darıcada oturuyorum anadolu yakasına kadar iyi bir hastahane doktor önerisi

dilesem

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
85
3
298
41
Kocaeli
DARICADA oturuyorum göztepeye kadar bana önereceğiniz iyi bir doktor hastahane varmı ?ASM hariç :) dün aradım muayne 250 doğum 8000 lira

Hm o hastaneye özel demek ki anladim canim. Ama diger hastanelerde böyle yüksek bir fiyat ödememiz mi gerekiyor?

Darica yanilmiyorsam Gebze yakinlarinda dimi canim?

ya mesela acıbademi aradım sgk lı normal doğum 6000 sezaryen 9000 e kadar çıkıyormuş
sema hastahanesi normal 2700 sezaryen 3000 medical parkda aynı fiyatı verdi ikisinden birinde olabilir

Anladim canim yani nerde olursa olsun masrafli olacak demek ki.

Allah hayirlisiyla evladini kucagina almayi nasip etsin insaAllah.

Merhaba canım bende Darıcada oturuyorum neden Devlet hastanesine gitmiyorsun yada Yüzyıl veya Boğaziçi oralarda Özel onlardan fiyat sordunmu, çünkü verdiğin rakam gerçekten çok fazla. Allah bebeği sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

merhaba canım bened gebzede oturuyorum ben doğumumu pendik hospital da yapmıştım 2007 de ama sana nene hatun hastanesini tavsiye edebilirim kaynarcada gebzedeki merkez hastanesini beğenmiyorum hiç aslında şimdi diyorum ki hamile kalırsam darıca farrabiye gidicem çok öneriyolar orayıda

Merhabalar bende darıcada faik şahenkin orada oturuyorum arkadaşım senin baktığın hastaneler bayağı bir lüks olduğundan pahalıdır. Mesela benim arkadaşlarım gebzede yüzyıl hastanesine, pendikte şifa hastanesine gidiyorlar ve çok memnunlar medical park o baktıklarından belki biraz daha uygundur ben istanbudakine gitmiştim darıcanın neresindesin??

bu arada canım bu perşembe nene hatun hastanesine gidicem çocumu muayeneye biraz pahalı ama çokda deil yinede k.b.b bölümüne senin dedeiin hastane kadar pahalı deil en azındandarıcadaki boğaz içi hastanesinide tavsiye etmem benden demesi

kocaeli de gebzede ve cevresinde
çağatay bey yüzyıl hastanesi
üstüne tanımam ..
isatnbulda oturuyorum ve her ay muyeneye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…