Darmadağın hayatım

Bakım merkezine yatması gereken kişi babam, annem değil. Bu hastalıkta sosyal destek çok önemli biliyorsunuz. Annemin yaşadığı yerde insan ilişkileri sıcak. Yıllardır tanıdığı komşularıyla vakit geçiriyor o yüzden başka eve taşınmayı bile istemedi.
haklısınız
Allah yardımcınız olsun

İşiniz zor allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun. İçim çok daraldığı için yazdım anneme yardım edebilmek için ömrümü harcadım evin büyük çocuğu olduğum için sorumluluğu hep ben aldım.Allah daha iyisini bilir ama ben uğraştıkça sorunlar azalmadı. Heleki hastalık karşısında çaresiz kaldık. Tüm çabalarıma karşı böyle bir girdabın içindeyim yine

Eve birgün gelse temizlersin de hergün gelince çalışan insanın hergün ev temizlemesi mümkünmü sizce. Yanına kokudan yaklaşılmıyor o derece. Daha yazarım ama pisliğini anlatmak için elim varmıyor
yok sizin evinize demedim o kendi evinde kalsın kirlensin orası onu demek istedim tabi ki olmaz öbür türlü hayırlı bir baba olsaydı olurdu ama :sus:

yok sizin evinize demedim o kendi evinde kalsın kirlensin orası onu demek istedim tabi ki olmaz öbür türlü hayırlı bir baba olsaydı olurdu ama :sus:
İşte insanın babası benimki gibi olunca olmuyor. O ev babamla birlikte iki günde çöplüğe döner. Bana göre annem hiç oraya geri dönmesin babamda ne yaparsa yapsın ama annem razı olmuyor. Bir şekilde onunla geri kalan hayatında mecburen yaşayacakmış gibi hissediyor kendini bulduğumuz çözümlere sıcak bakmıyor. Gençliğinde olsaydı belki ama şimdi çevresinden, komşulardan uzaklaşmaya başka bir yerde yaşamaya korkuyor.

İşte insanın babası benimki gibi olunca olmuyor. O ev babamla birlikte iki günde çöplüğe döner. Bana göre annem hiç oraya geri dönmesin babamda ne yaparsa yapsın ama annem razı olmuyor. Bir şekilde onunla geri kalan hayatında mecburen yaşayacakmış gibi hissediyor kendini bulduğumuz çözümlere sıcak bakmıyor. Gençliğinde olsaydı belki ama şimdi çevresinden, komşulardan uzaklaşmaya başka bir yerde yaşamaya korkuyor.
annenize helal olsun ya bu kadar hayırsız bir adamı terketmeyi aklından bile geçirmiyor ya Allah ona acil şifalar versin inşallah işinizi kolaylaştıracak gelişmeler olsun annenize hayran kaldım şimdi her şeye sırt çeviren insanlarız inşallah ben de eşimi hiç bir koşulda bırakmam:KK74:

annenize helal olsun ya bu kadar hayırsız bir adamı terketmeyi aklından bile geçirmiyor ya Allah ona acil şifalar versin inşallah işinizi kolaylaştıracak gelişmeler olsun annenize hayran kaldım şimdi her şeye sırt çeviren insanlarız inşallah ben de eşimi hiç bir koşulda bırakmam:KK74:
Sağolun Allah razı olsun ama biz çocukları için bitmeyen bir vicdan azabı, sürekli korunup kollanması gereken bir insan.Allah onu başımızdan eksik etmesin. Emeği çok bizde ama keşke daha ayakları üstünde basan bir insan olsaydı.

Ne diyeceğimi bilemedim, Allah yardım etsin.
Hem annenizin hastalığına üzüldüm, hem de babanızın bu şekilde olması çok acı.
İnşallah bir çıkar yol bulursunuz ama annenizi bence babanızla bırakmayın.
Kadının hastalığı sonuçta motivasyon gerektiren, zor bir rahatsızlık.
Rabbim acil şifalar versin.
Babanıza da akıl fikir ihsan eylesin inşallah...

Ne diyeceğimi bilemedim, Allah yardım etsin.
Hem annenizin hastalığına üzüldüm, hem de babanızın bu şekilde olması çok acı.
İnşallah bir çıkar yol bulursunuz ama annenizi bence babanızla bırakmayın.
Kadının hastalığı sonuçta motivasyon gerektiren, zor bir rahatsızlık.
Rabbim acil şifalar versin.
Babanıza da akıl fikir ihsan eylesin inşallah...
Babam beni kovmasına rağmen onun evde olmadığı zamanlarda mutlaka uğrarım. Bir telefonunda yanındayım her ihtiyacı için. Tedavisi için elimden geleni yapıyorum ama keşke böyle olmasaydı,babam enerjimizi bu kadar emmeseydi. Bu zor zamanımızda bir de onunla uğraşmak zorunda kalmasaydık

Back
X