darbeden revizyon olmak zorunda kalırsak doktor para alırmı

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
200
33
darbe yedim çok fena üst tarafta bi sıkıntı yok gibi ama alt taraf öyle bi şişti ki davul gibi oldu ve azcık burnumdan kan geldi. internette araştırıyorum kan geldiyse sıkıntı yazmışlar sanırım burun ucuumdaki kıkırdaklara zarar verdim. sol taraftan nefes alamıyorum ş an ağlamaktanmı tıkandı bilmiyorum çok moralim bozuldu :( doktorma gitsem anlatsam para alır değil mi sonuçta kendi hatam? 2 aylık ameliyatlıyım

Çok geçmiş oLsun canım ya bence geç kalmadan git görün doktoruna sonra daha farkli sıkıntılarla karşılaşma bende ameliyat olali 3 hafta oldu ve oğlum tamponlarım çıktıgindan bberi 5 kez elini çarptı alttan yukarı doğru nasıl beceriyo anlamıyorum ama ben sakındıkça beni buluyo baya bi ağrısı oldu o an gözlerimden yaş geldi ama şimdilik birşey yok gibi duruyo tabi şişlikler inince belli olurmuş bir hafta sonra kontrölum var ben demeden doktor baksın bakalım ne dicek varsa bisey zaten anlar bende çok ağladım korkumdan tekrar ameliyat olursam bisürü sıkıntı çekicem filan die halada modelim bozuk ama inşallah bi sıkıntı olmamıştır burunlarımiza :(

Ben internette şeffaf plastik burun koruma maskesi buldum. Bir bakın belki işe yarar .
Normalde spor yapanlar kullanıyormuş .

sağ burun ucum daha çok şişikti benim. darbe yüzünden sol onu geçmiş :( internette arattım kanama varsa sıkıntı diyolar bi damla kan geldi işte doktorumda tatilde hoş gitsem nolccak bilmiyorum

Öncelikle geçmiş olsun cnm bir an önce doktorunuzu arayın bağzı durumlarda masajla düzelme olabiliyormuş revizyon yaparmı ücretsiz diye sormuşsunuz ama yapmaz çünkü darbe sonucu dr un hatası değil inş gerek kalmaz böyle birşeye benimde 4. Haftam küçük oğlum var sürekli tetikteyım

Öncelikle geçmiş olsun cnm bir an önce doktorunuzu arayın bağzı durumlarda masajla düzelme olabiliyormuş revizyon yaparmı ücretsiz diye sormuşsunuz ama yapmaz çünkü darbe sonucu dr un hatası değil inş gerek kalmaz böyle birşeye benimde 4. Haftam küçük oğlum var sürekli tetikteyım
Kac yasinda oglunuz ? Ayni benim de oglum var burnumu siyirdi gecti canim cok
Yandi korktum doktorum
Dedi simdi belli olmaz 2,3 ay snra belli olur problem olursa dedi anlicaniz, sabir edicez. Dikkatli olmamiz lazim iste. Ne sisme ne kanama oldu hic aci da yok sanirim ucuz kurtuldum. Anneli kadinlar dikkatli olalim kim ister ayni aciyi cekmeye

Kac yasinda oglunuz ? Ayni benim de oglum var burnumu siyirdi gecti canim cok
Yandi korktum doktorum
Dedi simdi belli olmaz 2,3 ay snra belli olur problem olursa dedi anlicaniz, sabir edicez. Dikkatli olmamiz lazim iste. Ne sisme ne kanama oldu hic aci da yok sanirim ucuz kurtuldum. Anneli kadinlar dikkatli olalim kim ister ayni aciyi cekmeye
2.5 yaşında cnm oğlum işin en kötü yanı geceleri yanımızda uyuyor gece sürekli elim burnumda gart almış şekılde uyuyorum ne kadar oldu siz ameliyat olalı ? Doktoruma özellikle sordum küçük oğlum var ufak tefek tarbelerde sorun yaşarmıyım diye hayır dedi zaten zarar vericek bşr darbe aldığınızda bunu hissedersiniz anormallık o anda başlar kanama olur buyuk ihtimal ve dayanılmaz ağrı demişti hayırlısıyla şu 6 ayı bır tamamlasak bu arada dr 6 hafta çok ıyı koruman kazım ufak darbeleedende diye belirtti

2.5 yaşında cnm oğlum işin en kötü yanı geceleri yanımızda uyuyor gece sürekli elim burnumda gart almış şekılde uyuyorum ne kadar oldu siz ameliyat olalı ? Doktoruma özellikle sordum küçük oğlum var ufak tefek tarbelerde sorun yaşarmıyım diye hayır dedi zaten zarar vericek bşr darbe aldığınızda bunu hissedersiniz anormallık o anda başlar kanama olur buyuk ihtimal ve dayanılmaz ağrı demişti hayırlısıyla şu 6 ayı bır tamamlasak bu arada dr 6 hafta çok ıyı koruman kazım ufak darbeleedende diye belirtti
Ay ay benim de oglum 2 bucuk yasinda. Cok biliyorlar o yaslarda zaten :) ay ayyy ben izin vermiyorum yanimizda yatmasina. Cok donuyor yatakta. Yok darbe aldim siyirdi gecti ama hic bisey his etmedim ertesi gun amaaan ucuz kurtuldum jaaa. 6 ay da cok uzun bi sure ama sabir iste. Ben 15 gun once ameliyat oldum ya sen ?

Ay ay benim de oglum 2 bucuk yasinda. Cok biliyorlar o yaslarda zaten :) ay ayyy ben izin vermiyorum yanimizda yatmasina. Cok donuyor yatakta. Yok darbe aldim siyirdi gecti ama hic bisey his etmedim ertesi gun amaaan ucuz kurtuldum jaaa. 6 ay da cok uzun bi sure ama sabir iste. Ben 15 gun once ameliyat oldum ya sen ?
4 hafta oldu cnm bu gün tam ilk 6 hafta ufak dRbelerden dahi korunmak laZım 6-8 hafta arası zaten kemıkler bir mıktar da olsa kaynamış oluyormuş şu ilk 6 haftayı hayırlısıyl darbesiz bir atlatsak

Cog
4 hafta oldu cnm bu gün tam ilk 6 hafta ufak dRbelerden dahi korunmak laZım 6-8 hafta arası zaten kemıkler bir mıktar da olsa kaynamış oluyormuş şu ilk 6 haftayı hayırlısıyl darbesiz bir atlatsak

Cogu gitmis azi kalmis senin bak :) biliyoruuum 6 haftanin gecmesini 4 gozle bekliom sabir allah sabir. Gecmis olsun :))

darbe yedim çok fena üst tarafta bi sıkıntı yok gibi ama alt taraf öyle bi şişti ki davul gibi oldu ve azcık burnumdan kan geldi. internette araştırıyorum kan geldiyse sıkıntı yazmışlar sanırım burun ucuumdaki kıkırdaklara zarar verdim. sol taraftan nefes alamıyorum ş an ağlamaktanmı tıkandı bilmiyorum çok moralim bozuldu :KK43: doktorma gitsem anlatsam para alır değil mi sonuçta kendi hatam? 2 aylık ameliyatlıyım
Leiaaa naptın cnm aradın mı doktorunu ve şuan nasıl durumun ?

Back
X