darp raporu aldım ve evden uzaklaştırma verdiler eşime

Böyle bir tarz konuşma sizce doğru mu? Herkes buraya bi derdini anlatiyo bu da benim derdim sorunum ki yeterince psikolojik sorun yaşıyorum içimde burayada dertlesip rahatlamak için yazıyorum yani sizin iki cakasınız gelsin diye değil sonuçta beni tanımıyorsunuz eşimden şiddet görmüş olabilirim karşılık olarak ben de yaptım ve bu hatanın hiç bir mazereti falan olamaz zaten ama eşim düzelmek için cabalarken ki hala üstüne başa başa söylüyorum birbirimizi seviyoruz ben evliligimi cabalayip kurtarmaktan yanayım sonuçta her kadın aynı değil bazilariniz böyle bişey olsa onu yaparım bosarim der ve yapar ben de cabalayip sonradan değişen eşimi eski haline döndürüp evliligimi daha güzel hale getirmeye çalışıyorum. Ha bunu zaman gostericek belki daha iyi belki daha kötü olucaz ama şimdi bosanirsam keşke şunu yapsaydim ya da ben neden cabalamadim demek istemiyorum o yüzden ben denemeyi seciyorum çünkü biliyorum ki sonuç istediğim gibi olucak bugüne kadar istediğim şeye hep Savaşarak cabalayarak ulaştım şimdi de öyle yapıcam. Ben ve benim gibi böyle şeyler yaşayan kadınlar zaten Üzgün halde oluyolar bi de siz böyle bir şey yazarsaniz daha çok üzülürler şahsen ben üzüldüm. Eleştiriye her zaman açığım öyle olmasa yazmazdim buraya yasadigimi hiç ama belki size göre olmayabilir bana göre gerçekten kırıcı bir şey söylemissiniz. Amacım size laf söylemek onu yapmak başka birşey söylemek değil sadece bu yazınızin beni gerçekten kırdığını belirtmek istedim.
ben siz boşanmadığınız için demedim maruz kaldığınız şiddeti inatla meşrulaştırmaya çalışmanıza yok ben de susmuyorum ama duramıyorum deyişlerinize sinirlendim o yüzden sözümün arkasındayım.bakın bana kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz eşinizede böyle ifade edebilseniz keşke.

yanımda olsa benimde iki çakasım geldi adeta sende hissettin mi bu duyguyu:kahve:

ben siz boşanmadığınız için demedim maruz kaldığınız şiddeti inatla meşrulaştırmaya çalışmanıza yok ben de susmuyorum ama duramıyorum deyişlerinize sinirlendim o yüzden sözümün arkasındayım.bakın bana kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz eşinizede böyle ifade edebilseniz keşke.

görünüşe göre sizdede kendi düşüncelerinizi kabul ettiremeyince şiddete meyil var..siz tavsiye vermeseniz sanırım daha iyi olacak

Back