• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAVA

Baronun verdiği avukatı eğer yetersiz görüyorsan devre dışı da bırakabilirsin,çevremde yapan kadınlar var.
Delilleri var artı kararlılıkları da ,ne varsa olduğu gibi anlatıp kazanan kadınlar var yani.
Hatta adam 3 avukat tutmuş,hakim de anlamış adamın komple suçlu olduğunu :KK70:
Allah yardımcın olsun dualarım seninle,hakkında hayırlısı olsun.
Ben yapabilirmiyim.

Ben yapabilirmiyim.

Ben olsam birkaç avukatla konuşup ücreti dava sonrasında alınacak tazminattan sonra almayı kabul ederler mi, kazanma şansını ne kadar görüyorlar vs sorup ona göre karar verirdim. Ayrıca tazminattan ödemeseniz de olur. Tazminat dışında avukatlık ücreti ve tüm mahkeme masrafları da dava ettiğiniz kişiden talep edilebiliyor diye biliyorum. Belki avukatı buradan bulursunuz. Veya belki biri memnun kaldığı bir avukatı tavsiye eder. Allah kolaylık versin, nasıl kızınıza kavuştuysanız, inşallah dava konunuz da kolayca istediğiniz gibi çözülsün.

Ben olsam birkaç avukatla konuşup ücreti dava sonrasında alınacak tazminattan sonra almayı kabul ederler mi, kazanma şansını ne kadar görüyorlar vs sorup ona göre karar verirdim. Ayrıca tazminattan ödemeseniz de olur. Tazminat dışında avukatlık ücreti ve tüm mahkeme masrafları da dava ettiğiniz kişiden talep edilebiliyor diye biliyorum. Belki avukatı buradan bulursunuz. Veya belki biri memnun kaldığı bir avukatı tavsiye eder. Allah kolaylık versin, nasıl kızınıza kavuştuysanız, inşallah dava konunuz da kolayca istediğiniz gibi çözülsün.
tsk.ederim cnn.ins.
Lise arkadaşımla dün konuştum.avukat kendisi.fakat 10 yıldır trafik cezaları av.yapiyor bana yardımcı olur.zor bir dava da değil ama bunu başından soylıyım dedi...bisanma davasına 10 yıl önce bakıyormuş.ilk duruşmaya çık dedi.cunku ilk duruşmada bir şey olmazmış.dosyayi okuyup konuşalım dedi.

Back
X