- 12 Haziran 2019
- 32
- -1
- 36
- Konu Sahibi Sugar girl
Habersiz toplamış. Eşim tek sanmış. 3 adam daha çıkmış. Eşimin başına taşı indirmiş. Eşim sersemlemiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olayın şokuyla şikayetçi değilim demiş ilk etapta.iyi o zaman demek ki çok büyük bir yaralanması yok eşinizin. kayniniz hakkında kasten yaralamadan dava açılır.
Olayın şokuyla şikayetçi değilim demiş ilk etapta
Nasıl aile bunlar? Resmen Cinayete teşebbıüsBen çok fena kızdım falan demedigimi bırakmadım valla ağır beddualar verdim o öfkeyle sonrasında pişman da oldum ama iş işten geçmişti bu sefer aile bana düşman oldu.
Verin parasını kurtulun canınızdan kıymetli değil. Bugün taşla gelir yarın başka şeyle. Anne baba yaşayan var mı? Aile büyükleri dur diyemiyor mu?Para miras hepsi yılların birikimi.
Aile büyükleri kol kırılır yen içinde kalır, aman ses etmeyin nolucak alt tarafı taşla vurmuş demiş. Konu sahibine de kocasını kolladığı için cephe almışlar.Verin parasını kurtulun canınızdan kıymetli değil. Bugün taşla gelir yarın başka şeyle. Anne baba yaşayan var mı? Aile büyükleri dur diyemiyor mu?
Aaa delimi ne bir taş vurdu ne demek çocuk değilki hani taş attı yanlışlıkla geldi kafasına olsun...koca taş ve 4kisi öldüresiye dovmek Allah merhamet versin o aileye resmen evlat ayrımıAllah razı olsun kimse anlamıyor bir taş vurdu diyorlar abartmayın diyorlar 11 tane zımba dikiş atıldı tişörtü pantolonu kan gölüydü o kadar kan acaba tişörtune pantolonuna nerden geldi düşünüyorum bulamıyorum.Ama baş en önemli organimiz değil midir bizi ayakta tutan eve geldikten sonra 1-2 gün sonra bu adam beyin kanaması gecirseydi kim hesap verecekti o zaman.
O da öldürebilirdi diyorlar öyle savunuyorlarAile sana niye düşman oluyor ne saçma yaa ölse o adam ne olacak Allah korusun.. kardeşini hala koruyorlar demek kardeş değil kalleş demek çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Valla beddua ettim diye bir ordu düşmanim oldu ama ne yapayım ben de büyük bir şok yaşadım bu nasıl vicdansızca diye bende istemezdim etmeyi ama artık yeter dedim yapıcı olmamışım elimde değildi şimdi daha sakinim çok şükür..Aile büyükleri kol kırılır yen içinde kalır, aman ses etmeyin nolucak alt tarafı taşla vurmuş demiş. Konu sahibine de kocasını kolladığı için cephe almışlar.
Sugar_girl, olay nedir ne değildir daha açık yazın. Aile hayattaysa nasıl miras kavgası oluyor? Borç, alacak-verecek mevzusu mu? 4 kişi girişmişler adama, yazık ölebilirdi, belki de öldü diye bıraktılar. Ben peşini bırakmazdım olayın, kocam sussa ben susmazdım.
Hasbi Allah'ım akıl versin eşinde artık olanları görüp birdaha gorusmezO da öldürebilirdi diyorlar öyle savunuyorlar
Kasten yaralama aslında.Ama bir taş diyorlar ciddiye almıyorlar. Ben de kendimi sorgulamaya başladım.Ben mi çok tepki veriyorum.Valla eğer beyin kanaması geçirseydi ne yapacaktım bilmiyorum.Nasıl aile bunlar? Resmen Cinayete teşebbıüs
Beyin kanaması geçirseydi ne yapacaktınız? Şikayetinizden vazgeçmeyin. Tartışmanın sebebi ne?
Kasten yaralama aslında.Ama bir taş diyorlar ciddiye almıyorlar. Sonuçta başı sargılıydi öyle eve geldi. 11 dikiş atılmis basina. Bunlar yeterli degil mi.Tişörtunde omuz aşağısı göğüsune kadar kan gölü pantolon kan gölü çok korktum.Bu kadar kan acaba eşimin başından mi elbiselerine akmış.Bu konudaki yorumunuz nedir? Çok düşündürüyr beni.Ben de kendimi sorgulamaya başladım.Ben mi çok tepki veriyorum.Valla eğer beyin kanaması geçirseydi ne yapacaktım bilmiyorum.Kasten yaralama aslında.Ama bir taş diyorlar ciddiye almıyorlar. Ben de kendimi sorgulamaya başladım.Ben mi çok tepki veriyorum.Valla eğer beyin kanaması geçirseydi ne yapacaktım bilmiyorum.
Ben çok ağır tepki verdim seni dövmediler eşini dövdüler sen karışma diyorlar bunlar aileymiş ben de dışarıdaymışım. Ben suçlu oldum üstelikte.
4 kişi gitmişler nasıl oda öldürebilirdi...O da öldürebilirdi diyorlar öyle savunuyorlar