davam reddedildi bilgisi olanlar bi bakar mı acaba??

500 tl 2 cocukla size nasil yetecek.. bu nafaka isleri hep boyle az mi? Off ya.. Allah tez zamanda kurtulmanizi nasip etsin..
500bile veremem sadece boşanmak istiyorum diyen biri var karşıda çalışmaz etmez O 500bile vermeyecek büyük ihtimalle

davayı kusursuz olan tarafın açması gerektiğinden reddedilmesi çok normal.. Allah yardımcın olsun kardeş. sen açmış olsaydın ispatlarınla dava mis gibi sonuçlanırdı

davayı kusursuz olan tarafın açması gerektiğinden reddedilmesi çok normal.. Allah yardımcın olsun kardeş. sen açmış olsaydın ispatlarınla dava mis gibi sonuçlanırdı
Nasip olmadı 15gün arayla başvurmuşuz ama onunki kabul edildi açıldı

Yıllarca bekleme, kısmet arkadaşım belki kızlarına ve sana tapacak bir adam çıkar karşına. Düşünmüyorsun diyelim. Bir yerden sosyal yardım alırsın kendin ve çocukların için, iş bulursun. Ne bileyim. Aç davanı bağla nafakanı, eşek gibi ödeyecek yok öyle bi dünya! Okursun çalışırsın çocuklarını görmek bile istemeyen bi adamın soyadından kurtulursun.

Kardeşim valla okudum önceki konunu, kalbim titredi ama ağlamadım tuttum kendimi. Sana çok saygı duydum. Sen eli öpülecek anasın. Yavrularına birlikte Allah uzun ömür versin sana. Ayrıca lanet gelsin o herife, kahrolsun!

İnşallah bundan sonra yüzün güler arkadaşım.

Davacı eşim, davalı benim
mahkeme başak şehirde ben katılamadım vekaletim avukatımdaydı o katıldı benim yerime benim şahitlerim eşimin ailesiydi oaçtığı için davayı şahidi olması gerekiyormuş hakime hanım ısrarla sorumlu varmı şahit getireceğini yok demiş dava reddedilmiş bende anlamadım
ikimizde boşanmayı istiyoruz

hıım şmdi anladım reddedilir tabi ıspatlayamamış haksız olmuş oldu hakimin gözünde .sen istiyosan sen açıcaksn davayı ıspatlayacksn çabuk kurtulrsn

Iyi akşamlar hanımlar önceki konumu bilenler bilir.
Bugün boşanma davam vardı fakat eşim kusurlu olduğu ve beyan ettiği hiçbirşeyi ıspat edemedi ve şahidide olmadığı için hakime hanım,ki dava bulunduğum şehirde değil dawayı, çocuklara ve bana toplam 500 tl nafaka bağlayarak reddedip temyiz için yargıtaya göndemeye karar vermiş. fakat ben kararsızım ordan gelecek cevap 1yıl 1,5yılda gelecekmiş bu durumda bilgisi olan bayanlardan rica etsem ilgilenebilirler mi.
okuyan herkesten Allah razı olsun...
Dava reddedildikten sonra 3 yıl beklemeniz lazım. Bütün yorumları okumadım ama bir yerde ikimizde istiyoruz boşanmayı yazmışsınız, 2 tarafta isterse boşanmayla sonuçlanması lazımdı.

Allah
Yıllarca bekleme, kısmet arkadaşım belki kızlarına ve sana tapacak bir adam çıkar karşına. Düşünmüyorsun diyelim. Bir yerden sosyal yardım alırsın kendin ve çocukların için, iş bulursun. Ne bileyim. Aç davanı bağla nafakanı, eşek gibi ödeyecek yok öyle bi dünya! Okursun çalışırsın çocuklarını görmek bile istemeyen bi adamın soyadından kurtulursun.

Kardeşim valla okudum önceki konunu, kalbim titredi ama ağlamadım tuttum kendimi. Sana çok saygı duydum. Sen eli öpülecek anasın. Yavrularına birlikte Allah uzun ömür versin sana. Ayrıca lanet gelsin o herife, kahrolsun!

İnşallah bundan sonra yüzün güler arkadaşım.
ra
Allah razı olsun hamdolsun şimdi çok iyiyiz bide kurtulsaydım tam olacaktı ama uzuyu işte

e iyi işte ne güzel davan neden reddedilsinki
Davayı ben açmadım karşı taraf açtı delil yok şahit yok bide dilekçesinde internette tanıştığım bi bayanla birlikteyim çocuğu var demiş. Nafaka vermem çocuklar karşıda kalsın ben sadece boşanmak istiyorum demi. Hakime hanımda davayı reddetti

Keşke davayı siz acsaydiniz daha kolay bosanirdiniz
Ya aslında 15gün arayla falan başvurmuşuz ama şans o ki o benden önce davranmış. herşeyde var bir hayır bu dava kapansın ben istanbul da açacam inşallah davayı

Ya aslında 15gün arayla falan başvurmuşuz ama şans o ki o benden önce davranmış. herşeyde var bir hayır bu dava kapansın ben istanbul da açacam inşallah davayı
Nereden açılıyor adliyeden mi?
Açarken avukat şart mı ? Bende dava açacağım

davacı eşin ve kusurlu taraf da eşin, üstelik ispatsız.ilk
hanım hakimler boşanma davalarında empati yapabiliyorlar. 2 küçük çocuğu da görünce nafaka da davacıyı biraz uğraşsın istemiştir diye olumlama yapıyorum.
oturduğum sitede kadın hakim komşumuz vardı. ilk celsede kolay kolay boşamazdı.

not: önceki konunu okudum, üzüldüm. Allah kızlarına da sana yardımcı olsun.

bulamadım ilk konuyu...nerdne bakılıyor acaba

Dava reddedildikten sonra 3 yıl beklemeniz lazım.yorumları okumadım ama bir yerde ikimizde istiyoruz boşanmayı yazmışsınız, 2 tarafta isterse boşanmayla sonuçlanması lazımdı.
Dava reddedildikten sonra 3 yıl beklemeniz lazım. Bütün yorumları okumadım ama bir yerde ikimizde istiyoruz boşanmayı yazmışsınız, 2 tarafta isterse boşanmayla sonuçlanması lazımdı.
Yok canım öyle 3yıl beklemem gerekseydi avukatım söylerdi avukat bana dava düşsün sen hemen ordan açarsın 2-3celsede biter dedi
evet ikimizde boşanmayı istiyoruz ama adam ben sadece boşanmak istiyorum çocukları nafakayı falan vermem diyo

Canım durumun avukat tutmaya müsait değilse barodan avukat talep et ve avukatla dava aç

Yok canım öyle 3yıl beklemem gerekseydi avukatım söylerdi avukat bana dava düşsün sen hemen ordan açarsın 2-3celsede biter dedi
evet ikimizde boşanmayı istiyoruz ama adam ben sadece boşanmak istiyorum çocukları nafakayı falan vermem diyo

eşim avukat, aynen dava reddedilse ve aradan 3 yıl geçip de eşler hala ayrı yaşıyorsa direkt boşuyorlarmış...Senderr doğru söylüyor

Back
X