DAVA SÜRECİNDE SMS DÖKÜMANI

Adam nerde mağdur edebiyatı yapıyor yapsa zaten bizim ki kanacak Sıfat değil kişi anlamına adam der olduk kendisine.
Hakaretler sevıyorumlar havada uçuyor hala

ne demek istediğinizi anlamadım

ama mesajımda net belirtmemişim benim dinlediğim davada
mağdur edebiyatı yapan kadın aldatan taraf kadın
ve erkek tarafı bile avukatı dökümanı isteyince boşuna istedik her türlü tazminat ödeyeceğiz dediler
avukat zaman kazandık bakarsınız vardır diyor davalı erkek tarafı kızıyor şiddet uyguladığım için ayrılıyor benden tamam ödmeeyeyimde diyor
ama kadın meğer sevgilisi varmış evden ayrılmadan önce başlamışlar fiili olarak dava açılmadan önce başladığı için evden ayrılıp ayrılmaması bile önemli değilmiş kadın tazminat ödedi

ne demek istediğinizi anlamadım

ama mesajımda net belirtmemişim benim dinlediğim davada
mağdur edebiyatı yapan kadın aldatan taraf kadın
ve erkek tarafı bile avukatı dökümanı isteyince boşuna istedik her türlü tazminat ödeyeceğiz dediler
avukat zaman kazandık bakarsınız vardır diyor davalı erkek tarafı kızıyor şiddet uyguladığım için ayrılıyor benden tamam ödmeeyeyimde diyor
ama kadın meğer sevgilisi varmış evden ayrılmadan önce başlamışlar fiili olarak dava açılmadan önce başladığı için evden ayrılıp ayrılmaması bile önemli değilmiş kadın tazminat ödedi

Pardon suan anladım yazdığınızı.
Depresyondan çıkıp acilen bir avukat bulması için direniyoruz çünkü sureklı takip halinde teknolojik olarak.
Örneğiniz için de teşekkürler

Pardon suan anladım yazdığınızı.
Depresyondan çıkıp acilen bir avukat bulması için direniyoruz çünkü sureklı takip halinde teknolojik olarak.
Örneğiniz için de teşekkürler

adam mal varlığını 1. derece akraba değilde formaliteden başkasının üzerine yaparsa hiçbir şey yapamaz
adamın mal varlığı varsa biran önce harekete geçmeli

birde eşine ya da ailesine herhangi bir şekilde telefon da yazılı veya ispatlanabilir sözlüde olsa
hakaret ederse/yazarsa suçlu durumuna düşer arkadaşınız ve eşi hakaretten dolayı 2. bir dava açarak arkadaşınızın alacağı kadar olmasa da tazminat hakkına sahip olur

adam mal varlığını 1. derece akraba değilde formaliteden başkasının üzerine yaparsa hiçbir şey yapamaz
adamın mal varlığı varsa biran önce harekete geçmeli

birde eşine ya da ailesine herhangi bir şekilde telefon da yazılı veya ispatlanabilir sözlüde olsa
hakaret ederse/yazarsa suçlu durumuna düşer arkadaşınız ve eşi hakaretten dolayı 2. bir dava açarak arkadaşınızın alacağı kadar olmasa da tazminat hakkına sahip olur

Süreç zorlu olunca dilin kemiği olmuyor bazen.
Hele ki böyle çirkin olaylarda. Kendisini bu tarz konularda hakaret vs olmaması adına uyarıyor olacağım.
Karsı taraf batırabildiği kadar batırsın kendini.

Back
X