• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp edilme

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
Merhaba,
Erkek arkadaşım tarafından darp edildim sağ gözümün altında ve kolumda ciddi morluklar var.
Karakola gidip şikayette bulunmak istiyorum. Fakat e.arkadaşım evli bu yüzden çekiniyorum.
Darp raporu alıp şikayette bulunursam eğer ne kadar ceza alır?Ben suçlu duruma düşermiyim?
Daha önce de darp edildim.Bu ilk değildi
Sudan sebepten tartışırken oldu.Git şikayetçi ol bana bi şey olmaz
şeklinde bir tavrı var.Tanıdık polis arkadaşları varmış.Ne yapmam gerekiyor?Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,
Erkek arkadaşım tarafından darp edildim sağ gözümün altında ve kolumda ciddi morluklar var.
Karakola gidip şikayette bulunmak istiyorum. Fakat e.arkadaşım evli bu yüzden çekiniyorum.
Darp raporu alıp şikayette bulunursam eğer ne kadar ceza alır?Ben suçlu duruma düşermiyim?
Daha önce de darp edildim.Bu ilk değildi
Sudan sebepten tartışırken oldu.Git şikayetçi ol bana bi şey olmaz
şeklinde bir tavrı var.Tanıdık polis arkadaşları varmış.Ne yapmam gerekiyor?Yardımcı olursanız sevinirim.

Darp raporu alarak uğradığınız şiddeti belgeleyebilirsiniz, savcılığa suç duyurusunda da bulunursunuz. Ancak; siz erkek arkadaşınızın evli olduğunu bildiğiniz halde beraberlik yaşadığınız için eşi, hem erkek arkadaşınıza hem size manevi tazminat davası açma hakkına sahiptir.

Son düzenleme:
Back