- 6 Şubat 2019
- 50
- 82
- 88
- 31
- Konu Sahibi geldikgidiyoruz21
Merhaba hanimlar , gecikmis darp raporu alinirmi oyle birsey varmi.sahitlerde var ve kafamda dikisler mevcut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay üstünden ne kadar süre geçti? Size hastahane ortamında mudehale edildi sanırım...iş goremezlik raporu verildi mi?Merhaba hanimlar , gecikmis darp raporu alinirmi oyle birsey varmi.sahitlerde var ve kafamda dikisler mevcut
Ne kadar bir gecikme?. Dikişler varsa ne dedinizde darp raporu tutulmadı?. Biraz imkamsız tutulmaması. Zaten darp raporu alıp şikâyetçi alma zorunluluğu yok. Niyr almadınız o sırada?.Merhaba hanimlar , gecikmis darp raporu alinirmi oyle birsey varmi.sahitlerde var ve kafamda dikisler mevcut
3 hafta gecti,hastanede mufahale edildi.Olay üstünden ne kadar süre geçti? Size hastahane ortamında mudehale edildi sanırım...iş goremezlik raporu verildi mi?
Çok üzüldüm ,dilerim feraha kavuşursunuz.Su an ailenizin yanında misiniz? Bu olayın tekrarlama ihtimali var mı? Rahatça dışarı cikabiliyorsaniz bu öğleden sonra bir hastahaneye gidip dikislerinizin durumunu göstermek istediğinizi söyleyip o esnada doktora konuyu da açabilirsiniz3 hafta gecti,hastanede mufahale edildi.
Calismadigim icin is giremez raporu felan verilmedi.
Es kisisinin ailesi araya girdi pencereye carptim dedim
Merhaba hanimlar , gecikmis darp raporu alinirmi oyle birsey varmi.sahitlerde var ve kafamda dikisler mevcut
Onlarda yedi. ? İzi varsa devlet hastanesine gidin ki dikiş var dediniz. Elinizde o sırada yapılan işlem veya barkod gibi gçsterebilceğiniz birseşy varsada götürün . Yoksada skntı değil; sistemden görünüyor olması lazım. Hastahane polisine durumu anlatın tehtit halindeydim deyin şahitleriniz aile yakını dışı varsa daha iyi olur. Belki dinler. Avukat değilim ama bu savcılık bir iş buraya yazmak yerine danışma parası 100 lira civarıdır. Daha az da olabilr. Hemen bir avukata danışın. Geçmişe yönelik olduğu için söylüyorum. Yanlış hatılamıyorsam böyle durumlar için yine 6 ay şikayet opsiyonu vardı. Ancak davada kabullendi ve afetti diye saçma bir soylemin oluşmasını istemıyorsanox bir an önce ya avukat ile ya da devlet hastahanesi ile görüşün.3 hafta gecti,hastanede mufahale edildi.
Calismadigim icin is giremez raporu felan verilmedi.
Es kisisinin ailesi araya girdi pencereye carptim dedim