Darp Raporu ?

İstediniz mi öyle mi verdiler ?
Yoksa buyurun bu sizin darp raporunuz mu dediler ?
Hastane idaresinden isteyebilirsin. Orjinal nüshası zaten savcılığa gidecek, göndermişlerse bile sana diğer nüshalardan birini ya da fotokopisini verirler, çünkü hastane bunları arşivde saklıyor.

allah kımseyı boyle seylerı tecrube edıp ogretecek ınsanlarla karsılastırmasın
gecmıs olsun demek ıstedım bılgım yok :( konuyu okuyunca uzuldum ellerı kırılsın

Bi arkadaşım için darp raporu almaya gitmiştik.doktor izlere bakıp rapor vermişti.raporun aslını arkadaşıma verdiler çok net hatırlıyorum.2018 ekim ayı gibi almıştı daha yeni yani.bir de hastane kayıtlarına adli olay olarak geçiyor.hastaneyi arayıp sorun isterseniz

Konu sahibine söyledim canım
Her konusu bir değişik
Tam derdini anlattığı da yok ama var bir tuhaflık
5 tane konu açtım hepsi birbiri ile bağlantılı
Yaşadığım acılardan dolayı uzaklaşmak başka yere gitme fikrimden bahsedip fikir istemişim !
Yaşadığım acılardan dolayı çaresiz kalmışım nasıl çıkarım içinden diye sormuşum !
Yaşadığım acılardan dolayı tehdit / hakaret mesajları almışım bilgi edinmek için soru sormuşum !
Yaşadığım acılardan dolayı güyaaa kadın hakları demişim ! ( yaşamayan bilemez çünkü yine de ALLAH HİÇ BİR KADINA YAŞATMASIN)
Yaşadığım acılardan dolayı yine haksız bir durumla karşılaştım ve darp raporunu sormuşum !
Eeeee nesi farklı konularımın söyler misiniz ? Konu açarken ben size sorayım bundan sonra iznin olursa açarım. Konu hakkında fikriniz yoksa yazmayın ya onu bunu yargılamaktan zevk mi alıyorsunuz.

5 tane konu açtım hepsi birbiri ile bağlantılı
Yaşadığım acılardan dolayı uzaklaşmak başka yere gitme fikrimden bahsedip fikir istemişim !
Yaşadığım acılardan dolayı çaresiz kalmışım nasıl çıkarım içinden diye sormuşum !
Yaşadığım acılardan dolayı tehdit / hakaret mesajları almışım bilgi edinmek için soru sormuşum !
Yaşadığım acılardan dolayı güyaaa kadın hakları demişim ! ( yaşamayan bilemez çünkü yine de ALLAH HİÇ BİR KADINA YAŞATMASIN)
Yaşadığım acılardan dolayı yine haksız bir durumla karşılaştım ve darp raporunu sormuşum !
Eeeee nesi farklı konularımın söyler misiniz ? Konu açarken ben size sorayım bundan sonra iznin olursa açarım. Konu hakkında fikriniz yoksa yazmayın ya onu bunu yargılamaktan zevk mi alıyorsunuz.
Şekerim sen bir çık hava al
Tansiyonun çıkmış da hiç seninle uğraşacak mecalim yok şuan
Belki yarın :)

Şekerim sen bir çık hava al
Tansiyonun çıkmış da hiç seninle uğraşacak mecalim yok şuan
Belki yarın :)
Ya canım burnumda zaten bana artis artis cevaplar verme fikrin bilgin yoksa boş yorum yapma benim derdim bana yeter seninle uğraşacak değilim dalga geçer gibi şeyler yazıp sinirlerimi bozma gece gece.

Ya canım burnumda zaten bana artis artis cevaplar verme fikrin bilgin yoksa boş yorum yapma benim derdim bana yeter seninle uğraşacak değilim dalga geçer gibi şeyler yazıp sinirlerimi bozma gece gece.
Al canını da burnunu da git o zaman :)
Ne yazıp duruyorsun bana
Anlamıyor musun seninle uğraşacak halim yok şuan

İstediniz mi öyle mi verdiler ?
Yoksa buyurun bu sizin darp raporunuz mu dediler ?
Direk verdi doktor. Muayene etti,röntgen,tomografi çekti. Morluk ve şişlikleri kağıda yazdi. Gerekli bilgileri yazdi verdi. Bunu al hastane polisine git dedi ordakide mahallenizdeki polis karakoluna git şikayette bulun dedi.

Merhabalar sorum şu;
Şiddete uğradım ve polise gitmiştim polis beni hastaneye götürdü darp raporu alınacak dedi bende vücudumda mor / şiş olan yerleri gösterdim doktora daha sonra benim elime herhangi bir rapor vs vermediler muayeneden sonra polisle beraber çıktım hastaneden polise de bi evrak vermediler.Yani sadece benim morluklarıma mı bakıp geçiştirdiler diye aklımdan geçti ilk defa olduğu içinde nedir / nasıl alınır ne demem gerekir bilgim yoktu.

Ben o hastaneyi arayıp o raporu isteme hakkım var mıdır ?
Normalde darp raporu alan bayanlar varsa aranızda size herhangi bi evrak vs verdiler mi acaba ?
evrak emniyette kalacak.darp raporunu alıp ne yapacaksınız.o dosyanızda savcılığa gidecek dosya.soruşturma aşamasında sonra uygun görülürse mahkemeye çıkacaksınız.

Back
X