• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp raporu aldım ne acı

öncelikle çok geçmiş olsun, acaip üzücü bir durum, empati kurmaya çalışarak yazıyorum ama yaşayan bilir tabi her zaman.
evlenmeden önce hiç tartışmamış mıydınız? iletişiminiz yine böyle kavgalı kıyametli,yine böyle saygısız mıydı,kısa sürede ani kararla mı evlendiniz? nasıl bu hale geldi? bunları kendi içimde sana soruyorum çok üzüldüğüm ve şaşırdığım için ama cevap vermeni bekleyerek yazmıyorum, özel hayattır sonuçta, anlatmak seni daha da üzebilir belki. ama paylaşmak istersen buradayım. nerde olduğunu bilmiyorum ama özelden ulaşırsan gece gündüz farketmez iletişime geçebiliriz ve elimden gelen yardımı sağlamaya çalışırım sorgusuz sualsiz.
çalışıyor musun ya da bir mesleğin var mı,kendi başına hayatını idame ettirebilecek misin bilemiyorum. anneciğin için de ayrı üzüldüm.
insan görüntüsüyle varolan canlıların iletişim yeteneklerinde bu derece özür olmasına anlam veremiyorum. insan eşiyle yollarını ayırmaya karar verecekse bile bunu saygıyla gerçekleştirmeli. her sorun konuşarak çözülebilir. hayvan eğitmenlerinden ziyade insan eğitmenleri zaruri ihtiyacımız millet olarak.

Evet seviyorduk birbitimizi iletişimiz çok çok baskaydı beni mutlu etmek ona mutluluk verirdi sinirli bi insan oldugunı ailesinden duyardım fakat insnamazdım pamuk gibi adamdı sorunlarda yapıcıydı nişandan sonra değişmeye basladı fakat bu denli değildi..evlenince bambaska biri haline geldi yanlış işler yaptı battı en büyük destekcisi ben oldum2 senedir batmış durumdayım haftalarca makarna yediğimi bilirim ben o eve geldiğinde gözünün içine bakıyodum acaba bugün nasıl keyfi yerinde mi nası mutlu edebiliyim onu ..beynimde kitle cıktıadam abartıyosun defi kahkahalarla güldü aylarca sigortamız yok diye doktora gidemedim ben ben mr 250 liraydı cünkü..her halini ben göğüsledim güleryüzünü tatlı dilini baskalarına gösterdi çok yalnız bıraktı beni

Arkadasım anlatmaya baslayınca o keder çok şey varki desteğin için çok çok tşk ederim allah razı olsun

Bu arada ev kayınpederimin borc nedeniyle ipotekli evi satıp ipoteği kaldırıp bizi göndericeğini söyledi
İşim de görümcemin yaklasık 10 yıldır orda calıştığı ve müdürle aile dostu oldukları biyerdeyim bu köoek sen daha bişi görmedin dedi ya belki işten de çıkarttıtıcak..

Bu arada ev kayınpederimin borc nedeniyle ipotekli evi satıp ipoteği kaldırıp bizi göndericeğini söyledi
İşim de görümcemin yaklasık 10 yıldır orda calıştığı ve müdürle aile dostu oldukları biyerdeyim bu köoek sen daha bişi görmedin dedi ya belki işten de çıkarttıtıcak..

Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, ipotekli evi satamaz, geçsin onu bir kalem, satışta kabak gibi gözükür ipotek, insanlar kredili evi bile almaya korkuyor, ipotekli evi almaya herkes cesaret edemez, hem ev satmak kolay mı bu zamanda, işi bilemem ama, siz çalıştığınız yerdeki müdüre durumunuzu açıklasanız belki çıkarmazlar işten.
Size kötülük yapamasın inşaallah.

Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, ipotekli evi satamaz, geçsin onu bir kalem, satışta kabak gibi gözükür ipotek, insanlar kredili evi bile almaya korkuyor, ipotekli evi almaya herkes cesaret edemez, hem ev satmak kolay mı bu zamanda, işi bilemem ama, siz çalıştığınız yerdeki müdüre durumunuzu açıklasanız belki çıkarmazlar işten.
Size kötülük yapamasın inşaallah.

