- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
öncelikle çok geçmiş olsun, acaip üzücü bir durum, empati kurmaya çalışarak yazıyorum ama yaşayan bilir tabi her zaman.
evlenmeden önce hiç tartışmamış mıydınız? iletişiminiz yine böyle kavgalı kıyametli,yine böyle saygısız mıydı,kısa sürede ani kararla mı evlendiniz? nasıl bu hale geldi? bunları kendi içimde sana soruyorum çok üzüldüğüm ve şaşırdığım için ama cevap vermeni bekleyerek yazmıyorum, özel hayattır sonuçta, anlatmak seni daha da üzebilir belki. ama paylaşmak istersen buradayım. nerde olduğunu bilmiyorum ama özelden ulaşırsan gece gündüz farketmez iletişime geçebiliriz ve elimden gelen yardımı sağlamaya çalışırım sorgusuz sualsiz.
çalışıyor musun ya da bir mesleğin var mı,kendi başına hayatını idame ettirebilecek misin bilemiyorum. anneciğin için de ayrı üzüldüm.
insan görüntüsüyle varolan canlıların iletişim yeteneklerinde bu derece özür olmasına anlam veremiyorum. insan eşiyle yollarını ayırmaya karar verecekse bile bunu saygıyla gerçekleştirmeli. her sorun konuşarak çözülebilir. hayvan eğitmenlerinden ziyade insan eğitmenleri zaruri ihtiyacımız millet olarak.
Evet seviyorduk birbitimizi iletişimiz çok çok baskaydı beni mutlu etmek ona mutluluk verirdi sinirli bi insan oldugunı ailesinden duyardım fakat insnamazdım pamuk gibi adamdı sorunlarda yapıcıydı nişandan sonra değişmeye basladı fakat bu denli değildi..evlenince bambaska biri haline geldi yanlış işler yaptı battı en büyük destekcisi ben oldum2 senedir batmış durumdayım haftalarca makarna yediğimi bilirim ben o eve geldiğinde gözünün içine bakıyodum acaba bugün nasıl keyfi yerinde mi nası mutlu edebiliyim onu ..beynimde kitle cıktıadam abartıyosun defi kahkahalarla güldü aylarca sigortamız yok diye doktora gidemedim ben ben mr 250 liraydı cünkü..her halini ben göğüsledim güleryüzünü tatlı dilini baskalarına gösterdi çok yalnız bıraktı beni
Arkadasım anlatmaya baslayınca o keder çok şey varki desteğin için çok çok tşk ederim allah razı olsun