davalarda zaman aşımı hk. lütfen...

Samyeli

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
26
0
286
Ankara
Çok değerli avukat arkadaşlar önceden yazdığım bir sorunum vardı hala çözemedik. Kısaca hatırlatayım 7 yıllık bir binada oturuyorum evimin çoğunluğu teras altı bu terasta yandaki dubleks dairede oturan mütahit komşuma ait. Sürekli akma sorunu yaşıyoruz ve çözüm bulamadık. SOn olarak projede oranın aslında çatı olduğunu gördük. Adam kafasına göre yukarıyı kendi kullanımına ait terasa çevirmiş alt kattaki sığınağıda daireye çevirip kiracı oturtmuş. Dolayısıyla biz terası projede göründüğü gibi çatı yapmak istiyoruz. Apartmanda resmi yönetim yok. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz dava için zaman aşımı olmuşmu hakkımızı arama yolumuz yokmu? Yardımlarınız için teşekkürler.

tam anlayamadım sız adamın terasını mı catı yapacaksınız bu nasıl olacak orası yan apt anladıgım kadarıyla sızın ev onun terasının altında mı kalıyor??

haksız uygulamanın ogrenıldıgı tarıhten 1yıl içinde talepte bulunabılırsınız

biz adamla yan yana dairelerde oturuyoruz fakat onun dairesi dubleks terası bizim üstümüze denk geliyor. Nerdeyse bizim dairenin % 70'i onun terasının altına denk geliyor.
Fakat projede tüm teras çatı olarak görünüyor ve maalesef biz bunu yeni öğrendik bina 7 yıllık dediğim gibi. Adam çatı yapmak yerine kendine teras yapmış. Yani 5 yıl sonrası zaman aşımı gibi bir olay yok mu?

Back
X