Pazartesi ilk işim durumu mudure anlatıp sormak zaten bende yolumu buna göre çizicem eşim çok çirkeflesiceğini söyledi amacı en basta beni işten cıkarmak olucaktır.ben burda calışmayı istiyorum ve mecburum siz bu olanların ardından benimle çalışmayı istiyor musunuz dicem bakalım ne dicek..

sız gorumcenızın yerıne ıse ıse gırerken devamlı calısmak ıcınmı gırdınız gecıcı surelıgınemı gırdınız ?

cok uzuldum yasadiklariniza gecmis olsun.konularima baktiysaniz bende ayni seyleri yasadim sizinle oyuzden sizi cok iyi anlayabiliyorum.
bnde 3 yillk evliyim cok olayli kavgali gecti bu uc sene.esim yalniz benimle tartissa iyi butun etrafla akraba komsu kndi anne baba benim anne baba kimi bulduysa kavga ederdi.
ben omrumde polis karakol bilmezdim ogrendim.ve sunuda gordum polis kanunlar hepsi kadindan yana.eger gercekten esini hayatindan cikarmaya kararliysan hic cekinme her rahatsiz edisinde hemn polisi ara.koruman veya uzaklastrmn oldugu vakit seni rahatsiz ederse hemn hapse tikiyolar.
allah yardimcin olsun cok zor bn anlaabiliyorum.insan ne hayallere evleniyor nler yasiyor.ama guclu olmaliyiz ki biz onlar surunsun.

cok uzuldum yasadiklariniza gecmis olsun.konularima baktiysaniz bende ayni seyleri yasadim sizinle oyuzden sizi cok iyi anlayabiliyorum.
bnde 3 yillk evliyim cok olayli kavgali gecti bu uc sene.esim yalniz benimle tartissa iyi butun etrafla akraba komsu kndi anne baba benim anne baba kimi bulduysa kavga ederdi.
ben omrumde polis karakol bilmezdim ogrendim.ve sunuda gordum polis kanunlar hepsi kadindan yana.eger gercekten esini hayatindan cikarmaya kararliysan hic cekinme her rahatsiz edisinde hemn polisi ara.koruman veya uzaklastrmn oldugu vakit seni rahatsiz ederse hemn hapse tikiyolar.
allah yardimcin olsun cok zor bn anlaabiliyorum.insan ne hayallere evleniyor nler yasiyor.ama guclu olmaliyiz ki biz onlar surunsun.

Seninde allah yardımcın olsun cnm çok çok zormuş insan yasamadan bilemiyo malesef..evet kararlıyım boşanıcam hakkım olan neyse sonuna kadar almaya çalışıcam ifademi alan polis anlasmalı boşanırsan tek celsede biter diyo talep etme bişi diyo hayatımdan evliliği sayıyorum sadece 3 yılımı çaldı psikolojim altüst oldu ben bunları onun yanına bırakmam..ama kafamı kurcalayan bişi var sen nafaka istersin o işten cıkar sigortası olmaz dava ertelenir yıpranırsın diyo polis..birde ben ifademi vermeye gittiğimde görümcemin eşi gelmişti şikayetci olma bak hersey kötü olur bana yada babama anlatsaydın onun kulagını çekerdik dedi o çocuk mu höt deyince değişsin dedim bide enişte bizi eve bırakocaktı biz ifadeden cıktıktan sonra içeri girdi bana ifademi alan kişinin adını sordu bilmiyorum dedim sonra 5 dk gelmedi bilmiyorum içerde naaptı ne dedi araya tanıdık sokup bişiler mi yapıcaklar aklımı kurcalıyo geceden bu yana arkadaslar nolur aydınlatın ellerinden bişi gelir mi

Seninde allah yardımcın olsun cnm çok çok zormuş insan yasamadan bilemiyo malesef..evet kararlıyım boşanıcam hakkım olan neyse sonuna kadar almaya çalışıcam ifademi alan polis anlasmalı boşanırsan tek celsede biter diyo talep etme bişi diyo hayatımdan evliliği sayıyorum sadece 3 yılımı çaldı psikolojim altüst oldu ben bunları onun yanına bırakmam..ama kafamı kurcalayan bişi var sen nafaka istersin o işten cıkar sigortası olmaz dava ertelenir yıpranırsın diyo polis..birde ben ifademi vermeye gittiğimde görümcemin eşi gelmişti şikayetci olma bak hersey kötü olur bana yada babama anlatsaydın onun kulagını çekerdik dedi o çocuk mu höt deyince değişsin dedim bide enişte bizi eve bırakocaktı biz ifadeden cıktıktan sonra içeri girdi bana ifademi alan kişinin adını sordu bilmiyorum dedim sonra 5 dk gelmedi bilmiyorum içerde naaptı ne dedi araya tanıdık sokup bişiler mi yapıcaklar aklımı kurcalıyo geceden bu yana arkadaslar nolur aydınlatın ellerinden bişi gelir mi

