- 3 Mayıs 2019
- 57
- 45
- 8
- 37
- Konu Sahibi Umutlu Anne
Merhaba ,1 yıl olmuş k k ye girmeyeli. Bugün aklıma geldi.girdim.daha önce bahsetmiştim aldatıldim diye.3 yıl oldu dava halen devam şimdide ekimin sonuna atadı davayı.3.avukata vekalet verdim.dusunun halimi.cok yıprandım.bana kalsa tedbiri de hemen kaldırırım.davayi da anlaşmalı hemen sonandiririm.ama ailem izin vermiyor.intikam almak istiyor.haklilar aslında.ama benim gücüm yok.anlamiyorlar.simdide nafaka davasını dusurmus. Nasıl yapmis anlamadim.benim avukat hiç bakmamış yine 3.avukata geçtik.10 bin de boşa gitti.simdi bu da kazandığının yüzde 10 istiyormuş.dusunsene 1 milyon alsam 100 bin verecem.yuh.zannetmiyirum da alacağını.haciz varmış çünkü evde.aman ne bilim.biktim .adam nafaka bile vermiyor aciz.senin evlatların bunlar.Rabbim herkese önce vicdan merhamet versin.2 ay oldu.kadindan ayrılmış.belki de kadin gitti.bilmiyorum.yeniden deneyelim dedi.ilk defa ozurdiledi 3 yılın sonunda.birlac gün ısrar etti.tabi yok dedim.sonu gelmedi.ben zaten asla birleşmem de.istedim ki.cani yansın benim gibi.pisman olsun gerçekten.beni ozlesin.ama yok.gercekten pişman olan ısrar etmez mi.eder.kapattik barışma defterini diyo.sanki ben actim da.çok zor be hayat.simdide covid 19 dan şüphelendi doktor. Test yaptırdım bugün cuma çıkacak sonuç.Rabbim sınıyor beni.belirti hiç yok hamdolsun.tomografi çektirdim geçen hafta kontrol için.kanserdim ya ben.iste onda buzlanma gözükmüş böbrekte sanırım.o da belirtisiymiş.belki de radyoterapi sonrası olmuştur dedi.ama yinede test yapılsın dedi.ins dua edin temiz çıksın.onkolojide temiz desin.