Davali oldugum esim kafasini duvarlara vurdu

Konu sahibi sans verse cok buyuk bir facia olur. Ilk konusunu acip okuyabilirsiniz. Cok zor bir durumdaydi kizcagiz. Yuva kolay kurulmuyor, kolay da yikilmiyor. Yillar icinde geldiler bu duruma. Insanlarin degisme ihtimali vardir ama genelde cok uzun surer bazen 20 yil surer, bazen omrunuzu verirsiniz hic degismez. Deger mi? Neden kocasi degissin diye bir omrunu feda etsin, en guzel gunlerini feda etsin. Su an hala tekrar birini sevme mutlu olma ihtimali var. Oyle olmasa bile en azindan insafi olmayan, onu haketmedigi bir hayata hapseden (gercekten de hapsetmisler aslinda) kabus gibi bir hayattan kurtulacak. Insanlari bosanmamaya tesvik etmeniz guzel ama bunu onarilabilir evliliklere yapmak lazim. Mesaj yazmadan once eski konusunu okusaniz guzel olurdu.

Konu sahibi arkadasim; o kafa carpmalara falan uzulme de inanma da. Erkekler cok koseye sikistiklarini anladiklari zaman bu tur konsantre, keskin ve etkileyici yontemlere basvururlar. Anliktir, gelip gecicidir, istedigini aldiktan sonra eski haline gelecektir. Aldanmayin .
Ben inanabiliyorum değişebileceğine,

Değişebilen tek varlık;insandır.
Her insanın aklına bir yerde dank eder bir şeyler.

Ve en iyi erkek pişman olan erkektir denir hep..

Ben bekarım,evlilikle ilgili birşey diyemiyorum ama;insanlar gerçekten pişman olamaz mı?

Mesela ben bir şeyden pişman olursam,aslaaa yapmam bir daha.

Belki eşinde böyle olur,yuvalar kolay kurulmuyor yıkılmasını hiç istemiyorum.

Bir şans daha hak etmez mi eşin,buna değer mi sence?

İyi olmuş.
Seni döverken kendini dövecek raddeye gelmiş.
Fırsatı olsa yine döver, şu anki haline bakma

Beter olsun arkadaşım. .hiç canın yanmasın asla yanmasn. .için huzurla dolsun. .bak bn bile huzur doldum okuyunca..

Arkadaslar bugun icim parcalandi beni yıllardır umursamayan esim ailesinin yaninda 5 yıl çocugumla birakan yanina gittiğimde kadın olduğumu unutturan eve hapseden esim!
Dün geceden beridir kapinin onunde uyuyor benimle barismak istiyor bugun mahkeme karar vermis gecici olarak çocuğun velayeti bana verilmiş benim donememi istedi geceden beridir asagida apartmanın önünde uyudu sonra çocuğu balkona cikarmamizi istedi bende bir akrabama verdim çıkarsın diye balkonda çocuğum onunla konusurken bi anda kendi kendine vurmaya başladı ben görmedim ama basini duvarlara vurma sesi bana geldi kendimden gectim kizlar:KK43: beni aradı eger ona dönmezsem kendini catiya cikip asagi atacağını söyledi bende polis cagirdim kendine zarar vermesin diye polis gelince kapida aileme bana aglayarak yalvardi gozlerime baktığında pismanligini görüyorum ama is isten gecti artik ben onu bi yabanci gibi görüyorum ona üzülüyorum ama sanki yabancıymış gibi o kdr yaşadıklarımdan sonra kızlar ona dönemem keşke dönebilecek herseye yeniden başlayacak gücum olsaydı ama o bu hareketleriyle bile bizi hem cok korkuttu hemde çok üzdü:KK43:

NE KADAR SURE SONRA DONDU PEKI KARDESIM ?

Konu sahibi sans verse cok buyuk bir facia olur. Ilk konusunu acip okuyabilirsiniz. Cok zor bir durumdaydi kizcagiz. Yuva kolay kurulmuyor, kolay da yikilmiyor. Yillar icinde geldiler bu duruma. Insanlarin degisme ihtimali vardir ama genelde cok uzun surer bazen 20 yil surer, bazen omrunuzu verirsiniz hic degismez. Deger mi? Neden kocasi degissin diye bir omrunu feda etsin, en guzel gunlerini feda etsin. Su an hala tekrar birini sevme mutlu olma ihtimali var. Oyle olmasa bile en azindan insafi olmayan, onu haketmedigi bir hayata hapseden (gercekten de hapsetmisler aslinda) kabus gibi bir hayattan kurtulacak. Insanlari bosanmamaya tesvik etmeniz guzel ama bunu onarilabilir evliliklere yapmak lazim. Mesaj yazmadan once eski konusunu okusaniz guzel olurdu.

Konu sahibi arkadasim; o kafa carpmalara falan uzulme de inanma da. Erkekler cok koseye sikistiklarini anladiklari zaman bu tur konsantre, keskin ve etkileyici yontemlere basvururlar. Anliktir, gelip gecicidir, istedigini aldiktan sonra eski haline gelecektir. Aldanmayin .
Soyledigim hersey dogru canim.ayyynen oyle bütün dediklerin benm agzimdan çıkmış.sanki

Back
X