Selamm kızlar.Ben biriyle tanıştım 3 / 4 hafta oldu neyse başlarda gayet düzgün beyefendi konuşmaları vardı.37 yaşında mühendis işinde gücünde biri.ama sonra onunla ilgili içime sinmeyen bişiler vardı ve böyle olunca çıkar neyse biz görüştük sadece bi kahve içtik kısa sürdü sonra bir hafta tekrar görüştük güzel karşıladı yemeğe falan gittik ama hiç nazik değil koç burcu bi kere :) işte hesap geldi bende ekleyim dedim böyle farketmez sorun değil dedi ne alaka dedim sonra kahve içmeye başka bi yere gittik onu da böyle çekinerek ödedi ordaki tavır davranışları da hoşuma gitmedi bi de instagram hareketlerinde açık seçik kadın fotoğrafıları beğenileri bi de flörtten öteye geçemiyoruz hani öyle ilişki halkında düşünceleri falan ciddi hiç bişi anlatmıyor.bende görüştükten 2 gün sonra mesaj attım arkadaş kalalım diye o da acele karar veriyorsun bi düşünmek gerek demiş bende gerek yok dedim.ben bunun hesap öderken bi zorla öder gibi halini gördüm ben kimseye borçlu kalmak istemem sizce böyle söylesem yani ben o günkü hesabı sana ödemek istiyorum desem saçma mı olur ama gerçekten cimri biri şimdi bi de devam etmeyelim diyince hesabı da o ödedi borçlu hissettim kendimi:)