davam reddedildi bilgisi olanlar bi bakar mı acaba??

uzun kirpreddedilir kapanırsa : 45349883 .!.:
eşim avukat, aynen dava reddedilse ve aradan 3 yıl geçip de eşler hala ayrı yaşıyorsa direkt boşuyorlarmış...Senderr doğru söylüyor
Ama arkadaş dava reddelirse dava açamayacağımı söylüyor ama öyle birşey yok sanırım yoksa avukatım dava düşsün sen hemen ordan aç davayı demezdi

Ama arkadaş dava reddelirse dava açamayacağımı söylüyor ama öyle birşey yok sanırım yoksa avukatım dava düşsün sen hemen ordan aç davayı demezdi

hımm sen bir avukatına sor canım...dikkatli okumamış olabilirim.tam bilmiyorum hangi tür davalar olduğunu ama bazen eşim diyor ki dava düştü müracaata kaldı 3 ay içinde yenilemek lazım filan.....galiba o zaman harç ödenmiyor,tam bilmiyorum.kulaktan dolma bilgiler benimki...bişey bişey.yanlış yönlendirmiyim.git bir avukata danış.herkes danışma ücreti almıyor.baştan konuşursun

Yok canım öyle 3yıl beklemem gerekseydi avukatım söylerdi avukat bana dava düşsün sen hemen ordan açarsın 2-3celsede biter dedi
evet ikimizde boşanmayı istiyoruz ama adam ben sadece boşanmak istiyorum çocukları nafakayı falan vermem diyo
Davası düştü o zaman reddedilmedi, reddedilseydi dava açabilmek için 3 yıl beklemek zorundaydın. Allah yardımcın olsun, çok zor süreç.

Aslında diğer konunuza yazmam gerekiyordu bunları ama burdan devam ediliyor sanırım..
Ne olursa olsun kızlarınıza babalarıyla ilgili yalan söylemeyin..
Size güvenmelerini istiyorsanız, kısa vadede çocuklarınızı mutlu etmek için yalan söylemeyeceksiniz.
Onlar büyüyecek ve gerçekleri görüp bilecekler..
O zaman sizin yalancı olduğunuzu düşünürler..
Bir de çocuklarım babasını görmedi baba diyemedi falan diye yıpratmayın kendinizi..
Çok daha acılarla çok daha büyük sorunlarla büyüyen çocuklar var..
Ne kendinize ne çocuklarınıza acımayın..
Defalarca söylediğim şey anne ne kadar mutluysa çocuklar da o kadar mutlu, huzurlu, güvende hissederler..
Siz ne kadar dik durursanız o kadar güçlü çocuklarınız olacak..
Bırakın o ne yaparsa yapsın siz kendinize bakın..
Nasıl anneniz olsun istiyorsanız öyle anne olun...
Allah yardımcınız olsun..
Bir bakacaksınız ki herşey geçmiş gitmiş..
Tecrübeyle sabit..

Aslında diğer konunuza yazmam gerekiyordu bunları ama burdan devam ediliyor sanırım..
Size güvenmelerini istiyorsanız, kısa vadede çocuklarınızı mutlu etmek için yalan söylemeyeceksiniz.
Bir de çocuklarım babasını görmedi baba diyemedi falan diye yıpratmayın kendinizi..
Defalarca söylediğim şey anne ne kadar mutluysa çocuklar da o kadar mutlu, huzurlu, güvende hissederler..
Tecrübeyle sabit..

çok güçlü bir bayansın.tebrik ederim...

Sendereddedilen : 45349949 .!.:
Davası düştü o zaman reddedilmedi, reddedilseydi dava açabilmek için 3 yıl beklemek zorundaydın. Allah yardımcın olsun, çok zor süreç.
Aslında dava reddedildi temyiz edilmesini istemiyorum edilmezse dava düşecek ve ben burda açacağım
çok sağolasın evet çok zor ve yaıpratıcı bir süre

EBRU 745349969 .!.:
Tecrübeyle sabit..
Ben şuan için kızlarıma doğruyu söyleyemem yaşları buna müsait değil biri 6diğeri 2yaşında. Ben onlara canımı vermeye hazırım karşı taraf umrumda değil hamdolsun güçlüyüm onlarlayım mutluyum ama karşı taraf o kadar iğrenç ve vicdansızki bazen çok yoruluyorum
Allah sizede güç kuvvet huzur versin canım

Aslında dava reddedildi temyiz edilmesini istemiyorum edilmezse dava düşecek ve ben burda açacağım
çok sağolasın evet çok zor ve yaıpratıcı bir süre
Dava temyiz edilmezse düşmez, karar kesinleşir 3 yıl beklersiniz bu şekilde, lütfen avukatsız iş yapmayın, hangi avukat ordan açarsın diyebiliyor aklım almıyor.

