Davamı açtım cesaretimi kaybettim...

merciminik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
319
19
118
Boşanma davası açtım ve süreç başladı,ardından eşim anlaşmalıya yanaştı.Şimdi gelecek korkusu başladı bende,ekonomik olarak sorun yaşayacağımı sanmıyorum,mesleğim var çalışıyorum ve ailemde şükür her anlamda yanımda.Çocuğum konusunda takılıyorum,mantığım hep 'mutlu anne mutlu çocuk'tu... İleride birgün beni suçlar mı? Oturup çeksem ne olacaktı,hasta bir anneden başka birsey olmayacak yolun sonunda.Hayatım hatalarla dolu ve yeni bir hata eklemekten korkuyorum... Bu evlilik bir hataydı mesela...Kafamda bir sürü soru işareti. İyi örneklere ihtiyacım var,annesi babası ayrılmış ama mutlu çocuklar...

Yıllardır beklediğin şey !Bu evlilik bir hataydı diyorsun.. Ama sonunda hasta bir anne olmaktan da korkuyorsun..
Öte yandan bosandiginda hata yapmaktan hatalarına yenilerini eklemekten korkuyorsun...
Bir çocuk var ve acaba devam mı diyorsun....

Bence kocan anlaşmalı boşanmaya razi olmusken....
Cesaretini topla...
Mutsuz bir ortamda mutlu çocuk yetistirecegini saniyorsan...
Yaniliyorsun...

Tezatlarla dolusun....
Psikolojik destek almalı...
Güçlü olmalı ki ailen yanindaymis...

Örneğe ihtiyacın yok... Tek celsede bitir...
Mutlu anne mutlu çocuk ve hayatını rayına koy...

İşin gücün varmış kime ihtiyacın var ki?
Niye yeni bir hatadan bahsediyorsun ?
Bu süreç zor bir süreç...
Ama başarmak senin elinde....

'mutlu anne ve mutlu çocuk' çok doğru bir bakış açısı. benim de annem ve babam ilkokul dönemimdeyken ayrıldılar. anneannem ve dedem hep yanımızdalardı. zor bir süreç geçirdik. ama ayakta durmayı başardık. kardeşim doktor ben de memurum. ikimizde evli çocuklu yetişkinler olduk. kolay şeyler yaşamadık ama birbirimize kenetlendik. yine de keşke mutlu bir ailede ilgili bir babayla büyüseydik. hep içimizde kalan bir uktedir. o yüzden çocuklarımızın yüzü güldüğünde babalarıyla sarılıp oynadıklarında onlardan daha çok mutlu oluyorum. çok zor bir karar. evliliği sürdürmek kolay değil. ama boşanma sebepleri de çok önemli. eşinizin davranışları düzelebilir mi? sorunlarınız çözülebilir mi? her şeyden önemlisi eşinizle aranızda sevgi var mı? bu soruların cevabı evet ise çocuğunuzu babasız büyütmeyin. ama hayır ise zaten yapılacak bir şey kalmamış. allah yardımcınız olsun

Anlaşmalı ayrilmak icin protokol imzalandi. Arada kafam gidiyor ama olan biteni düşündükce yapilmasi gereken bu kesinlikle. Bir an yaptıklarını unutuyorum,sonra herhangi birsey hatirlatiyor olanlari.

Anlaşmalı ayrilmak icin protokol imzalandi. Arada kafam gidiyor ama olan biteni düşündükce yapilmasi gereken bu kesinlikle. Bir an yaptıklarını unutuyorum,sonra herhangi birsey hatirlatiyor olanlari.
hakkınızda hayırlısı olsun. yaşadıklarınızı siz daha iyi bilirsiniz. zor bir karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…