Darmadağın oldum

sarisinprenses

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
700
369
23
Beni aldatmisti hiç sevmemis demekki
Sevmiyorsa oynamasaydi ya benim suçum neydi

Kendime söylediğim bende mutlu olcam yalanlarindan bıktım beklemekten aglamaktan biktim

Son düzenleme:
E tamam işte,eğer hissettiğin şey aşksa ,aşk oluşumunu tamamlamış.
Aşk dediğin can yakar.
Sizin tarzınızda kızlardan hoşlanıyor demek ki gidip aynısını bulmuş.
Bu süreç doğal yani,severiz,kavga ederiz ayrılır barışırız,koparız,ne kadar süre geçerse geçsin karşılaşınca bazı şeylerle canımız yanar.
Şansına kızma,bildiğin yolda ilerle.
Mutluluklar senin olsun.

Yaşım 26 keşke diyorum hayatımda yaşadığım tek acılar böyle şeylerden ibaret olsaymış.
O şeyi belki senden önce başkalarına da attı senden sonrakilere de atıyo ne önemi var?
Öyle olsa ne olmasa ne?
Adam beş para etmez biri işte üstüne konuşulup düşünülecek bişi yok.

Senin için ne düşünmüş sevmiş mi sevmemiş mi ne önem var artık. Sen kendi hayatına odaklanmalısın. Sende yoluna bakmalısın. İyi yada kötü bir şekilde yola devam etmen gerekiyor :KK50:

Yaşım 26 keşke diyorum hayatımda yaşadığım tek acılar böyle şeylerden ibaret olsaymış.
O şeyi belki senden önce başkalarına da attı senden sonrakilere de atıyo ne önemi var?
Öyle olsa ne olmasa ne?
Adam beş para etmez biri işte üstüne konuşulup düşünülecek bişi yok.
Öyle bir adama aşık olmak da benim sansimmis ona üzülüyorum. ..ben atmıştım o değil o yüzden kafama takıldı. ..önemsiz bir ayrıntı belki ama üst üste karşıma çıkınca canım yandı sanırım. Ben çok güçlü durdum hiç o yazının ustundende laf sokması yada acimi gostermedim
Hayatına giren başka kadınların aynı şeyle acilarini gostermeleri beni acitiyo sanırım ben bile kullanmamisken. O en az ben sevmisim dusmanmisiz gibi dusunuyor. Ben eminim en çok ağlayan olduğuma halbuki, acısı içimde kaldi.ama olmazdı, aldatmisken arkasından ağlamak bana yakismazdi

Aranızdaki özel şey neydi ki o kıza atmış dediğin?
Takip etmeyi bırakmalısın, unutma ki hayatta bir kere aşık olma hakkı yok doğru kişiyle tanışınca dönüp bu konuyu okuyup ne kadar safmışım 2 yılımı bu adama harcamışım gözyaşı dökmüşüm diceksin.
Umutsuz olma, takibi bırak.

Nefrette bir histir. Böylelerine bu his bile fazla bence.
Nefretim de gecti artik biriyle gorsemde uzulmem diyodum.Öyle bir adama aşık olmak da benim sansimmis ona üzülüyorum. ..ben atmıştım o değil o yüzden kafama takıldı. ..önemsiz bir ayrıntı belki ama üst üste karşıma çıkınca canım yandı sanırım. çok güçlü durdum hiç o yazının ustundende laf sokması yada acimi gostermedim
Hayatına giren başka kadınların aynı şeyle acilarini gostermeleri beni acitiyo sanırım ben bile kullanmamisken. O en az ben sevmisim dusmanmisiz gibi dusunuyor. Ben eminim en çok ağlayan olduğuma halbuki, acısı içimde kaldi.ama olmazdı, aldatmisken arkasındanağlamak bana yakismazdi