Ben şuan için kızlarıma doğruyu söyleyemem yaşları buna müsait değil biri 6diğeri 2yaşında. Ben onlara canımı vermeye hazırım karşı taraf umrumda değil hamdolsun güçlüyüm onlarlayım mutluyum ama karşı taraf o kadar iğrenç ve vicdansızki bazen çok yoruluyorum
Allah sizede güç kuvvet huzur versin canım

Benim çocuklarım 3 ve 1 yaşındaydı..
Onlar sizi anlıyorlar..
siz onlara babalarıyla ilgili yalan söylerseniz eğer, onlar zamanla babayı tanıdıklarında annem bize böyle anlatmamıştı diyecekler..
Bunu daha önce de başka biryerde yazmıştım ama..
Ve sonra sizin güvenilirliğinizi doğruluğunuzu sorgulayacaklar..
Siz onlara şu anda yalan söyleyerek onların yalancı mutluluk yaşamalarını sağlıyorsunuz ama ilerde size sen de bize yalan söylemiştin lafını duymanız çok olası..
Onun yerine babalarıyla ilgili konuşmayın..
Birtek vicdansız merhametsiz sizinki değil emin olun..
Ben size babalarını kötüleyin demiyorum.. Babaları hakkında hiç yorum yapmayın..
Ben şu anda diyorum ki iyi ki psikoloğumu dinleyip babayla ilgili yorum yapmamışım.
Onlar kendileri yaşayarak öğreniyorlar herşeyi...
Bana söyleyecek şeyleri yok.. Bana sen bize böyle demiştin diyecek hakları yok..
Üstelik yaşayarak öğrenmek en az mutsuz edeni..
Gerçekle karşılaştıklarında çocuklarınız daha çok yıkılacaklar..
Tabi yine de siz bilirsiniz nasıl davranacağınızı..

çok güçlü bir bayansın.tebrik ederim...

Teşekkür ederim..
Anne olduğum için daha da güçlü olmak zorundayım..
Ben şu hani herkesin kızdığı böyle adamdan çocuk yapılır mi diye kızılanlardanım..
Ben bir gün boşanacağımı bile bile doğurdum çocuklarımı..
O yüzden onları en iyi şekilde yetiştirmek, en mutlu, huzurlu ortamı sağlamak benim boynumun borcu onlara..

Teşekkür ederim..
Anne olduğum için daha da güçlü olmak zorundayım..
Ben şu hani herkesin kızdığı böyle adamdan çocuk yapılır mi diye kızılanlardanım..
Ben bir gün boşanacağımı bile bile doğurdum çocuklarımı..
O yüzden onları en iyi şekilde yetiştirmek, en mutlu, huzurlu ortamı sağlamak benim boynumun borcu onlara..

Çok mutlu olsen yavrularınla beraber...Olmuş...Bitmiş de...boşver.güzel günler vardır elbet sizi bekleyen...olmasa Allah sabır verir miydi?

Tecrübeyle sabit..
yorumlarınıza sıkça denk geliyorum ve bu mantığınız soğukkanlılığınız çok hoşuma gidiyor.ama sanki siz yaşadıklarınızı çok sakince atlatmışsınız gibi yazıyorsunuz,konunuza da rastlamadım o dönmede yaşadıklarınızla ilgili.
boşşanmış anneler için çok güzel yorumlarınız var,bence konu açsanız daha faydalı olursunuz gibi geldi:)
havravsev havravsev eski konunuzu da biliyorum,buradaki birçok kadın gibi,çocuklarım babaya düşkün,yok ben,m sığınacak yerim yok,para yok vs gibi yorumlara girmeyip,çocuklaırnız ve kendiniz için en doğru kararı verdiniz.bundan sonrki yaşamınız çok mutlu olur inşallah.
ve umarım 3 yıl süre falan yoktur da bir an önce kurtulursunuz bu adamdan

