date sonrası ?

Adamda anormal bir şey görmedim.
İlk günden heyecandan ölmek zorunda da değilsiniz.
Genel tavrında olumsuz bir şey görmediyseniz, negatif bie histe oluşmadıysa en azından ikinci kez buluşabilirsiniz. Her görüşme sonrasını belirler zaten.

Adamda anormal bir şey görmedim.
İlk günden heyecandan ölmek zorunda da değilsiniz.
Genel tavrında olumsuz bir şey görmediyseniz, negatif bie histe oluşmadıysa en azından ikinci kez buluşabilirsiniz. Her görüşme sonrasını belirler zaten.
Ben zaten öyle genel olarak heyecanlanan biri değilim eski sevgilimde de aynı şekilde sonrasında duyguların oluşmuştu dediğiniz gibi negatif bir şey almadım nötürüm yani

😂 ben de hep narsist vs denk geldiğim için adam aslında üslup olarak da iyiydi özür diliyorum lafını kesiyorum falan diye konuştu nazikti kibardı bende hep narsist bencil erkeklere alışkanlık olduğum için adamın ilgisini vs garipsedim 😂

Yani zaten bu adam uzun zamandır sana meraklıymış anladığım kadarıyla , öyle canım cicim çekmesinde de bir sorun göremedim sanki🙄

Yani zaten bu adam uzun zamandır sana meraklıymış anladığım kadarıyla , öyle canım cicim çekmesinde de bir sorun göremedim sanki🙄
Şöyle yıllar önce arkadaş ortamında tanışmıştık yani ben de ekliydi ara ara hikaye beğeniyordu nadir de olsa sonra bir gün arkadaşımla çalıştığı ofise gitmiştik onunla iyi arkadaş o zamanlar daha stajyer falandı adam zaten mesajda canım demiyor isimle hitap ediyor bi orada dedi oda genel olarak canım deriz ya bence öyle lafın gelişi dedi ama böyle göz teması kurduğunu fark ettim gözlerimin içine bakıyordu

İlk buluşmadan sonra siz yazmayın.

Karşı taraf yazsin ilk o iletişim kursun.

İkinci buluşma teklifi de ondan gelsin.

Mesajla söylenen sözlere değil davranışlara bakın. Bakalım sizi güzel bulduğu kadar sizinle de ciddi mi? İkinci buluşma teklifini bekleyin.

Hemen canım cicim hayatım va hitaplara geçmeyin, az sakin.
Sen biliyorsun bu işi bacım 😂Ben de böyle ilerlemiştim eşimle görüşmemizin ilk zamanlarında.Ama naz yapayım da ağır olayım da peşimden gelsin diye değil.Karakterim neyse öyle davrandım.Dediklerine de harfiyen katılıyorum.
Konu sahibi acele etmesin bence de.Senin de dediğin gibi sözler değil davranışlar önemlidir.

Tebrik ederim hoş bir görüşme olmuş umarım çok mutlu olursunuz

Back
X