date sonrası ?

ilk buluşmada kimse kimseye canım demesin, gevşek gelir bana, gereksiz rahatlık, iş görüşmesi de olmasın ama. düşmesin sakin olun
Ya adam rahattı yani onu fark ettim belkide önceden tanıdığı için bilmiyorum ama rahat olduğunu fark ettim mesaj dilinde bu kadar rahat konuşmuyor

Kaç gündür görüşüyorsunuz bilmiyorum ama sizi hatırladım konunuza da bakınca, çok kısa bir süre olmuş daha ayrılalı. Ne kadar süredir görüşüyorsanız görüşün 1 aydan fazla değildir o yüzden. Bu kısa sürede canım falan demesi bana hoş gelmezdi, erkek iş arkadaşlarımdan biri de canım diyip duruyor herkese, sinir oluyorum. İlk buluşmadan ne canım falan hemen. Sizin için de sanki erken gibi yeni biri ama tabii bu sizin bileceğiniz bir konu.

Kaç gündür görüşüyorsunuz bilmiyorum ama sizi hatırladım konunuza da bakınca, çok kısa bir süre olmuş daha ayrılalı. Ne kadar süredir görüşüyorsanız görüşün 1 aydan fazla değildir o yüzden. Bu kısa sürede canım falan demesi bana hoş gelmezdi, erkek iş arkadaşlarımdan biri de canım diyip duruyor herkese, sinir oluyorum. İlk buluşmadan ne canım falan hemen. Sizin için de sanki erken gibi yeni biri ama tabii bu sizin bileceğiniz bir konu.
Evet ayrılalı bir ayı yeni geçti . Daha yeni çok olmadı ama diğer adamla olurumuz kalmadı adam bana resmen sen bir hiçsin dedi mesajıma dahi dönmedi . Mesajdan demiyor bugün arabadayken anlık dedi onuda bence öyle bi anlık şey yaptı ya da flörtü arttırmak istiyor yani öncesinden tanıyorum adamı yeni değil arkadaş ortamında tanışmıştık mesela az önce mesajına beğeni bıraktım ardından napıyorsun yazdı iletişimi devam ettirmeye çalışıyor ve mesajdan da iltifat etmeye başladı .

Evlilik konusunu açarsa dediğiniz gibi yapacağım ama henüz böyle bir konuya girmez. Bir gün ofisede gel gör bi kahvemide orada iç dedi. Ben de inşallah bakarız dedim . Naza da çekmeyeceğim kendimi haklısınız o dediğiniz yapınca biraz öyle oluyor .

Siz yine de ofise falan gitmemeye çalışın..Mekanda buluşmak daha sağlıklı ve sınırlarınızı belirler.

Tabi dışarda yine görüşürüm . Orayıda gel gör demek istedi bana anladığım kadarıyla ben de bakarız dedim .

Adam avcıya benziyor oltasına takılanları ofise davet ediyor.

Siz yine de kendi kurallarınızla ilerleyin.

Son düzenleme:
Ben erkeğin bir şeyleri oldurmak için çabaladığı ilişkinin daha sağlam olduğunu düşünüyorum. Birçok insanın doğasında emek verdiği, uğruna çaba gösterdiği şeyi daha çok sevme ve daha güçlü bağ kurma eğilimi vardır. Bırakın sizin için çabalasın. Güzel geçtiyse zaten yazacaktır.

Herkese iyi akşamlar,geçen gün konu açmıştım biriyle görüşmek için erken mi diye. Bugün date gerçekleşti dediğiniz gibi ofise gitmedim başka bir yerde oturduk arabayla aldı ve bıraktı bence kötü değildi iyiydi adam olgun mantıklı konuşan biri gözlerime çok dikkatli baktığını fark ettim yani gö teması kurdu hep sonra göz rengin şöyle mi böyle mi dedi. Bi ara ismiyle seslendim arabada yanımdayken efendim canım dedi yani bence bu öyle şey olarak söyledi neyse beni şurada bırakır mısın ya arkadaşıma da uğrayacağım dedim tamam sen nerede istiyorsan orada bırakırım tabi ki falan dedi. Tabi yaşı gereği olgunlaşmış birisi. Bana şey dedi sen de çok olgunlaşmışsın çok güzelleşmişsin ama bunu mesajda dedi. Kafamı çevirdiğimde vs başka yöne fark ettim yani gözlerime bakıyordu. Sizce nasıl ilerlemeliyim bu süreçten sonra ? Diğer date teklfini ben mi yapmalıyım bu arada kasıntı değildi rahattı yani. Hatta eve bırakmadan önce yemek teklifi de yaptı bi yemek de yiyelim diye onu sonra bir dahakine falan dedim.
Yazılanlar fazla karışık. Adamın tutarsız davranışları yazım tarzını etkilemiş diye düşündüm.

konunuzdan hiç heyecan sezemedim. bence beğenmemişsiniz. sırf biri olsun diye görüşmeye değer mi bilemedim
Ya zaten genel olarak heyecanlanmıyorum artık onu fark ettim yani eski sevgilimle buluşurkende heyecanım yoktu ilk görüşmede sonra duygularım oluşmuştu

Ben erkeğin bir şeyleri oldurmak için çabaladığı ilişkinin daha sağlam olduğunu düşünüyorum. Birçok insanın doğasında emek verdiği, uğruna çaba gösterdiği şeyi daha çok sevme ve daha güçlü bağ kurma eğilimi vardır. Bırakın sizin için çabalasın. Güzel geçtiyse zaten yazacaktır.
Evet yazdı ben yazmadım

Adam avcıya benziyor oltasına takılanları ofise davet ediyor.

Siz yine de kendi kurallarınızla ilerleyin.
Yok öyle bi tip değil tabi ki çok iyi tanımıyorum ama adamın daha önce ki ilişkisinide biliyorum diş hekimiyle sevgiliydi kızın ailesi istemeediği için ayrılmış vs bunu tabii arkadaşım söylemişti onun daha iyi arkadaşı olduğu için .

konunuzdan hiç heyecan sezemedim. bence beğenmemişsiniz. sırf biri olsun diye görüşmeye değer mi bilemedim
Bir de çocuk tip olarak iyi yani boyu uzun esmer biri eski sevgilimde esmerdi ama bu kadar değildi bu biraz daha esmer buna da takılmak istemiyorum artık 31 yaşındayım işi vs iyi diyorum

Bu adamı benim gözüm tutmadı. Çok iyidir çok efendidir yapmaz etmez deyip durma sen de bacım ya. Dikkat et, ne öyle cıvık cıvık ilk günden canımlar falan?

Yani yani adam normal, ilgili bir adam. Ben öyle olumsuz bir durum göremedim🙄🙄🙄normal erkek görünce herkesin ayarı bozuldu tabi😁😁😁
😂 ben de hep narsist vs denk geldiğim için adam aslında üslup olarak da iyiydi özür diliyorum lafını kesiyorum falan diye konuştu nazikti kibardı bende hep narsist bencil erkeklere alışkanlık olduğum için adamın ilgisini vs garipsedim 😂

Bu adamı benim gözüm tutmadı. Çok iyidir çok efendidir yapmaz etmez deyip durma sen de bacım ya. Dikkat et, ne öyle cıvık cıvık ilk günden canımlar falan?
Ya tabi ki herkes her şeyi yapabilir . Ama adam anlık dedi bence mesajda canım hiç demedi yani öyle anlık bi hitap etti bunda çok bir şey görmüyorum bende genelde hitap olarak anlık söyleyebiliyorum arkadaşlarıma canım olduğu için değil yani

Back
X