Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olay dun aksam yasandi gitmeme izin vermedi tesekkur ederim iyi dilekler icin. Verseydi gidecektim. Oldurur diye korkuma bir sey yapamadim. Sabah bir kac esya alip is yerine geldim ama calisamadim ciktim geldim ailemin yanina babam sagolsun destekledi. O yuzden bugun gitsem alabilir miyim diye sordum hemde iz olmayinca biraz kafam karisik o yuzden
once karakola gidin anlatin herseyi.zaten polis goturur sizi hastaneye gitmek istersen.
sikayetci ol. evden uzaklastirma verirler en azindan tehditi felan soyle.
Merhaba,
Cok onemli benim icin kizlar birazda acil. Darp raporu iz olmadigi taktirde de alinabilir mi? Ya da bu konuyla ilgili polis ne kadar yardimci olabilir
Eğer muayenede belli olan herhangi bşrşey yoksa alamazsınız. Çünkü darp raporu dediğiniz şey, muayene bulgularının yazıldığı adli rapordur. Yani mesela "sağ kol ön yüzde şu boyutlarda ekimoz (morluk) mevcut" gibi. Ama parmağınızda elinizde hareketler sırasında ağrı varsa onu belirtin doktora. Bunu da not düşer adli rapora.
Eğer muayenede belli olan herhangi bşrşey yoksa alamazsınız. Çünkü darp raporu dediğiniz şey, muayene bulgularının yazıldığı adli rapordur. Yani mesela "sağ kol ön yüzde şu boyutlarda ekimoz (morluk) mevcut" gibi. Ama parmağınızda elinizde hareketler sırasında ağrı varsa onu belirtin doktora. Bunu da not düşer adli rapora.