Darp raporu hakkında bilgisi olan

Liona Esposito

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.867
10.586
408
eşimden şiddet gördüm, yarın hastaneye gidip darp raporu alıcam ama şikayet etmek karakolluk olmak falan istemiyorum. darp raporu alıp ayrı kalıp düşünücem, boşanmaya karar verirsem dosyaya koydurucam raporu. lütfen bilgisi olan yazsın hastanenin hangi bölümüne gidip ne demem lazım? ve sadece raporu alıp çıkamaz mıyım polis gelip şikayetçi olmaya zorlar mı işler nasıl yürür?

Sorarla size sikayetci misinz die doktor sorar polis gelmez zatn yani oyle hatrliyorm bze doktor sormustu bnde yok dedim aldm raporu ciktm bu kdr

Liona biraz eski konularina baktim
Esin berbat bir adam , simdi de fiziksel siddet mi uyguladi? Bebegin yaninda mi?
Bosanma isini cidden dusun , hayat gecmez bu adamla ve ona donersen bu siddet devam eder
evet berbat bi adam. şimdi bide işsiz kaldı aynı evde günümü zehir ediyodu 1 haftadır. evin her işine karışıyo ya her işine. zaten kavgamız çamaşırları balkona sereceksin - sermiycem tartışmasından çıktı. işsiz kaldı diye yarın birlikte köyüne gidip 1 hafta kalacaktık. ailesinin huyu da huy değil, benden kahveyi saklayan bi annesi var ya içiyorum diye. ailesinin evindeki rahatsızlığımı şurda anlatsam sabah olur. bunları bile bile beni zorla orda kalmaya zorluyor bıktım. evi yokmuş gibi 1 hafta köyde.

evet berbat bi adam. şimdi bide işsiz kaldı aynı evde günümü zehir ediyodu 1 haftadır. evin her işine karışıyo ya her işine. zaten kavgamız çamaşırları balkona sereceksin - sermiycem tartışmasından çıktı. işsiz kaldı diye yarın birlikte köyüne gidip 1 hafta kalacaktık. ailesinin huyu da huy değil, benden kahveyi saklayan bi annesi var ya içiyorum diye. ailesinin evindeki rahatsızlığımı şurda anlatsam sabah olur. bunları bile bile beni zorla orda kalmaya zorluyor bıktım. evi yokmuş gibi 1 hafta köyde.
Bu nedir Ya, anlayışsız iğrenç bir adam, sonradan mı böyle oldu, acaba sorunu ne

Bu nedir Ya, anlayışsız iğrenç bir adam, sonradan mı böyle oldu, acaba sorunu ne
Evlendiğimizden beri ailesi icin ölecek nerdeyse. Bekarken bile bu kadar köye gitmeyen adam şimdi ölüyo köy diye. Issiz kaldiysan kaldin yani evin mi yok ta beni rahat edemedigim bi yere surukluyosun 1 hafta. Zaten kac gündür kavgaliyiz üstüne bide evin temizligini yapmiyosun diye tutturuyo. Issiz kaldigindan beri kendini odaya kapatip oyun oynuyo ne cocuga baktigi var ne yardim ettigi var. Zorliycam kavga edicem de biseyin ucundan tutacak. Ben esegim ya hem cocuk bakayim hem evin her isini yapayım hicbisey eksik olmasin beyefendi de yayilip oyun oynasın sonra neden ev temiz değil ! Otu böceği bahane edip kavga çıkarıyor gecimsizlikten ölecek.

Evlendiğimizden beri ailesi icin ölecek nerdeyse. Bekarken bile bu kadar köye gitmeyen adam şimdi ölüyo köy diye. Issiz kaldiysan kaldin yani evin mi yok ta beni rahat edemedigim bi yere surukluyosun 1 hafta. Zaten kac gündür kavgaliyiz üstüne bide evin temizligini yapmiyosun diye tutturuyo. Issiz kaldigindan beri kendini odaya kapatip oyun oynuyo ne cocuga baktigi var ne yardim ettigi var. Zorliycam kavga edicem de biseyin ucundan tutacak. Ben esegim ya hem cocuk bakayim hem evin her isini yapayım hicbisey eksik olmasin beyefendi de yayilip oyun oynasın sonra neden ev temiz değil ! Otu böceği bahane edip kavga çıkarıyor gecimsizlikten ölecek.

Boşanmama gerekçeniz ne?
Çekilier dert değil..

Aciller de hastane polisi yok mu zaten. Direk acile gidip alınabiliyor diye biliyorum. Geçmiş olsun Allah tez zamanda kurtarsın sizi ve evladinizi. Pisliginde bogulsun o da başka birseyi haketmiyor cunku

Aile içi şiddet olduğu için şikayetçi olmasan bile ifade vermeye zorluyorlar ve eşinden de ifade alıyorlar bilgin olsun çok fazla darbe varsa doktora söylesen bile dinlemiyor polise haber veriyor yakın zamanda bir tanıdığımın başına geldi bayağı sıkıntı yaşadı ani bir kararla almak istemiş raporu ama olay büyümüştü

eşimden şiddet gördüm, yarın hastaneye gidip darp raporu alıcam ama şikayet etmek karakolluk olmak falan istemiyorum. darp raporu alıp ayrı kalıp düşünücem, boşanmaya karar verirsem dosyaya koydurucam raporu. lütfen bilgisi olan yazsın hastanenin hangi bölümüne gidip ne demem lazım? ve sadece raporu alıp çıkamaz mıyım polis gelip şikayetçi olmaya zorlar mı işler nasıl yürür?
Acile gidin
Şikayet hakkınızı kullanmak istemiyor fakat tıbbi bulgularınızın kayıt altına alınmasını istiyorsanız bu talebinizi hekime bildirmeniz halinde bulgularınız dosyaya kaydedilecek fakat adli rapor hazırlanmayacaktır.

Başvuru tarihi ve protokol bilgilerinizi not alabilir sonraki tarihte bu bilgileri açmayı düşündüğünüz boşanma davasında delil olarak ileri sürebilirsiniz.

Bu arada şiddetin izlerini yakın ve güvendiğiniz kişilerle paylaşmak daha ileride size tanıklık bakımından yardımcı olacaktır.

Şiddetin daha büyük şiddete davetiye çıkardığını,şiddet uygulayana hayır denmediği sürece eylemlerin devam ettiğini akılda tutarak ;

Aile Mahkemesine başvurarak eşinizin eylemlerinin yasaklanmasını gerekirse evden uzaklaştırılmasını isteme olanağınız bulunmaktadır.

Koruma kararı süresince nafaka kararı verilmesi de olanaklar içindedir.

Cok üzüldüm allah size doğru yolu bulmada yardim etsin. Inşallah guzel kararlar verir mutlu olrusunuz

Canim hastane polisi war orada, ifadeni alir. Ama sikayetci degilim dersen birsey yapamaz.
Darp raporunu alir cikarsin.

Back
X