Darp raporu alma

Olay üstünden ne kadar süre geçti? Size hastahane ortamında mudehale edildi sanırım...iş goremezlik raporu verildi mi?
3 hafta gecti,hastanede mufahale edildi.
Calismadigim icin is giremez raporu felan verilmedi.
Es kisisinin ailesi araya girdi pencereye carptim dedim

Çok üzüldüm ,dilerim feraha kavuşursunuz.Su an ailenizin yanında misiniz? Bu olayın tekrarlama ihtimali var mı? Rahatça dışarı cikabiliyorsaniz bu öğleden sonra bir hastahaneye gidip dikislerinizin durumunu göstermek istediğinizi söyleyip o esnada doktora konuyu da açabilirsiniz😔

Merhaba hanimlar , gecikmis darp raporu alinirmi oyle birsey varmi.sahitlerde var ve kafamda dikisler mevcut

alınır sanıyorum ama şöyle bir şey var alacaksan al ya da bu durumu karakola taşıyacak san diğer türlü sadece darp raporu alayım yanımda Dursun olmuyor hastanede zaten polise ifade veripalıyorsun en sonunda eğer dava açmazsan bir ücret ödeniyor diye duymuştum ama emin değilim sen bir araştır

Onlarda yedi. ? İzi varsa devlet hastanesine gidin ki dikiş var dediniz. Elinizde o sırada yapılan işlem veya barkod gibi gçsterebilceğiniz birseşy varsada götürün . Yoksada skntı değil; sistemden görünüyor olması lazım. Hastahane polisine durumu anlatın tehtit halindeydim deyin şahitleriniz aile yakını dışı varsa daha iyi olur. Belki dinler. Avukat değilim ama bu savcılık bir iş buraya yazmak yerine danışma parası 100 lira civarıdır. Daha az da olabilr. Hemen bir avukata danışın. Geçmişe yönelik olduğu için söylüyorum. Yanlış hatılamıyorsam böyle durumlar için yine 6 ay şikayet opsiyonu vardı. Ancak davada kabullendi ve afetti diye saçma bir soylemin oluşmasını istemıyorsanox bir an önce ya avukat ile ya da devlet hastahanesi ile görüşün.

Bir de o dikiş nasıl oluştu. Yani bir cisim ile falan mı vurdu. Keşke kabul etmeseydiniz. Direk içeri atarlardı kurtulurdunuz. Çünkü ölüme kast olacaktır. Heleki elinde bir aletle oluyorsa artıyordu cezası. Avukat arkadaşlar tabi daha iyi bilir.

Niye pencereye çarptım dediniz ki keske doğruları söyleyip rapor alsaydin ve bu yaptığı eşinin ve ailesinin yanına kalmasaydi. Deneyin darp raporu almayi ve gerigi neyse yapin yanlarina kalmasin ve ikinci bir şans elinize geçmeyebilir Allah korusun 🥺

Yine danışmak istiyorsanız; şönim, aile politikalar bakanlığı il müdürlükleri, belediye kadın danışma birimleri mevcut. Alo 183 dende bilgi alabirsiniz. Durumumuz yoksa ücretsiz barodam avukat için yardımcı olacak veya yönlendirecekler.

Back
X