Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler. Durum benimle alakali değil çok şükürEğer aile içi şiddette maruz kaldıysanız 0212 656 96 96 Nolu telefondan bilgi alabilirsiniz .. Allah yardımcınız olsun
bence hemen şikayetçi ol..daro izleri kaybolmadan...sanmıyorum raporun bir zaman sonra tekrar kullanılabileceğini..Iyi akşamlar herkese .darp raporu aldık diyelim hemen şikayetçi olmamız mi gerekiyor yoksa o rapor daha sonra kullanilabiliyor mu ? cevap verirseniz çok sevinirim
Karı kocalik ilişkisi yoksa ? Yani belirli bir zaman aşımı süresi var mı ? 2 ay önce beni darp etti ben şimdi şikayetçi oluyorum gibi bir durum olabiliyor mu ?Darp raporu alındığı anda durum kolluğa intikal eder. Darp raporu veren hekim bunu bildirmek zorunda. Ancak şikayetçi olunmayacaksa bunu hekime belirtmek gerekir. Hekime belirtildiği takdirde bulgular kişinin dosyasına işlenir ama darp raporu hazırlanmaz.
Yalnız, eğer ilerde boşanma davası açılmak istenirse protokol bilgileri delil olarak öne sürülebilir. Bir de izleri bir yakına göstermekte fayda var, bu kişi ilerde tanıklık yapabilir.
Karı kocalik ilişkisi yoksa ? Yani belirli bir zaman aşımı süresi var mı ? 2 ay önce beni darp etti ben şimdi şikayetçi oluyorum gibi bir durum olabiliyor mu ?
Yeni olmuş bir olay . Hani "af" unsuru dava açma hakkına engel oluyor ya . 2 sevgili düşünelim darp raporu alındı şikayetçi olunmadi sevgililik bir süre daha devam etti sonra ayrıldılar . Burada dava hakkı düşmüş mu oluyor aftan dolayi .Darp raporun süresi var ve bazı suçlar şikayete tabidir ve zamanaşımı işliyor
Yeni olmuş bir olay . Hani "af" unsuru dava açma hakkına engel oluyor ya . 2 sevgili düşünelim darp raporu alındı şikayetçi olunmadi sevgililik bir süre daha devam etti sonra ayrıldılar . Burada dava hakkı düşmüş mu oluyor aftan dolayi .
Annemin aldığı bir kaç dava hatırlıyorum o şekilde. Kadın eşini affetmis 5 ay sonra tekrar dava açmış örneğin tazminat hakkı kaybolmuş affettigi için . Böyle bir şey duymuştum.yanlis hatırlıyor da olabilirim. 2 ay önce olmuş şiddet olayıNe zaman oldu bu Olay? Af unsuru yok benim bildiğim kadarıyla , yani şikayet ettiysen sonra şikayeti geri alırsan af unsuru olur. Zamanaşımı 6 aydır. Bu 6 ay içinde şikayet etme hakkın var
Annemin aldığı bir kaç dava hatırlıyorum o şekilde. Kadın eşini affetmis 5 ay sonra tekrar dava açmış örneğin tazminat hakkı kaybolmuş affettigi için . Böyle bir şey duymuştum.yanlis hatırlıyor da olabilirim. 2 ay önce olmuş şiddet olayı
Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar içinEvliliklerde farklı oluyor. Genelde boşanma davalarında mesela ozel bosanma sbebi olan zinanin zamanaşımı 6 ay 6 ay içinde zina sebebiyle dava acilmazsa aldatilan es affetti sayılır ve zina sebebiyle boşanma davası acamiyor ama genel boşanma sebeplerinden birine dayanarak dava açabilir.