Aranızdaki özel şey neydi ki o kıza atmış dediğin?
Takip etmeyi bırakmalısın, unutma ki hayatta bir kere aşık olma hakkı yok doğru kişiyle tanışınca dönüp bu konuyu okuyup ne kadar safmışım 2 yılımı bu adama harcamışım gözyaşı dökmüşüm diceksin.
Umutsuz olma, takibi bırak.
Bende artık o düşüncede oldugumu dusunuyodum ama yanıldım belki....önceden özellikle bakarken bulamamistim dün kendi kendine önüme geldi gariptirki...bırakcam desem yalan olur bana bu kadar cektiren, gozumde buyuttugum 'hic' ne yasiyacak merak ediyorum.benmle yasadiklari hiçbişey de geri kalan herkes kıymetli gibi

Bende artık o düşüncede oldugumu dusunuyodum ama yanıldım belki....önceden özellikle bakarken bulamamistim dün kendi kendine önüme geldi gariptirki...bırakcam desem yalan olur bana bu kadar cektiren, gozumde buyuttugum 'hic' ne yasiyacak merak ediyorum.benmle yasadiklari hiçbişey de geri kalan herkes kıymetli gibi
Onun için kim kıymetli veya değil neden önemsiyorsun ki kendine yazık ediyorsun.
Kendi hayatına baksana, onu takip ederken hayat geçiyor farkında değilsin.

E tamam işte,eğer hissettiğin şey aşksa ,aşk oluşumunu tamamlamış.
Aşk dediğin can yakar.
Sizin tarzınızda kızlardan hoşlanıyor demek ki gidip aynısını bulmuş.
Bu süreç doğal yani,severiz,kavga ederiz ayrılır barışırız,koparız,ne kadar süre geçerse geçsin karşılaşınca bazı şeylerle canımız yanar.
Şansına kızma,bildiğin yolda ilerle.
Mutluluklar senin olsun.
Bana benzer birini bulmus, Benim gonderdigim şeyi konusmus fikri bir an mutlu ediyor beni.ama o zaman bana aşık olurdu hala.bana bu kadar benzeyen birine aşk şeyleri paylaşırken benden nefret etmesi zoruma gidiyor sanırım

Canım sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. Bu yüzden üzme kendini ona göndermeli şeyler paylaşma hayatına devam ettiğini görsün. O da unutulmaya değer biri olduğunu bilsin :KK50:
Zaten öyle yaptım hep .aldattigindan suphelendigimde bitirdim ama içim öyle değil işte. Bide aşık adammis da ben durduk yerr ayrilmisim gibi tavır almasida ayrı ironi:işsiz: baktimda hep o kıza gönderi yapmış aklında kalmış. Paylasimlarimiz benzer olunca garip hissettim.bana şımarık diye laf sokup aynı şeyleri yapanı unutmamasi

İlişki başlarken ayaklarımız yerden kesilir, dünya gözümüze toz pembe görünür. Çiçekler, böcekler bizim için başkadır. İlişki bitince de o sevgi kelebekleri gider. hiç bir ilişki güzel bitmez. Bir taraf daha çok yara alır. Ama hayat devam ediyor. Ve aslında biten her ilişki de üzerimizdeki yüklerden kurtuluyoruz. o an öyle görmesek de. Bu bitti, demek ki hayatına daha iyi biri girecek. Bu saatten sonra yapılacak tek şey sosyal medyadan ya da her yerden onu engelleyip takip etmemek. Önünüze bakın, gelecek eminim daha güzel şeyler sunacaktır önünüze.

Zaten öyle yaptım hep .aldattigindan suphelendigimde bitirdim ama içim öyle değil işte. Bide aşık adammis da ben durduk yerr ayrilmisim gibi tavır almasida ayrı ironi:işsiz: baktimda hep o kıza gönderi yapmış aklında kalmış. Paylasimlarimiz benzer olunca garip hissettim.bana şımarık diye laf sokup aynı şeyleri yapanı unutmamasi

O erkek türüne kısaca y.vşak diyorlar ama neyse :süslü: Daha nice güzel insanlarla tanışıcan boşver gitsin :21:

Back
X