sağ burun ucum daha çok şişikti benim. darbe yüzünden sol onu geçmişinternette arattım kanama varsa sıkıntı diyolar bi damla kan geldi işte doktorumda tatilde hoş gitsem nolccak bilmiyorum
Kac yasinda oglunuz ? Ayni benim de oglum var burnumu siyirdi gecti canim cokÖncelikle geçmiş olsun cnm bir an önce doktorunuzu arayın bağzı durumlarda masajla düzelme olabiliyormuş revizyon yaparmı ücretsiz diye sormuşsunuz ama yapmaz çünkü darbe sonucu dr un hatası değil inş gerek kalmaz böyle birşeye benimde 4. Haftam küçük oğlum var sürekli tetikteyım
2.5 yaşında cnm oğlum işin en kötü yanı geceleri yanımızda uyuyor gece sürekli elim burnumda gart almış şekılde uyuyorum ne kadar oldu siz ameliyat olalı ? Doktoruma özellikle sordum küçük oğlum var ufak tefek tarbelerde sorun yaşarmıyım diye hayır dedi zaten zarar vericek bşr darbe aldığınızda bunu hissedersiniz anormallık o anda başlar kanama olur buyuk ihtimal ve dayanılmaz ağrı demişti hayırlısıyla şu 6 ayı bır tamamlasak bu arada dr 6 hafta çok ıyı koruman kazım ufak darbeleedende diye belirttiKac yasinda oglunuz ? Ayni benim de oglum var burnumu siyirdi gecti canim cok
Yandi korktum doktorum
Dedi simdi belli olmaz 2,3 ay snra belli olur problem olursa dedi anlicaniz, sabir edicez. Dikkatli olmamiz lazim iste. Ne sisme ne kanama oldu hic aci da yok sanirim ucuz kurtuldum. Anneli kadinlar dikkatli olalim kim ister ayni aciyi cekmeye
Ay ay benim de oglum 2 bucuk yasinda. Cok biliyorlar o yaslarda zaten :) ay ayyy ben izin vermiyorum yanimizda yatmasina. Cok donuyor yatakta. Yok darbe aldim siyirdi gecti ama hic bisey his etmedim ertesi gun amaaan ucuz kurtuldum jaaa. 6 ay da cok uzun bi sure ama sabir iste. Ben 15 gun once ameliyat oldum ya sen ?2.5 yaşında cnm oğlum işin en kötü yanı geceleri yanımızda uyuyor gece sürekli elim burnumda gart almış şekılde uyuyorum ne kadar oldu siz ameliyat olalı ? Doktoruma özellikle sordum küçük oğlum var ufak tefek tarbelerde sorun yaşarmıyım diye hayır dedi zaten zarar vericek bşr darbe aldığınızda bunu hissedersiniz anormallık o anda başlar kanama olur buyuk ihtimal ve dayanılmaz ağrı demişti hayırlısıyla şu 6 ayı bır tamamlasak bu arada dr 6 hafta çok ıyı koruman kazım ufak darbeleedende diye belirtti
4 hafta oldu cnm bu gün tam ilk 6 hafta ufak dRbelerden dahi korunmak laZım 6-8 hafta arası zaten kemıkler bir mıktar da olsa kaynamış oluyormuş şu ilk 6 haftayı hayırlısıyl darbesiz bir atlatsakAy ay benim de oglum 2 bucuk yasinda. Cok biliyorlar o yaslarda zaten :) ay ayyy ben izin vermiyorum yanimizda yatmasina. Cok donuyor yatakta. Yok darbe aldim siyirdi gecti ama hic bisey his etmedim ertesi gun amaaan ucuz kurtuldum jaaa. 6 ay da cok uzun bi sure ama sabir iste. Ben 15 gun once ameliyat oldum ya sen ?
4 hafta oldu cnm bu gün tam ilk 6 hafta ufak dRbelerden dahi korunmak laZım 6-8 hafta arası zaten kemıkler bir mıktar da olsa kaynamış oluyormuş şu ilk 6 haftayı hayırlısıyl darbesiz bir atlatsak
Teşk edirim cnm sanada geçmiş olsunCog
Cogu gitmis azi kalmis senin bak :) biliyoruuum 6 haftanin gecmesini 4 gozle bekliom sabir allah sabir. Gecmis olsun :))
Leiaaa naptın cnm aradın mı doktorunu ve şuan nasıl durumun ?darbe yedim çok fena üst tarafta bi sıkıntı yok gibi ama alt taraf öyle bi şişti ki davul gibi oldu ve azcık burnumdan kan geldi. internette araştırıyorum kan geldiyse sıkıntı yazmışlar sanırım burun ucuumdaki kıkırdaklara zarar verdim. sol taraftan nefes alamıyorum ş an ağlamaktanmı tıkandı bilmiyorum çok moralim bozuldudoktorma gitsem anlatsam para alır değil mi sonuçta kendi hatam? 2 aylık ameliyatlıyım
bi sıkıntı olmadı canım sadece 1 ay burnumun içi şişti sürekli rahat nefes alamadım şu an düzeldiLeiaaa naptın cnm aradın mı doktorunu ve şuan nasıl durumun ?
Çok geçmiş olsun cnm bşr problem olsa ortaya çıkardı zaten hayırlısıyla atlatalım bu süreci inşbi sıkıntı olmadı canım sadece 1 ay burnumun içi şişti sürekli rahat nefes alamadım şu an düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?