davam reddedildi bilgisi olanlar bi bakar mı acaba??

havravsev

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
92
77
3
34
Iyi akşamlar hanımlar önceki konumu bilenler bilir.
Bugün boşanma davam vardı fakat eşim kusurlu olduğu ve beyan ettiği hiçbirşeyi ıspat edemedi ve şahidide olmadığı için hakime hanım,ki dava bulunduğum şehirde değil dawayı, çocuklara ve bana toplam 500 tl nafaka bağlayarak reddedip temyiz için yargıtaya göndemeye karar vermiş. fakat ben kararsızım ordan gelecek cevap 1yıl 1,5yılda gelecekmiş bu durumda bilgisi olan bayanlardan rica etsem ilgilenebilirler mi.
okuyan herkesten Allah razı olsun...

Davacı kim boşanmayı kim istiyor

Onun tanığı yoktu da sen ne dedin davada
Davacı eşim, davalı benim
mahkeme başak şehirde ben katılamadım vekaletim avukatımdaydı o katıldı benim yerime benim şahitlerim eşimin ailesiydi oaçtığı için davayı şahidi olması gerekiyormuş hakime hanım ısrarla sorumlu varmı şahit getireceğini yok demiş dava reddedilmiş bende anlamadım
ikimizde boşanmayı istiyoruz

Sen boşanmak istiyor musun istemiyor musun

Avukatın seni yönlendirir

Boşanmak istemiyorsan zaten bitmiş

Eşin Yargıtay a gönderirse gelmesini beklersiniz

Anlaşarak her zaman boşanabilirsiniz

Bu dosya kesinleşince de 3 yıl dolunca boşanma hakkı doğar iki tarafa da

Ben kabul etmiyorum yargıtaya gitmesini aradan biraz zaman geçince kendim dava açıp boşanmak istiyorum ama doğru olur mu bilemedim...

Karşı taraf pek bi insancıl olmadığı için anlaşma yoluna gideceğimi sanmıyorum

davacı eşin ve kusurlu taraf da eşin, üstelik ispatsız.
hanım hakimler boşanma davalarında empati yapabiliyorlar. 2 küçük çocuğu da görünce nafaka da davacıyı biraz uğraşsın istemiştir diye olumlama yapıyorum.
oturduğum sitede kadın hakim komşumuz vardı. ilk celsede kolay kolay boşamazdı.

not: önceki konunu okudum, üzüldüm. Allah kızlarına da sana yardımcı olsun.

davacı eşin ve kusurlu taraf da eşin, üstelik ispatsız.
hanım hakimler boşanma davalarında empati yapabiliyorlar. 2 küçük çocuğu da görünce nafaka da davacıyı biraz uğraşsın istemiştir diye olumlama yapıyorum.
oturduğum sitede kadın hakim komşumuz vardı. ilk celsede kolay kolay boşamazdı.

not: önceki konunu okudum, üzüldüm. Allah kızlarına da sana yardımcı olsun.
Çokk sağolun
Evet kusurlu ve benim ıspatım herşeyim vardı açacaktım o açtı dawayı ve reddedildi şimdi bende reddi kabul edip tekrar mı dava açsam bilemedim

Çokk sağolun
Evet kusurlu ve benim ıspatım herşeyim vardı açacaktım o açtı dawayı ve reddedildi şimdi bende reddi kabul edip tekrar mı dava açsam bilemedim

bırakın o uğraşsın. eğer yine boşanamazsanız o zaman açarsınız. sevgilisiyle onun ekmeğine yağ sürmeyin. uğraşsın dursun.
bence.

Kadın hakim olayı anlamış .keşke davayı sen açıp onada sevgilisine de tazminat davası acsaydin

Iyi akşamlar hanımlar önceki konumu bilenler bilir.
Bugün boşanma davam vardı fakat eşim kusurlu olduğu ve beyan ettiği hiçbirşeyi ıspat edemedi ve şahidide olmadığı için hakime hanım,ki dava bulunduğum şehirde değil dawayı, çocuklara ve bana toplam 500 tl nafaka bağlayarak reddedip temyiz için yargıtaya göndemeye karar vermiş. fakat ben kararsızım ordan gelecek cevap 1yıl 1,5yılda gelecekmiş bu durumda bilgisi olan bayanlardan rica etsem ilgilenebilirler mi.
okuyan herkesten Allah razı olsun...
eski konunu okudum eski esin cok vicdansizmis allah yardimcin olsun

bırakın o uğraşsın. eğer yine boşanamazsanız o zaman açarsınız. sevgilisiyle onun esürünüy yağ sürmeyin. uğraşsın dursun.
bence.
Ya ben onu süründürme peşinde değilim ki çünkü şimdi değil belki ama kızlarımdan ayrı kaldığı kaçırdığı hergün için zamanı gelince sürünüp vicdan azabı çekecek zaten. İki dünya tatlısı meleği kaybetti başka büyük kaybı olamaz
ne derler sabret seyreyle...

Davacı eşim, davalı benim
mahkeme başak şehirde ben katılamadım vekaletim avukatımdaydı o katıldı benim yerime benim şahitlerim eşimin ailesiydi oaçtığı için davayı şahidi olması gerekiyormuş hakime hanım ısrarla sorumlu varmı şahit getireceğini yok demiş dava reddedilmiş bende anlamadım
ikimizde boşanmayı istiyoruz

eşinin ailesi senin tarafında mı

Ya ben onu süründürme peşinde değilim ki çünkü şimdi değil belki ama kızlarımdan ayrı kaldığı kaçırdığı hergün için zamanı gelince sürünüp vicdan azabı çekecek zaten. İki dünya tatlısı meleği kaybetti başka büyük kaybı olamaz
ne derler sabret seyreyle...

Bu işin yasal detaylarını bilmiyorum ancak eski konunu okudum , Allah yardımcın olsun
İnsan nasıl bu kadar taş kalpli olabilir aklım almıyor
Allah ıslah etsin onları

500 tl 2 cocukla size nasil yetecek.. bu nafaka isleri hep boyle az mi? Off ya.. Allah tez zamanda kurtulmanizi nasip etsin..

Bu işin yasal detaylarını bilmiyoru ancak eski konunu okudum , Allah yardımcın olsun
İnsan nasıl bu kadar taş kalpli olabilir aklım almıyor
Allah ıslah etsin onları
Teşekkürler insanları anlamak zor ama benim vicdanım rahat kişi kendinden sorumludur

Back
X