yorumlarınıza sıkça denk geliyorum ve bu mantığınız soğukkanlılığınız çok hoşuma gidiyor.ama sanki siz yaşadıklarınızı çok sakince atlatmışsınız gibi yazıyorsunuz,konunuza da rastlamadım o dönmede yaşadıklarınızla ilgili.
boşşanmış anneler için çok güzel yorumlarınız var,bence konu açsanız daha faydalı olursunuz gibi geldi:)
havravsev havravsev eski konunuzu da biliyorum,buradaki birçok kadın gibi,çocuklarım babaya düşkün,yok ben,m sığınacak yerim yok,para yok vs gibi yorumlara girmeyip,çocuklaırnız ve kendiniz için en doğru kararı verdiniz.bundan sonrki yaşamınız çok mutlu olur inşallah.
ve umarım 3 yıl süre falan yoktur da bir an önce kurtulursunuz bu adamdan

Uzun zaman oldu..
Ben de her kadın gibi acı çektim..
Bütün öfkemi, acımı, krizlerimi içimde yaşadım.. Sağlık sorunu olarak geri döndü bana en azından çocuklarım hiç etkilenmediler..
Üzerinden geçtiği için açmadım konu..
Bütün bunları yaşarken yaptığım en güzel şey uzman desteğiydi..
Psikoloğumuzla sürekli irtibat halindeydim..
Takıldığım heryerde ona danıştım..
Yaşar Kuruyu takip ederim bir de ben..
Boşanma aşamasında kendimden çok çocuklarım nasıl mutlu huzurlu yaşarlar hep bunu düşündüm, araştırdım..

Bu konularda tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum elimden geldiğince..

bizim farklı bir davamız vardı temyizde 2 ay da falan geliyor karar. o yüzden bırak sürünsün. senin için boşanma çok önemli değil. o iki karaktersiz için önemli.. o yüzden uğraşsınlar. bir de adam çok gereksiz anladığım. ilerde borcu falan çıkar ölür gider hepsi kızlarına kalır Allah korusun.
ileride reddi miras prensesler..

Davayı ben açmadım karşı taraf açtı delil yok şahit yok bide dilekçesinde internette tanıştığım bi bayanla birlikteyim çocuğu var demiş. Nafaka vermem çocuklar karşıda kalsın ben sadece boşanmak istiyorum demi. Hakime hanımda davayı reddetti

Diğer konunuzu okudum . Önce hamile eşini terkediyor . Sonra ben nafaka vermem diyebiliyor zaten itirafta etmiş hatasını delil için üzmeyin kendinizi er , geç kurtulursunuz . Bence mutlu olmalısınız . Erkenden kendini belli ettiği için ve sizin elinizde hala yeniden başlama şansı olduğu için . Bizim bir komşu vardı şimdi babasının evinde çocuğuyla beraber çok detaya girmiyeceğim . Aynı böyle aşığız seviyoruz diye eşinden ayırmış . Sonra çocuğu falan oldu görseydiniz böyle dört dörtlüklerdi . Peki sonra ne oldu adam yine birini bulmuş bunu babasının evine yolladı .

mercan1biliyorum kimseninpost: 45352198 .!.:
Diğer konunuzu okudum . Önce hamile eşini terkediyor . Sonra ben nafaka vermem diyebiliyor zaten itirafta etmiş hatasını delil için üzmeyin kendinizi er , geç kurtulursunuz . Bence mutlu olmalısınız . Erkenden kendini belli ettiği için ve sizin elinizde hala yeniden başlama şansı olduğu için . Bizim bir komşu vardı şimdi babasının evinde çocuğuyla beraber çok detaya girmiyeceğim . Aynı böyle aşığız seviyoruz diye eşinden ayırmış . Sonra çocuğu falan oldu görseydiniz böyle dört dörtlüklerdi . Peki sonra ne oldu adam yine birini bulmuş bunu babasının evine yolladı .
Allah büyüktür biliyorum kimsenin yaptığı kimseye kalmaz
sabret; seyreyle ben bekler görürüm zalimin haksızlığında boğulduğunu

Back
X