bir güvensizlik hep bir kuşku ve sonuç kaçınılmaz " ayrılık" .. bırakın sizi istemeyenlere tenezzül etmeyin.. Ben suanda üniversiteye yeni başladım.Yeni bir sayfa açtım kendime.. Bankacılık okuyorum.. Eğitimime ,işime adayacagım kendimi.. Hayatımda beni üzen insanlara dakikamı zıyan etmeyecegım bundan sonra.. sizde böyle düşünün mutlu olun.. rabbim gönlümüze güzellikler nasip etsin..