istedikleri kadar ugrassinlar hic bisey yapamazlar.tanidikta olsa sen dikayetci olduysan sikayetini geriona almadan bisey yapamazlar.ben kndimden biliyorum.benim koruma uzerine cagrim varken esim babamin evinin onune geldi icmis vaziyette ben sikayetci oldum ve uc gun hapis vezasi vermislerdi ona bana yalvardi yakardi nolur sikayetini geri al dedi birde bizim cocugumuz var o yuzden sikayetimi gidip geri aldim.anlasmali bosanmaniz olmazsa en fazla bir sene surermis.bnim esimde bi tamam diyo bi bosanmicam diyo bakalim nolcak.
ayrica sen icrayada ver.davaniz sonuclanana kadar senin ihtiyaclarinin karsilanmasi icin para vermk zorunda kliyor.ama sen calistigin icin olurmu bilmiyorum.bn calismadigim icin dava sonuna kadr para yatiracak esim.bunu bi arastir.surunsun bize bunlari yasatanlar

istedikleri kadar ugrassinlar hic bisey yapamazlar.tanidikta olsa sen dikayetci olduysan sikayetini geriona almadan bisey yapamazlar.ben kndimden biliyorum.benim koruma uzerine cagrim varken esim babamin evinin onune geldi icmis vaziyette ben sikayetci oldum ve uc gun hapis vezasi vermislerdi ona bana yalvardi yakardi nolur sikayetini geri al dedi birde bizim cocugumuz var o yuzden sikayetimi gidip geri aldim.anlasmali bosanmaniz olmazsa en fazla bir sene surermis.bnim esimde bi tamam diyo bi bosanmicam diyo bakalim nolcak.
ayrica sen icrayada ver.davaniz sonuclanana kadar senin ihtiyaclarinin karsilanmasi icin para vermk zorunda kliyor.ama sen calistigin icin olurmu bilmiyorum.bn calismadigim icin dava sonuna kadr para yatiracak esim.bunu bi arastir.surunsun bize bunlari yasatanlar

Tedbir nafakasını evden çıkarırsa açıcam zaten ..beter olsunlar yazık birde çocugun varmış allahım yar ve yardımcın olsun güç kuvvet versin

Öyle büyük bir kalp yarası ki ömür boyunca unutulmaz.Ben de yıllar önce almıştım yazınızı okurken o döneme geri döndüm maalesef.Allah sabır versin.

Tedbir nafakasını evden çıkarırsa açıcam zaten ..beter olsunlar yazık birde çocugun varmış allahım yar ve yardımcın olsun güç kuvvet versin

Ya birde davayı ben mi acayım o mu acsın yada o acar mı süründürmek mi ister nasıl olucak..zaten 3 ay uzaklastırma 1 hafta içinde sonuçlanıcak dava hemen mi açılmalı ya bilmiyorum hiçbişi..

Ya birde davayı ben mi acayım o mu acsın yada o acar mı süründürmek mi ister nasıl olucak..zaten 3 ay uzaklastırma 1 hafta içinde sonuçlanıcak dava hemen mi açılmalı ya bilmiyorum hiçbişi..

bence sen ac cunku sen magdursun ve bosanmak istiyosun.erkekler hep boyledr zaten yaparlar ederler affedersiniz kadinin agzina s.....lar sonra bosanmicam ben seni surundurucem derler.bnm esim olacak insan gorunumlusudeoyle diyor.girecez bklim kim kimi surundurecek.
hemn ac davani zamn kaybetme.gucun varsa bi avukatta tut.yoksa dilceni ver zatn darpraporunda var.tazminat yuksek iste.hem maddi hem manevi.

ALLAH böyle insanları kahretsin.
Davanı aç, boşa kurtul arkadaşım :(

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun o anki utancını da boşver ben şimdi pişmanım keşke darp raporu da alsaydım zamanında rezillik çıkmasın diye üstünü kapatmasaydım..adamın yanına kalacak şimdi...

yazını okuduktan sonra 30 sn kadar ekrana boş boş baktım inan seni tanımadığım halde çok üzüldüm.allah bir daha sana böyle bir şey yaşatmasın.tez zamanda bu kötü günlerini atlatman dileğiyle.ne yaparsan yap ardına dönüp bakma nolursun.

Back
X